Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#381
Цитата: YserL від 22.01.2013 16:22:50
У іншому випадку це просто розвага. Гарно замічено, спочатку тваринки, потім люди.


Не обгрунтовано. Нормальна, не хвора на всю голову людина, думає, перед тим як кудись стрілити, і думає про наслідки. Звісно якщо людина повний деградант і відморозок, то може і по людях шмаляти, але то не є нормально. З рештою людина є по суті мисливець та хижак, і вміти вбивати - це нормально, така сутність людини, звісно гуманісти скажу що ба! то не людина а звір, якщо вбиває заради забави, але мисливці теж вбивають тваринок заради забави і їм це дозволено законом і вважається нормою, тож качку вбити норма, а ворону ні? І хто тут казав про вороб"їних? Мова йшла про вороньїх, а то зовсім різні птахи, шпачки то файно, люблю їх фоткати, грачі теж нормальні, вОрони розумні і гарні, а от ворОни та сороки - то зло ;) На рахунок кицьок та собачок, то собачок стерелізують, а кицьок я люблю, нехай живуть та плодяться)))
#382
Шановне панство, я гуманізмом не страждаю, і вважаю що ворони, сороки і голубці є сорними птахами та шкідниками, переносниками хвороб, та доставляють багато проблем, коли їхня кількість перевищує over9000, і тому з ними треба боротися, а в боротьбі всі способи є добрими, адже скіки разів я був свідком, як викидаючи сміття, підходиш до смітників, а звідти вилазить зграя пірнатих щурів, і пофіг що пташка миру перетворилася на бомжа, але ж вони збираються в центрі зграями, там гуляють люди з дітьми, підгодовують їх, тобто мають безпосередній контакт з птахами, і одже можуть заразитися всякою гидотою, що її понабирала пташка на смітнику, плюс до того вони серуть всюди, псують архітектуру міста, і їм зовсім паралельно на всякі там технічні відлякувалки, бачів звукову відлякувалку на оперному театрі в Одессі, і там же сиділи поруч з колонками голубці, спали, срали і ніяк не відлякувались, в нас аналогічно на оперному стояли натикані голки на карнізах і теж пташки їх успішно ігнорили.

Ворони. Вони в першу чергу шкодять на полях, розоряють гнізда інших пташок, навіть по весні влаштовують рейди на гнізда, виїдаючи всі яйця, а потім ми не бачимо ні соловейка, ні сапсанчика, ні снігурка, чого б то так? Сороки зовсім ні чим не гірщі, теж люблять яйками поласувати, але вони ще нагліщі до того ж, можуть і нападати при нагоді, в принципі як і ворони, а ще вони є гарними переносниками наприклад хламідії та пташиного грипу, в радянські часи за пару воронячих лап давали 2 патрона, і то було добре, технічно зменшувалась популяція, а зараз всім пофіг, всі гуманні стали, бояться пташку скривдити, а скіки їх харчується на свалці в Грибовичах? І потім вони літають над містом, так це добре вважається...
#383
На всякі великі гріхи мені якось паралельно, але факт є фактом, коли в приватному секторі прямо біля будинку на високій сосні заводиться зграя саме ворон, а не воронів, а на сусідній сорок, а через дорогу на сосні купа кишечників (голубів) які нагло залітають на подвір"я, щоб пожерти, то тут тре шось робити, і мене все ж більше тішить потренуватися в шмалянні з пневматики, ніж жаліти "нещасну пташку" яка гаркає з сосни і сере на голову :) Тож нєфіг літати >:(  А на рахунок хижих пташок, то давно їх вже не бачив в околицях славетного Львова
#384
Час від часу в Брюховичах шмаляю, сороки і ворони крадуть в літку яйця в курей, та і так шкодять, тому інколи доводиться нищіти. В місті більшу проблему становлять голуби, через їх чисельність...
#385
На разі жодної шапки не знайшов :)
#386
Підтримаю Roy-а і Yar-а, хто хоче щось знайти цікаве, той знайде це і в себе під боком, земля велика, не перекопати всю, якщо цікавить якійсь район, то туди можна і 10 разів виїхати на маршрутці і обійти все в доль і поперек, і тут ні про який досвід не йдеться, досвід набувається з часом, так само, як і цікаві знахідки, а на питання де копати/шукати, то відповідь очевидна - в землі!  :)
#387
   Завтра, 21-го грудня 2012 року, всі Експлорери запрошуються з гідністю зустріти Кінець Світу в нашому бункері Underground!!! У нас ви зможете не тільки вижити, але і отримати в подарунок пів літра ПИВА до кожного літра.

  Приходьте, будемо знезаражуватися разом ;)
#388
Переглядав старі фотки форту, порівнював стан при арстрії, та сьогодні, особливо зацікавили ці дві фотки:

як було колись



і як стало зараз



і подумалося, а чи не розрити в літку, хоча б частину тої стіни? повернути хоча б частину того первинного вигляду цьому форту? В кого які ідеї?
#389
Один з ліхтариків моєї колекції старих ліхтариків. Попався він мені якось на вернісажі в майже повністю вбитому стані і був виторгуваний за 10 українських вічночервоних долярів ;D Пошукавши в неті, класифікував його як радянський ліхтарик РККА виробництва "УПК Автоштамп Москва", випускався приблизно з 1932 по 1941 роки.

