Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - vitruxa

#1
В товариша сталася біда. Дівчинка 8 років захворіла на лейкемію. Потрібна  кров- група 1 резус мінус. Досить рідкісна. Якщо є такі, хто може допомогти, телефон батька 0974776600 Назар.
#2
Всім форумчанам привіт ! Нарешті найшов час для походу в Лощину.Планую наступного тижня ( можливо день визначили б разом, якщо будуть бажаючі ). Минуло вже майже 20 років як я там і тому без проважатого ніяк. Зі свого боку постараюсь розповісти вам на місці як там було колись.  Багато від мене не очікуйте але дещо б хотів перевірити ( може то плід моєї уяви а може і ні ).
#3










Привіт форумчанам ! Маю не величке таке хобі. Ось і  вирішив дещо показати зі своїх знахідок.
#4
Доброго вечора всім ! Багато передивився тут інформації про Лощину , сам там був раза три але дуже давно ( 1992 р.) ! За цей час там все змінилось і не в кращу сторону. Зі свого боку хочу вам розказати про ще одне місце яке можливо повязане з Лощиною . Це не великий  не добудований  тунель без накриття котрий одним боком впирається в гору. Матеріал -бетон. Колись по середині тунелю було прокладено маленькі рейки як для вагонеток. Щоб його знайти потрібно пройти щити котрі закривали висувні мішені , дальше триматись правої сторони і рухатись в глибину лісу. Більш точніше розповім коли сходжу сам на розвідку ( сам давно там не бував ), тому вибачайте за таку поверхневу інфу. Якщо хтось щось про це знає пишіть.