Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Vova zi Lvova

#1
Мав сьогодні нагоду побувати на Львівській ТЕЦ-1. Правда Лише в бойлерному та машинному цехах.  Оскільки відвідини цього об'єкту були незаплановані, фоніка із собою не мав, а тому фоткати прийшлось «трубацою». Та й чесно кажучи, фоткати особливо не було як – фоткав «втіхаря», почуваючи себе шпигуном на ворожому об'єкті  8). Звідси і якість фоток, за яку сорі

Отже. Прохідну сфоткати «без запалу» не було як, а тому її фото відсутнє. Хто хоче глянути на прохідну Львівській ТЕЦ-1 – велкам на вул.Козельницьку,5  ;D

Почну з великої труби, яка мало не розвила в мені комплекс малозначимості у цьому світі  ;D :



Маленька панорамка власне бойлерного цеху:


Перша картина, яку бачиш, входячи в бойлерний цех:


По праву руку – бойлери:






Так виглядає бойлер на ремонті:





Проходи між бойлерами:




«Ревізійне» віконце в бойлер. Видно яке там пекло – 1200 градусів. Як відкрити дверку – одразу в лице б'є жар. По трубах, які можна розгледіти всередині бойлера пускають воду, яка згодом перетворюється в пар, який в свою чергу крутить лопасті турбін.




Цокольний поверх. Як казав працівник «зольний». Скидають туди різний мотлох, а потім вивозять:


Зверху котел «MITSUBISHI» !  Знятий із напів затопленого!!! військового корабля (чи то німецького, чи то японського) 2-гої світової війни:


Машинний зал. Тут навіть є декілька працюючих роторів відомої марки «SIEMENS» ще 30-их років виробництва!!! Досі працюють! Отаке!  8)




Ось так коротенько.
Звичайно за допомогою декількох фоток, зроблених «з-під поли» і словами важко передати ту грандіозність, яка тебе оточує, ті тисячі тон металлу та бетону, які нависають та гул від згораючою газу в бойлерах, який там стоїть. Але що зміг – те зазнимкував. Старався як міг  :)
#2
Усім привіт !  :)
По своєму духу  - є пригодошукачем  ;D  Правда ті часи, коли "без голови" лазив по дахах, горищах, підземних комункаціях та недобудованих обєктах - в минулому. Нажаль ... Хоча, якщо чесно, -  дуже сумую за цими часами  :)
Вже близько року є читачем Вашого сайту, на який натрапив випадково, і який з того часу оселився в закладках "Швидкого набору"  8)
Нажаль, не маю змоги брати участь у ваших вилазках, хоча з радістю читаю про такі.

Тепер по суті.

По вул.Стрийській між будинками 71-а  та 71-б є два доволі цікаві бомбосховища, які збудовані для працівників ДП "Львівський бронетанковий ремонтний завод". особисто там не був, але спілкувався з людиною, яка мала змогу побувати в одному з них. З його слів бомбік, в якому він був, є доволі великим - близько 300 м.кв. та складається з багатьох приміщень. Доглянутий та законсервований. Догляд та утримання проводить танковий завод. Обидва бомбіки є близнюками. З метою недопущення знищення та варварства - бидва є закритими.

Ось фотки:





Місце розташування:




ЗИ. знаю декого із керівництва. ЛБТРЗ.  8)  А тому, якщо вийде - напрошусь на екскурсію і пофоткаю.
Не обіцяю звичайно   :)   Але дуууже постараюсь ...  ;)