Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#641
на цей раз робили з поліетилену, він більш пружний та гарно паяється :)
#642
Чудове відео, чудовий саундтрек, радує що тепер і нам є що показати крім фоток з такого унікального місця :D
#643
Ну особисто я продизинфікувався одразу по приході до дому, тому це не є причиною)
#644
Таке питання до учасників вилазки, чи ні в кого не було погіршення самопочуття після відвідування Полтви? Вчора в мене та в Эдуарда проявилися такі ознаки, як загальна слабкість, температура, сонливість, болі в животі, корочше всі ознаки як при грипі. Лікувався антибіотиком "Ампіцилін", вночі сильно пропотів, і на ранок почував себе більш-менш нормально... Є думки що шось хапнули в Полтві...
#645
На данний момент ношу берці Belleville модель 770. Амерікосівські військові, позиціонуються як взуття для військово повітряних та спец призначення військ, зручні, відносно легкі (в порівнянні зі звичайними гадами), теплі, гарно прошиті, надійна підошва, ну і в принципі сприятлива ціна від 950 до 1200 грн в "Солдаті удачі" на Лесі Українки.
#646
можливо я підтягнуся, якраз встигаю, а Богомольця - це паралельно Пекарській?
#647
І того, ми вчора дізналися що з основного русла Полтви, йде яйцевидне відгалуження до початку вул. Личаківської, висота з людський ріст, починається приблизно біля Божої матері, проходить приблизно під вул. Братів Рогатинців, робить кілька крутих поворотів майже під 90 градусів, і виходить на Личаківській, де можна бачіти відкриті новозакладені люки.

Наступне відгалуження починається трохи далі проти течії Полтви, а саме в районі пл Галицької де підземний перехід, і являє собою круглий тонель, збудований з трьохметрових бетонних кілець, далі через 20-30 метрів він розходиться на два яйця, один тягнеться кудись до галицького базару, а інший повертає вправо в сторону вул. Кн.Романа. Ці гілки на разі не досліджені, і відкладені до наступного разу ;)
#648
Та, вилазка була реально ТРУ!!! Особливо те відчуття, коли йдеш майже по коліна в воді, проти течеї, по вузькому яйцеподібному тонелю, який тягнеться як клоака якогось доісторичного динозавра кудись, невідомо куди, коли за спиною вже не одна сотня метрів шляху і так хочеться зазирнути за ще один поворот, щоб дізнатись що ж там є, і ти лізеш, лізеш, лізеш далі і далі, дійсно нестримне бажання :) 
Дякую всім учасникам, всі були молодці, всім респект і уважуха! ;)
#649
Повагу тре заслужити спершу, але ти останнім часом здебільшого проявляєш неповагу до інших, ну то як аукнеться...
#650
нажаль не потрапляєш :P
#651
маршруту як такого немає, але збираємось дослідити частину колектора під пл.Ринок та інщі, які трапляться :)  Нажаль через небезпеку Полтви та складність пересування під землею, неповнолітні особи, та особи з невизначеним психічним станом - НЕ ЗАПРОШУЮТЬСЯ!!! ;)
#652
Сьогодні в вечері планується вилазка в Полтву, приблизно 23.00 - 00.00, збори біля Оперного, вже зголосилися Рой, Эдуард та я, прошу всіх бажаючих приєднуватися ;)
#653
To Golem: Це по суті був пробний запуск, перевірка як поведе себе конструкція в цілому, всього передбачіти було не можливо, зараз ми побачіли що не так і можемо це вдосконалити, є вже ідея жорсткого кріплення камери зі зміною кута нахилу. А ідея з цитаделю є просто суперова! наступного разу можна відтягнути балон туди і там вже запускати, думаю експлорери нам в тому допоможуть ;)

То YserL: Наявності електризації помічено не було, та й газ не такий активний як водень, метан навіть від цигарки не загоряється, перевіряли :)
#654
І взагалі боги живуть на планеті Нібіру, яка прилетить в 2012 році на Евро у Львові, а Гордон Фрімен всіх переможе силою своєї чарівної монтировки! ;D  Харе вже флуд розводити, статуї ставили і будуть ставити, корупція була і буде, бо то менталітет, який може переросте в шось нормальне через кілька поколінь, а святі покровителі стоять вже багато років, в кожен час свої, коли Божа Матір, коли Ісус, коли апостоли, є в нас наприклад статуя святому Христафору у Вірменці, є святий Іоан із Дуклі, і нехай стоять, головне щоб постановка статуй на кожному кроці не переростала в ідеологічний фанатизм на шкоду людям, як це вже перейшло на високому замку з хрестною дорогою, де хрести стоять на кожному кроці замість дерев, десь можна провести паралель з совдепом та пям'ятниками Леніну на кожному кроці, от в чому проблема, а на рахунок Божої матері, то її могила десь є на святих землях і є багато інших святих захоронень, і то були живі в свій час люди, які шось там робили хороше, і яких причислили до ліку святих, тут немає казок, казки народжуються в наших головах...
#655
бажаю всім дослідникам ложчінки успіхів у відвідуванні, був там сьодні, не закритий тільки один вхід, але на горі, зверху, там де закинуті гаражі якісь, сидять любі міліціянти з субачкою, які дуже файно всіх палять звідти, і мене спалили ;D так що бажаю успіхів!)))
#656
На данний момент розрили ще частину дороги навпроти цирку, там на поверхню вилізли залишки старого колектора, або ще якась підземна споруда











Також вдалося підібратися до одного з колодязів, та заглянути в колектор, глибина вражає





#657
Фото до коменту Bottlehunterа







цікаво, чи з іншими входами те ж саме?...
#658
Тільки що я з Едуардом закрили цю проблему дверима ;)
#659
Вчора вроходили через винниківській ліс, троха копнули, попалася ось така сокирка, в середині були залишки ручки та кований цвях, може хтось щось приблизно підкаже на рахунок років :)









#660
На Володимира Великого також залітав кілька разів :)