Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#1621
Забираю. Напиши в приват де можем здибатися.
#1622
Вітаю, Стінгер!
Вітаю, Барбара!
#1623
Я збираюся прийти. Хтось ще має бажання приєднатися до корисної справи?
#1624
Бачу, вчора всі Експлорери дружно почалапали до Ботанічного саду))) Я теж був, гарні там рослинки. Всі фоткаються біля йолок і квіточок, причому дівчата часто роблять такі, знаєте, качачі писки. Ви не знаєте, від чого то? То реакія на спалах фотоапарату?

Але свиня собі завжди болото знайде, тому ось кілька цікавих нерослинних фоток.

Зілізні дверцята позаду великого будинку адміністрації.





А це, власне, і не двері, а просто шмат грубої бляхи, припертий до стіни. За ним - доста глибокий вхід в підвал.



Такими дренажними трубками дощівка стікає до озера з острівцем. До того самого, куди (якщо він каже правду, звичайно  ;D ) Винничук водив колись дівок, під плакучі верби.



Теплиця, чи щось схоже. За брудними вікнами нічого не видно







Reiss detected!!!



Залишки незрозумілого механізму біля гаражних боксів. І цистерна, менша від тої, що біля входу. По цистерні повзають вгодовані слимаки.







ТЕЦ і нецікаві розвалини зі сторони спорткомплексу Франка. Тудою, через дірку в паркані, як справжні експлорери, ми виходили.







На закуску - ВШ навпроти головного входу спорткомплексу. Глибина біля 2,5 метри, далі ракохід в сторону будівлі. Заманчіве місце, зле тільки, що чудово проглядається охоронцем, що сидить на вході.

#1625
Мені здається, ти накидав фотки не одного об'єкту: тут і ВШ сховища, і підвалу, якесь ніби водосховище і навіть закритий бетонною кришкою (бо залізний люк вкрали) колектор. Треба йти дивитися ближче що там до чого...

Хочеш їхати в Дрогобич = дайош тему в плани. Я можливо теж підтягнуся.

А фотки варто би в подальшому закидати на Пікасу, так надійніше і зручніше.
#1626
Тобто на території Першого депо буде базар? Я сьогодні проїжджав біля нього, помітив на території якийсь нездоровий рух... Всі ангари були відкриті, відкриті також ворота, що знаходяться ближче до "Скрині". Думав, то прибирають, можливо, старі трамваї на брухт вивозять. Треба туди заглянути, поки шайсе ще не трапилося.
#1627
Я ся волочу, де ти ті книжки береш??? Скануєш сімейні архіви?

Величезне дякую за цінний та цікавий матеріал!
#1628
Цитата: maxis від 13.04.2012 09:22:11
Даний об'єкт будувався з метою обслуговування лижного спуску, частково як станція під витяг

А де мав бути сам спуск? Не бачу там підходящого місця, хіба якийсь дитячий/тренувальний.
#1629
Сьогодні гуляли тут, зробив кілька фото. Правда, якість не дуже, бо вже сутеніло. Загалом місце симпатичне, гарна тут атмосфера, не зважаючи на купи сміття навколо.

Дві напіврозвалені бетонні споруди, обкладені де-не-де дрібною плиткою стоять одна напроти іншої. Всередині і ззовні розмальовані непоганими графіті. Можна піднятися на другий поверх, а якщо дуже захотіти і запастися скалолазним спорядженням  - то й на дах. Може хтось знає що тут мало бути? Припускаю, що якась спортивна споруда...

На карті тут.

Обговорення поки не створюю, як хто має що сказати по темі - пишіть сюди.



















#1630
Це відео досить боянисте, читав про нього кілька місяців тому на якомусь форумі. Так-от, хтось не полінувався зробити професійний аналіз звуку і чітко довів, що то фейк, ще й зле зроблений.
#1631
Цитата: Roy від 09.04.2012 00:33:42
Водозабір, зв'язаний з тим що на Майорівці, котрий ми колись досліджували.

Тобто як він зв'язаний???
#1632
Отакий, трохи схожий на пуделя Артемона лев стоїть разом зі щитом, до котрого приліплений, на Зеленій, недалеко від повороту на Джорджа Вашингтона. Якщо придивитися, то видно, що одну задню лапу йому прикріпили чомусь до іншої лапи, а не до дупи, як то мало би бути :)

#1633
Гуляв вчора на Погулянці, здибав цікаве місце в ярку недалеко від церкви (на карті приблизно тут.) На деякій відстані один від одного розташовані три квадратні люки, розміром приблизно метр на метр, покриті зверху тонкою бляхою. Трохи відігнув бляху, під одним лючком був ще один, з грубого заліза. Під іншим - просто цегляна кладка з намулом на дні. Третій люк не рухав. На території вкопані залізні стовпчики, очевидно, тут колись була огорожа.

