Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Максим Вінський

#1
так ) саме таке!
Дякую за фото, прекрасний екземпляр.
#2
мені для дизайну потрібно, а не для використання по призначенню. Шроти пропонують в зборці і працюючі за великі гроші.
#3

марка двигуна не важлива, виглядає, як на фото
#4
Шукаю середню частину шести або восьмициліндрового V-подібного мотору в неробочому стані.
Писати ryzgajasem@mail.ru
#5
супер книжка.
Нажаль, далеко не всі слова увійшли до неї.
Моя бабуся носила грипси з криївки.
Грипси - зашифровані листи, повідомлення
Файнютко - ніжний варіант файно - добре
Фіфа - пишно або модно одягнена жінка
Люфт - простір, свобода. Дай журналісту трохи люфту - дай журналісту більше простору, свободи.
#6
Цитата: Bottlehunter від 06.02.2012 19:57:23
Не знаю, чи можна серйозно розглядати версію, про яку написав Максим Вінський. До речі, хто Вам про це розповів?

Думаю, це, швидше, просто красива міська легенда, яких в усі історичні епохи вистачало. Як приклад - історії, що їх навів Юрій Винничук в своїй книзі "Легенди Львова".

Про так званого "львівського полтергейста" розповідав пан Данило що раніше мешкав на вулиці Тихій,6. На справді він багато історій розповідав. Розповідав про гараж що примикав до його будинку і до двору Палацу Потоцьких. Гараж належав одному генералу КГБ, який їх(тобто пана Данила і його друзів, усіх поважного віку від шести аж до десяти років) проганяв з даху того гаража. А гараж - то був Штаб дітлахів, до речі там вони курили свої перші цигарки. Розповідав про ДОСААФ-ний клуб у будинку який був на місці сьогоднішнього Палацу мистецтв. Розповідав про те що в дворі клубу стояли планер і вишка сходинками на 0.5, 1, і 3 метри для тренувальних стрибків з парашутом )))). Розповідав про сторожа Палацу Потоцьких, якого застрелили коли він пробував на підпитку повернутись на роботу серед ночі. Розповідав про басейн на площі Маланюка - який колись збудували німці як пожежний резервуар з водою.

Розповідав про пані Людмилу Миколаївну Лєбєдєву з буд. №8 по вул. Тихій. Вона була секретарем райкому і старшим інженером якогось проектного інституту, жила в комуналці, саме тій пані ми завдячуємо версії про те що будинки центру міста заваляться через будівництво підземного трамваю, бо палі на яких вони стоять висохнуть і розваляться. І та неймовірна  енергія з якою вона збирала підписи щоб будівництво зупинили, таки слугувала офіційною версією завершення робіт (яку, до речі, ніхто з будівельників теж не підтримує до тепер, як і питання проявів полтергейста). Практично усі історії з часом виявились правдивими, окрім тієї про львівського полтергейста який налякав і весь район, і робочих, і через якого мешканці сусідніх будинків підписували листи з просьбами закрити будівництво. Тому я і написав сюди, щоб знайти або підтримку цієї версії або її відхилення.
#7
Цитата: Roy від 28.12.2011 09:36:00
Всім дякую за допомогу. Біля добробуту їх не знайшли, проте в ашані з два десятки були. На шклянках відшукали телефон виробника, подзвонили та замовили необхідну кількість.

Тему поки не блокую, тому що гранчаки все таки дефіцит у Львові.  ;)

Дайте контакт виробника будьласка
#8
Привіт, мені здається сюди :)
Шукаю інформацію про Львівське метро (підземний трамвай), той що розпочали будувати у дворі Палацу Потоцьких у 1988 році а потім засипали. Від людей чув що після того як глибоко закопались у землю в шахті вентиляції почав з'являтись полтергейст (мені розказували про Барабашку :). Ту версію що я чув про закриття всього будівництва - це зі сторони сучасного Палацу мистецтв чулися голоси і крики, потім у повітря підіймались інструменти (дрібні, такі як ключі і інші), пізніше невидима сила просто кидала у людей і інструментом і кусками ґрунту. В шахті почали травмуватись люди, викликали офіційну комісію з Москви. Так от коли представники комісії спустились в шахту їх мало не прибило уламком породи, яка взялась просто з бетонної стяжки, та й страшні крики їх звідти викурили. За тиждень працівників зобов'язали підписати документ про нерозголошення, шахту засипали, фінансування практично перекрили. Наші залізничники і трамвайники переключились на будівництво наземного швидкісного трамваю (№3), і так все затихло. Хто що знає про львівського полтергейста - відгукніться.