Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#301
Чому не газон? Враховуючи близькість базару під тими хащиками буде купа мусору збиратись ако волосся на гребінці. Можна, звісно понадіятись на сумлінність прибиральників ,але то сумнівно що вони попід ті кущі лазити захочуть. Плюс це буде заважати водіям - не видно зустрічних машин (у вечірню пору читай камікадзе). Та і де гарантія що при інтенсивному русі в тій зоні та культурі поведінки вони не виростуть такими собі потенційно пошарпаними гілячками під ногами?
#302
Цитата: Bottlehunter від 16.11.2012 18:31:51
До речі, один такий радянський звір вартістю 1 млн. радянських рублів стоїть законсервований в колишньому інструментальному цеху Автонавантажувача на Шевченка. Охоронець казав, що якби ми прийшли в будній день і попросилися в директора, то можна було б на то все добро подивитися.

Могли бис-мо то питання підняти.


Про автонавантажувач тив туво http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,4831.msg28565.html#msg28565. Мо там що і є, але всюди точно не були((((
#303
Цитата: Dima_Bear від 16.11.2012 14:53:01
В Україні, мабуть, таких центрів немає((,
в нас все робить "дідок-токар" на заводі

Ех, а ще механіком себе величаєш! ;) У Львові більшість нормальних металооброблювальних підприємств переходять від універсальних станків (16К20 напр.) на ЧПУшки, як обладнання, що саме по собі-то кагбе дороге, але то компенсується нижчою собівартістю деталі, а також в рази більшою продуктивністю. Зараз от такий вивчаю по роботі, тому знаю про що говорю 8). Мінусом такого підходу є хронічне бажання зекономити, і тому, як наслідок, купляючь ЧПУшки або старенькі, або вбиті(

Р.S. ЧПУшки були і за совітів (я не про первокарти, а таки на базі стійок), і нічо, ще по нинішній день де-не-де пашуть.


#304
http://newfact.ru/ludi/ - цікаві факти. Відрами.
#305
Оскільки пра-батьківщина євреїв - пустельні райони, могили рили там же ж, і відповідно від диких звірів, та і людей також, могилу заставляли камінням. Звідти і пішла традиція сьавити при відвідуванні могили камінчик або грудку землі, мол не забули, пам'ятаєм (див "Список Шиндлера" Спілберга, кінець, хоча сам фільм рекомендую до перегляду повністю та неодноразово).
#306
     Потрібна австрійська цегла (не за безплатно звісно ж), бажано в норм стані (будуть внутрішні стіни робитись з неї без штокатурки - щоб красіво). Якщо хто знає де можна дістати хоча б 5000-6000 шт - прошу допомогти. Варіант розбору старих будівель (якщо в когось таке на носі або в процесі) підходить, буде і саморозбір, і самовивіз, головне же би найти.

     Пошарився в неті - ціни по 12 грн за штуку (правда почищену, поскладану, запаковану і з доставкою) вельми кусаються, тому якщо хто має таке, або хоча б може порадити до кого б то звернутись - прошу дуже. Дякую!
#307
А що, відразу видно що дайвер - людина задає питання по профілю, а саме актуальності застосування систем гідроізоляції у сучасних фото-електронних пристроях  ;D. Короч IPX7 рулить)

2 Diver. Щоб щось не булькнуло у воду треба мати рівні руки, ноги, і знати як чвалати колектором. Якби завжди розраховувати на водозахист фотіка, то зеркалки під землю ніколи б не попали ІМХО.
#308
Цікавий момент був власне під час пошуку самого входу. Так як на карті вхід був відзначений лише приблизно, то нам прийшлось перелопатити добрий кавалок якогось там парку, який, як не дивно, мені чомусь нагадав саме гори, бо лише там бувають спуски під 45 градусів і такі ж підйоми (це звісно ж якщо по прямій і городами, що в нашому ділі є вельми важливо ;) ).

Доречі Рой, сам того не помічаючи, зазнимкував місцевих можна сказати "духів" тунелю. Один з них якийсь не дуже позитивний, і коси йому бракує, а другий нагадує troll-face краба)
#309
Чому не полізли?
#310
Класно з'їздили, побачили навіть більше ніж планували. Всім велике спасибі за КУМпанію!
#311
Цитата: Fenriz від 02.11.2012 16:26:47
напиши пліз тут телефон :) або скажи на коли відкриття плановане?

Відкриття на протязі місяця (орієнтовно, бо хто його знає коли підготування закінчаться по факту).
Номер в приавті.
#312
Щойно звідти. На дверях табличка, що інформує про формування експозиції, у зв'язку із чим екскурсії тимчасово недоступні. Поговорив із представниками музею - експозиція для масового огляду відкриється десь в районі місяця. Дали телефон для довідок.
#313
Ходив за білетами в обід. На 668 поїзд залишились місця лиш в загальних вагонах.
#314
2 Hel_2. Власне більшість форумчан використовують для цього пікассу.
Дивитись тутко.

Там твої ідеї давно є втілені, звідти фотки в більшості і закидаються.
А створювати епічне сховище файлів на форумі. Вмре гугл, тоді і можна думати. Десь тут вже була дискусія на ту тему.
#315
ЦитуватиВивчу попит на предмет створення теми з продажу ножів із власної колекції

Зацікавило. У будь-якому разі пиши в приват.
#316
От так воно колись було)













Більше фоток тут.
#317
Конструкція вроді неважка. Цікаво, як можна замінити оті "завіси", що по суті є тоненьким пластиком (за умови пееробки в металічній версії)?
#318
Та от, по місцям там лиш боковушки полишались.
#319
Давайте мо якось щоб в одному вагоні?
#320
ЦитуватиAlter, а чому саме аптечка від А-2?

АИ-2 вибрав саме через мінімальний розмір, щоб реально кинути в якісь загашніки рюкзака і згадувати про неї лише при потребі, а не витягувати кожного разу. коли щось крупніше треба в нього запхати. Короче для мінімалізації розміру і щоденної нявності. Ну а на серйозні вилазки так, погоджуюсь, арсенал треба розширяти.