Фото брата-близнюка, якому пощастило більше, з http://reibert.info









В моєму випадку ліхтарик був пожертий іржею, і в деяких місцях мав навіть дірки, тож зайнявся його чисткою та реставрацією :)











Виготовив контакти для вимикача...







...і замок на корпусі



Всі частини в купі



і зібрані









Далі були лакофарбові роботи







і перший запуск :)









#390
Гумор / Re: FunStuff в тему
29.11.2012 00:15:11
— Островецька АЕС анітрохи не шкодить довколишньому середовищу, — запевнив журналістів здоровезний буряк, доїдаючи кобилу.
#391
Там на EX.UA з"явився цей фільм :)
#392
Гарно з"їздили :)
#393
чи відбудували хз, але знаю що він прицює і там періодично виходять люди з маршрутки і по лісі навколо робляться пробіжки для хворих, там по лісі гарна дорога йде, катався там на вєліку :)
#394
починаючи від туб лікарні і далі по трасі. До речі на цьому відрізку дороги, в 1939 році німці знищіли польську армію Сосновського, залишки поляків відступили тоді в сторону Рясне і далі в напрямі Угорщини.
#395
якщо йти на якесь геопатогенне місце, то можна сходити в ночі на старознесенський цвинтар, він дуже старий, порівняно зі всіма іншими, та і доступ туди більш простий, ніж на приклад на личаків, і атмосфера там своя :)  А на рахунок мікрофона, то краще взяти високочастотні радянські, але для них треба окремий підсилювач, а вже потім давати сигнал на пристрій запису, я би радив ноут з якимось аудіоредактором, наприклад Audacity, ним можна і сигнал стабілізувати і криву сигналу переглянути :)


А я розкажу про цікаве явище, яке я помітив досить давно, але не придавав цьому значення, поки воно не почало повторюватися із разу в раз. Одже, є в нас дорога на Брюховичі, від кінця Замарстинівської і до самих Брюховичів, проходить вона через ліс. Мені цією дорогою доводиться часто їздити, в дорозі нудно, тому читаю щось на телефоні, телефон - звичайний простий сенсорний самсунг, і от проїзжаючи ділянку від згорівшого Козацького шинка і до повороту на Збиранку, я помітив що телефон починає в якійсь момент глючити, через кожні 2 секунди спрацьовує вібро, блимає підсвітка екрана, і якщо запущений браузер то перегортає в будь якій послідовності сторінки, це все продовжується поки не заблокуєш телефон, після того працює нормально, як нічого і не сталось. Якщо їхати з заблокованим телефоном, то нічого не відбувається, відбувається тіки при включеному дисплеї, кожного разу коли проїзжаєш цю ділянку, напрям руху значення не має. Ліній електромереж на цій ділянці нема, тобто перешкод не має від них, можливо він реагує на якісь магнітні хвилі або поля, або ще на щось. :)
#396
+1, бажано би в ранковай час :)
#397
а ви дивились зі сторони фонтану, чи зі сторони пл. Теодора? Бо бруківку знімали саме зі сторони теодора і там якраз місце між синагогами, і якраз за межами паркану
#398
Взяв собі на радіоринку за 80 грн от такий ліхтарик





характеристики:

Цитувативес (точный в граммах): 100
основные размеры (длина, диаметр... ): 45*55 мм
описание и характеристики: .
SENMU SM-6652 фонарик на голову
Алюминиевый корпус с двумя фарами и пластиковым блоком для батареек.
Питание: три батарейки типа АА.
Каждая из фар снабжена выключателем (режим вкл/выкл.)
Верхняя фара работает в эконом-режиме
Нижняя фара работает в режиме МАХ (ориентировочная сила света 140Lm)
Поворот фары на 90 градусов.
Блок с батарейками вынесен на затылок.
Фонарь комплектуется нейлоновым чехлом (с возможностью крепления на ремне)

Досить гарно зібраний, видно що якісний Китай, обіцяна яскравість не менше 120 люменів, насправді я не дуже шарю в тих люменах, але серед всіх моїх світлодіодних ліхтариків, цей най яскравіший :)
#399
Згадуючи минулорічні ходіння тими екскурсіями, можу сказати, що ну його нафіг так ходити з тою купою народу, через яку не можливо нікуди підійти і нічого розгледіти і послухати, всі пхаються на халяву як дурні, шум, гам, краще самому сходити в звичайний день, особливо то стосується підземель Домініканки та Арсеналу, де народу було OVER 9000, на личакові звісно було ліпше, і компана сприяла, але екскурс був ацтойний, з заунивними цвинтарними співами з машинки ака електроінвалідко з екскурсоводами, хто тоді був, пом"ятає, що екскурсія продовжилась в більш неформальній обстановці...
#400
Плани / Re: Хеловін 2012
03.11.2012 00:03:57
йо майо!!! ото мені повилазило! :o