Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - falkoner

#1
Плани / Re: Луцьк - Львів
25.10.2011 09:35:24
І знову я. Я завтра у Львові один день. Часу мало. Але злазив би кудись з задоволенням. Порадьте що небуть в самому місті, і що можна швиденько облазити обфоткати.
#2
Поїздом туди, поїздом назад. Але я трохи з Києва). Якщо хоч пиши в ПП, дам телефон там здибаємося. Я буду жити в наметовому з доволі великою кількістю знайомих - хоч приєднуйся.
#3
Так чо, крім казарм немає більше нічого? :(
#4
я там перший записаний)
#6
Цитата: Цезар від 09.09.2011 12:26:10
Казарми

Нічо так). А можна координати. В середину реально залізти?
#7
Та в замку і інших туристичних місцях я був. Цікавлять не туристичні. І бажано в самому місті, бо часу не буде їздити по району.

Про фестиваль
http://www.respublicafest.com.ua/ru/component/content/article/71-respublika.html
#9
Мої фото тут
http://falkoner.livejournal.com/320409.html
вибачте, що не перезаливаю... просто задовбався вже
#10
Буду там на фестивалі Республіка 16-18 вересня.  Хто є звідти? радий буду познайомитися, попити пивка. Ну і стандартно, куди там можна злазити?)
#11
Друзі і опоненти, ми тут щойно проклацали клювом, і наші покидьки-кнопкодави прийняли сьогодні у першому читанні просто ЖАХЛИВИЙ законопроект.

Законопроектом (реєстр. №4585) пропонується заборонити носіння військової форми, форми одягу інших військових формувань та знаків розрізнення і відзнак особами, які не мають на це законних прав. А також забороняється мати символіку, схожу на державну (тризуб) і так далі.


А ми й не знали. А ми й не чули. Найбільш свідомі і небайдужі з нас займалися політв'язнями, переважна більшість просто працювали і відпочивали. І жодного пікету ми не зробили, і взагалі ніяк не заявили гучно, що нам це не до вподоби.
Ці покидьки зібралися заборонити все, і в тому числі звичайний камуфляж, який носять мисливці, рибалки, туристи, страйкболісти, реконструктори... Яких у країні десятки тисяч. Якби ж то ми зрозуміли, що нас десятки тисяч і ми можемо встати їм на заваді...

Шановні мої аполітичні друзі! Ви думали, коли я кричу, що у нас створюється поліцейська держава, то вас це не торкнеться, якщо не будете "світитися"? Їжте.
Шановні мої страйкболісти! Ви хотіли залишатися аполітичними, щоб уникнути зайвої уваги з боку влади, і крутили носами, коли ми приходили на ігри з символікою, - їжте.

Втім, зараз не час розбиратися, хто винен. Усім зрозуміло, що ці негідники мають не меті знайти законні підстави для знищення молодіжних організацій. Але рикошетом це б'є по всіх.

Друзі! На одну велику гру може з'їхатись півтисячі людей. Невже на один пікет під комітети не зійдемось? Я розумію, що це для вас дико, незвично, а комусь і страшно - вийти на вуличну демонстрацію. Ви зневажливо думаєте, що мітингування - зайняття для нероб і проплачених студентів (а ви ж не такі, ви бабло заробляєте, а у вільний час розслабляєтесь на свіжому повітрі). Може, у чомусь ви навіть маєте рацію. Але дієвіших за пікети методів тиску (у межах закону) людство ще не вигадало. І якщо ви зараз не вийдете - Ви заслужили, щоб вам, як баранам, заборонили відчувати себе чоловіками.
Взагалі, якщо ми допустимо, що нам будуть указувати, що нам носити, а що ні, - скоро докотимося до того, що усі носитимемо виключно красиві костюмчики у смужечку.

Керівники мережі магазинів "Мілітарист"! Новий закон ударить по вас в першу чергу. У вас же бізнес, певно, є якісь зв'язки і якісь важелі впливу - саме час їх використати. Саме час, якщо щось почне організовуватись, допомогти людям, наприклад, виготовити агітпродукцію.

Коротше, якщо ми зараз це схаваємо, хана Україні, з неї буде Білорусь, а то й Росія.

Невідомо, скільки у нас часу до другого читання. Невідома точна дата, коли законопроект буде доопрацьовуватись в комітетах. Так що бігом поширюємо інформацію, малюємо "демотиватори", привертаємо увагу ЗМІ і думаємо разом, що ще не пізно зробити.

http://bilozerska.livejournal.com/507607.html
#12


Більше фото тут
http://falkoner.livejournal.com/359573.html#cutid1
, координати я намагаюся не палити, кому потрібно буде дам в ЛС
#13
Плани / Re: Луцьк - Львів
12.08.2011 14:18:41
Ну Дубно є в планах і картах)) тільки я туди мабуть відразу після Бандерштату, далі Шацьк , а аж потім Львів.
#14
Плани / Re: Луцьк - Львів
12.08.2011 08:15:25
Цитата: :-) від 11.08.2011 17:18:55
Адназначна криївка і дім Легенд і ще багато таких цікавих і неповторних закладів.
Та паьухать я і так знаю добре де)))
Цитата: Golem від 11.08.2011 17:27:16
По дорозі мож глянути на Форт Тараканів. Також по дорозі є купа старих замків, типу Олеського і так далі.

Ну і це не зовсім автостоп, але тим не менше. Я теж їду на той фест в суботу ранком. Якшо хоч - підвезу.

На який той фест?)
На Захід?
#15
Плани / Re: Луцьк - Львів
11.08.2011 15:09:48
і так, з Києвав виїджаю завтра у вечері, так що буду дякувати за оперативні поради.
#16
Плани / Луцьк - Львів
11.08.2011 15:06:58
Між Бандерштатом і Заходом тиждень тусуватиму автостопом по областях. Волинська, Львівська, можу в Ровенську заїхати і у Франківську. Так як їхати все одно куди. Що порадите подивитися?. Бажано з координатами.
#17
І знову я. 4 буду проїздом з Форт Міссії у Львові. Час думаю буде, можемо куди небуть злазити, або просто пивка попити.
#18
Плани / Re: КП 44рд на 03.07
27.06.2011 14:15:17
не те написав
#19
Ну, хоч ніхто мене нікуди і не зводив, побував на двох обьєктах)
Фото одного http://falkoner.livejournal.com/320409.html
Другим був полярон, але фото не буде з технічних причин))
Можливо буду проїджати через Львів в кінці червня, всетаки буду радий з кимось кудись злазити). І дякую за толковий сайт. Тільки погано, що дуже палите координати.Моє ІМХО.
#20
Привіт. Буду у Львові 21-22 травня і хотілося б десь цікаво полазити. Я полазити можу і сам ,звичайно. Але , можливо місцеві покажуть щось цікаве). Відразу кажу, координати не палитиму і взагалі виставлю пиво потім)
Кому цікаво хто я, я є тут http://falkoner.livejournal.com/ . Там же по тегу " я фонад" знайдете фото моїх вилазок деяких. Кому цікаво ,пишіть на мило falkoner@gala.net . Буду радий познайомитись.