Може хтось знає що тут могло бути, для чого ці колодязі? Водозабір? Чи може каналізація? Чи аварійні виходи з 3-поверхового протиядерного-антитатарського бункеру, де в мирний час за невелику плату можна зберігати закрутки, бульбу і цибулю?





#1634

Взято звідси.

Ще новина до теми

А тут відповідна тема на форумі залізничників. Дуже рекомендую до прочитання.
Мені ці поїзди дуже сподобалися візуально, мрію побачити і помацати їх "наживо". Цікаво, коли у Львові з'являться? І чи не розваляться по дорозі через невідповідність радянським стандартам? :)




Новий корейський потяг «Hyundai», який проходить випробування на залізничній ділянці Харків-Полтава, вже отримав зовнішні механічні пошкодження. Через зіткнення з пероном на одній зі станцій на Золочівському напрямку потягу розпороло кузов та двері.

Про це пише ТСН з посиланням на відвідувача форуму zdsim.kiev.ua. За даними форумчанина, у поїзда також вже відсутній один «ріг», який, за інформацією свідка події, також полетів від зіткнення з пероном. Одна з причин — негабаритний винос корпусу «Hyundai» під час проїзду кривою по роз'їзду.

Крім того, «Hyundai» так і не досяг обіцяної максимальної швидкості в 160 кілометрів. Він зумів розігнатися всього до 140.

«А на на ділянці між станцією «Шпаківка» та станцією «Звичайна» корейський «диво-потяг» зірвав близько 400 метрів контактної підвіски і з м'ясом «вирвав один пантограф, розтрощивши при цьому всі його кріплення», — повідомив відвідувач форуму.

Нагадаємо, 17 грудня 2010 року Південна залізниця і компанія Hyundai підписали контракт про постачання 10 міжрегіональних електропоїздів у 9-вагонній комплектації для впровадження в Україні швидкісного руху. 6 поїздів буде поставлено до чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, а ще 4 — після його проведення.

Південна залізниця має намір підготувати ремонтно-екіпірувальне депо Харківської вагонної дільниці для обслуговування міжрегіональних швидкісних електропоїздів Hyundai, двоповерхових електропоїздів Skoda і поїздів локомотивної тяги з новими вагонами «Україна-2» до 10 березня.




#1635
На правах офтопу.

А що в етом такова - мене мама завжди клеїла в дитинстві, коли я зле ся поводив, лазив по деревах і старих закинутих хатах і обдирав коліна і лікті :) Заодно приклеювала і до кута на годинку, щоб міг осмислити свою поведінку. Тільки не знаю чи зараз той клей існує...
#1636
ЦитуватиДуже цікавлять одноденні маршрути по Львівській області.

Тебе цікавлять вже пройдені маршрути з позначеними цікавими місцями на них чи просто можливість побродити світ за очі у вільний день? Якщо варіант №2 - тоді тобі допоможе розклад електропоїздів на сайті Львівської залізниці і Вікімапія, де можна скласти маршрут, роздивитися що цікавого може зустрітися по дорозі, поміряти відстань і глянути фотки цікавих місць.

Якщо варіант №1, то читай форум. Закинути в цю тему ще раз купу звітів буде досить проблематично. Якщо будеш мати питання як добратися до якогось конкретного місця, пиши, спробую допомогти.

А найпопулярнішою туристичною електричкою, ІМХО, є Мукачівка. Нею можна зранку виїхати в гори, а ввечері або на наступний день вернутися.

Крім того, завжди можна придумати вилазку чи похід на вихідні і створити тему в "Планах". Бажаючих скласти компанію, думаю, буде багато ;)
#1637
А я собі завжди підмічаю підходячі для схованки підвали і бомбіки. І записую на папірчик ;D

Так що коли на землю почне летіти астероїд, то я - в Лощину. Там прохолодно і водичка є :D
#1638
Щиро дякуємо всім, хто нам допомагав!!! Без вас ми би ніяк не справилися. Наразі обіцяю фотозвіт з Києва, а вже по весіллі щось смачненьке)))
#1639
Мітинги молоді в Червонограді з вимогами закрити Колізей дали свої плоди. Зокрема, привернули увагу найбільших українських ЗМІ і надали широкого розголосу проблемі. І, я вважаю, дуже правильно зробили.

Нещодавно в будівлі сяк-так закрили входи, а влітку має відбутися аукціон з продажу Колізею.

На 6 квітня запланований мітинг у Львові, як дізнаюся коли саме і де - відпишуся.

Стаття в "Кореспонденті".
Відеосюжет на НТН
#1640
http://26-04-1986.com/

Класний сайт з фотографіями графіті в Прип'яті.