Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#1161
Не люблю зиму, холодно, сніг, мряка...
#1162
Судячи з розповідей сам бункер знаходиться під військовою частиною зв'язку, яка поруч з торпедо, там і вхід. теж схиляюся до думки про Е0, або вхід був вище по сходах, десь на сходовій клітині, звідси і привід в воюків зрізати ті сходи, щоб не лазили... імхо.
#1163
Погода кака, тай в мене не виходить...
#1164
Народ! мені стало достаменно відомо з двох окремих незалежних джерел, тобто знайомих, що в лощині є замурований хід в інщі, ще діючі підземеля, в одного знайомого навіть мама там працювала на складі, і розповідала що вояки замурували нах той хід, бо там були двері, а так як на той час вже лощіну закинули, то туди постійно лазила всяка шантропа та дёргала ті двері, від цього там страцьовували якісь датчіки, що охорону викликали. Потім як замурували то і заштукатурили як слід, щоб ні хто не колупав... хто що думає про то?
#1165
Новини / Re: Дурний день
12.10.2009 21:06:20
Так, день був дійсно кепський, в мами та ще в двох її знайомих мобільники взірвалися, брєд, чи то напруга так скокнула, що аккумулятори не витримали, бо стояли на зарядці... Потім ще пару неприємностей вдома було... дурня якась...
#1166
Я теж з радістю би приєднався до проекту в якості робочіх рук, та при можливості залишився на роботу, адже це було би зроблено своїми руками, і стало би часткою нас самих) я за проект!
#1167
ясно що + за такі зачотні фото!
#1168
Повернемось до наших, тобто ваших щурів, маю гвинтівку з оптикою, залюбки приєднаюсь, тіки скажи куди підійти, коли та на яку годину)
#1169
на рахуно бомбіка на чорновола, то ми коли туди лазили, то не смітили, бо не було чим, я свій ліхтарик з яким лазив, забрав з собою, навіть більше, я з вітам виніс бальончік з рожевою фарбою, який там знайшов, так кажучі конфіскував :) а на рахунок на столі, то ось, воно так і було ще до нас, а так, було досить чисто, може то потім якісь абригани там вже побували та посрали...
#1170
додаю фотки

1) основа ліжка
2) спинки ліжка
3) крісло
4) середня частина крісла розкладається та знімається
#1171
то не диван, а панцирне ліжко (пружинне) зверху має кластися матрас. одже розміри: крісло - висота 60 см, ширина 70 см, довжина 70 см; ліжко розкладне, з від'єднанними спинками - довжина основи 140 см, ширина 65 см, +2 спинки висотою 110 см та шириною 65 см. отже все по розмірах є таким, що пролізе в той вхід і так як є. зараз викладу фотки
#1172
Народ! в мене вдома є 3 непотрібні дерев'яні двері висотою більше 2-х метрів. зголошуйтесь хто допоможе їх туди дотягнути, я живу на площі де змієборець, тобто нести недалеко, а бомбік треба накрити поки листя не опало, та поки сніг не випав. заодно можна туди занести панцирне ліжко та розкладне крісло-ліжко.
#1173
А як вам форт номер 2 на цитаделі? теж як об'єкт оборонного значення можно використати для гри... тіки от фарбою не хочеться псувати споруду, може як варіант страйкбол? заодно і поприбирати там...
#1174
Як думаєте, чи варто там порити?
#1175
були там вчора, нажаль фоток майже не робили :-[, так як пішли зпонтанно, не маючи мапи, та не знаючи навіть приблизно топографії місцевості. дійшли до кінця Татарбунарської, та піднялись по драбині, а далі пішли блукати. шукали шось цікаве, але крім дач майже ніц не знайшли, але збираємося наступного разу піти туди більш грунтовно, з мапою, лопатою, та великим бажанням та гарною компанією.

лазив по форуму http://relicfinder.info/ та надибав кілька цікавих фоток німецьких дзотів часів другої світової війни та план розміщення (голубим позначено ракурс на високий замок), та приблизне розташування зараз
#1176
фіга собі перевірочне джерело. :o
#1177
Сьогодні 28.09.2009, з самого ранку, я і Мастер вирушили по об'єктах в яких ми ще не були, таких як бомбік біля цирку, підвали будинків під церквою Юра, поповський сад, дойч бімбік (також під ц.Юра), Куртумова гора, та ліфт в Лощині.

Одже вирушили в 11 ранку і пішли до цирку подивитись на бомбік. Нажаль відкрити його ми так і не змогли і пішли в гору до будинків. Там ми натрапили на віконечка падвалу, який був досить глибоким. вирішили пошукати вхід, і потрапили у двір між ц.Юра, вежою часовні та житловим будинком. поблукавши по під'їздам, ми знайшли вхід в підвал, котрий був відкритий. Ми спустилися, і потрапили в довгий коридор під будинком з купою кімнат та горами всякого хламу. поблукавши по підвалу ми знайшли замуровану стіну в підвали ц.Юра. Все перефоткавши вийшли звідти та пішли далі. Вирішили зайти на тереторію поповського саду, там де вежа стоїть. Поблукали троха, дійшли до теплоцентралі, де як виявилось живуть бомжі, які від нас чомусь швиденько чкурнули, та повернулися назад. Далі пішли до бомбіка в дит. садку. Там крім двох робочіх більше ні кого не виявилось, і ми спокійно пройшли собі до бомбіка, полазили там, подивилися, та вийшли звідти. Далі вирішили троха піти перегризти чогось по домах та зустрітись в 15.00, піти на Куртумову гору.
Зустрівшись, ми пішли по Шевченка в гору до самої кінцевої сімки, далі звернули направо і по Татарбунарській пішли до кінця. Там, дійшовши до залізної драбини, вилізли на гору до покинутих дач, а звідти до янівського цвинтара. Вийшовши поміж склепів, ми звернули наліво і по дорозі пішли до кінця. Там звернули направо та дійшовши до схилу, зпустилися до дороги. Далі побачіли вказівник і пішли до стрілецького поля. Далі, пройшли ворота, та звернули в хащі лісу знов до закинутих дач. Поблукавши там годину, зустрівшись з трійкою собаків, ми пішли назад. По дорозі вийшли на Єрошенка, далі на Золоту та до стадіону Торпедо. Дійшовши до лощини, почали шукати ліфт. Марно прошукавши годину, подзвонили Декстеру, який сказав що приїде та покаже на місті. Дочекались його, він правда теж не одразу згадав, бо коли ліз по ній під час 2-ї Зомбі паті, був трішки в нетрезвому стані, але все ж таки великими зусиллями ми знайшли ліфт, дослідили його, та знайшли збоку, біля дороги, товсті двері в моторне відділення, нажаль закриті. Ось це і буде тема для наступної вилазки в лощіну, а наразі дякую хлопакам за файну компанію, за добрий настрій і обом від мене по +

Викладаю тільки фотки підвалу біля ц.Юра, бо на інших об'єктах народ вже бував.

1) двір будинку з часовнею
2) вхід по коридору та направо
3)4)5) коридор
6)7)8) кімнати
9) замурований хід до підвалів ц.Юра
10) застереження. мабуть були вже випадки...
11)12) вхід зі сторони городоцької і недосліджену частину підвалу (між ними стінка) відкривається легко.
#1178
Гумор / Re: Смішні Фотки
27.09.2009 21:36:28
трохи постапокаліптичної теми :)
#1179
Дексе, друже, наступного разу буде ще краще! особливо із такою компанією!
#1180
Та мене поки що туди не тягне, мені і сталкера на компі вистачає...