Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Crew

#2
Всі проблеми можна вирішити, зробивши пару кімнат в чаті. Навіть для флуду окремо :)
#3
Можно просто розставляти шипи там де голуби сидять і в центрі їх вже буде менше.
#4
Вітаю ! Бажаю щастя, здоровля і цікавих тобі вилазок!
#5
Краще піти на вулицю, яка починається від Проспекту Свободи, біля МакДональдсу ( на вулицю виходить службовий вхід в МакДак ). Ось там дійсно багато голубів, а жителі ше їх годують, шо дуже нервує.
#6
Та колись передача була про винищувачів шкідників, то там не 1 раз голуби зустрічалися, які заселяли стрихи будинків. Дам же йшлося, що лайно, вибачайте, голубів може навіть роз'їсти багато чого ( 100%, що таке чув ). Хоча може і міф...
#8
А на тому місці де позначено на Яндекс карті бачив дідка, але він торгував годинникам.
#9
Всім дякую! Знову ж таки - буде час перевірю.
#10
Був сьогодні на Краківському, але дідка біля входу з вулиці Шпитальної не знайшов. Прошу уточнення. Чи це біля "Єврошопу" чи дальше ? Чи це як підніматися вверх чи знизу ? Можете уточнити.
#11
Дякую! Буде час - провірю!
#12
Дістав я недавно Денді і захотілось мені пограти. Катриджів як таких не знайшлося, тому й хочу запитатися чи хтось десь має їх?  Чи знає де купити?
#13
Замерзли не тільки гілки, а й дроти до яких чіпляються тролейбуси, тому рух тролейбусів було зупинено  :D
#15
Цікава книжка, яку я вже місяць шукаю називається "Діти підземель". Якщо хтось десь в кладовці, повну порохом її має не могли б позичити, відсканувати або дати інфу, може вона десь ще продається? Буду вдячний.
#16
Я, пишу трохи з запізненням, але шо маємо то маємо, так ось чув я сморід на Липинського, та такий, шо з закритими вікнами в машині ніс викручувало. Проїжав цю вулицю десь в 6 ранку.
#17
Де ти бразильців нарив ? ) Коли найближчим часом збираєшся лізти в Полтву?
#18
Аве! Сьогодні знов проїхався по території лікарні і обнишпорив входи. Ситуація наступна: попасти в бомбік не потрудившись не получеться. Або копати, або ламати, або спускатися по канаті. Двері які є відкриті є лише одні, але вони за решіткою і в самому епіцентрі території лікарні. "Вихід"  повністю завалений, але трава до входу протоптана( напевно в туалет ходять ). Вхід біля головного корпусу закритий бляхою в принципі яка тримається на соплях. Але є дві прекрасні знахідки! Перший це ВШ за територією лікарні. Правда вона вузенька але ні землі, ні сміття немає. Відчутний запах каналізації. Другий це вхід на сходах якого є навіть палки для інвалідних візків. Але одному не відкрити. І так треба їхати групою . Може у вас опитне око ви зразу розбиретесь але всеодно треба їхати. Дякую!
#20
 Сьогодні катаючись на велосипеді у Дрогобичі,  заїхав на територію Дрогобицької лікарні №1.
1) Головний корпус

І натрапив на здесяток ВШ. Найімовірніше бомбосховище використовувалося для евакувації всіх хворих усіх корпусів при бомбардуванні. Але полазити і покопати не міг. А от і всі ВШ:








2) Біля головного корпусу

3) Двері

4) Вихід

5) Ближче

6) Крізь двері

7) По словам людей сполучення мали найближчі будинки через підвали, але запаяли в підвалах все давно

І ще фоток:




Соррі, що фотки з телефона і чуть десь розмиті, але шо є, то є!
Ставим + за роботу. Пропоную зробити нову тему в планах і з'їздити в Дрогобич всіма разом. Там ше багато є бомбіків, буду мати можливість сфоткаю.
Інші фотки викладу завтра. Питав батька, він сказав, що нікол про то не чув. Обговорюємо.