Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - STALKER

#201
Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 27.02.2018 17:14:26
Адмінка ще на місці, благо для ЖК територія не приваблива
То ще нормальна територія.
#202
З адмінки класні фотки і відео виходили. Шкода...Напевно новий житловий комплекс буде7
#203
Хіба десь ввечері після 20.00. Так щоб опадів не було.
#205
На крайняк глушилка...сигнал тоді йшов деінде.з іншої локації. Хоча.на рахунок трансформаторної погоджуся там слідів масла нема. Хіба бункер був готовий на майже 100%...запускався в тестовому режимі. Тре поговорити з радіоаматорами.
#206
Ні ну просто бункер виглядає так ніби там дійсно вся начинка була. І антенне поле памятають багато львівян, які не раз тудою іздили. Місцеві згадували про 'якийсь підземний бункер'. В сусідніх селах наприклад Дмитровичах теж були в курсі що там бункер був діючий і антени. Правильніше сказати припущення на основі побаченого, почутого і я трохи орієнтуюся в радіотехніці.
#207
Гарно, місця знайомі, мною обходжені вздовж і поперек). Тримай плюс.
#208
З чого ти взяв, що він був недобудований? Був бункер, де стояла радіопередавальна апаратура з якої імовірно по фідерах сигнал надходив на передавальні антени антенного поля, яке йшло вздовж франківської траси. Антен нема, зате бачив кілька кріплень під анттенні розтяжки. По інших даних це могла бути радіоглушилка під короткохвильовий діапазон. І до вузла звязку "Мускат" цей обєкт ніц не має. Я це вже згадував.
І до речі десь згадувався якийсь радіоцентр біля Перемишлян в нас на форумі. Хтось щось знає про таке?
#209
Як це Давидів був недобудований? Він був діючий.
#210
Ті ЛЕПи то щось особливе насправді. Плюс.
#211
За антенне поле абориген щось згадував? Може якісь частоти чи діапазон хвиль?
#212
Пиши тему в плани може хто підпишеться.
#213
Ну що ж..Саме в цій темі хочу сьогодні розпочати цикл фото, відеозвітів також дописів в існуючі теми  під такою назвою "По хвилі моєї памяті".  Скажу відверто люблю згадувати весело проведений час, цікаві вилазки - прогулянки - дослідження.
І перша частина циклу це буде двохсерійне відео зі святкування 8-ої річниці EXPLORER.LVIV.UA 20-21 травня 2017 року на недобудованому піонертаборі біля села Залісся. Саме так - ви не помилилися :). Я накінець - то добрався до монтажу даних відео. ;).
Згадати насправді є що ;D. Тому для користувачів форуму і не тільки - відео з 8 -ої річниці. Дивіться, згадуйте, коментуйте. :) Приємного перегляду.

День 1:


День 2:



Дякую за увагу.
#214
Цитата: inkognito від 15.11.2017 23:28:18
Бодю, зніми будь-ласка ту кривочереззадзроблену ватермарку із фото, або зменш її до розміру пікселя. Не варто засирати гарні фото
Та чого Олеже нормальний надпис. Кидається в очі. Хіба зменшу шрифт у майбутньому, а тай хай буде, а то наші інтернет - видання люблять красти фото іноді.
#215
Насправді це якось було по особливому заходити на діючий завод, це було круто. Зустрів нас начальник по охороні праці, провів нам інструктаж. Та й пішли ми оглядати обєкт. Таки правильно написав Рой місто в місті зі своїм колоритом якимось таким особливим і неповторним. Нижче кину кілька фоток цього заводського міста:









































Також відео нашої екскурсії:



Хочу подякувати Рою, учасникам екскурсії, також працівникам ЛЛРЗ за гарно проведений час, і цікаву екскурсію.

А читачам і дописувачам форуму приємного перегляду відео.
Дякую за увагу.


#216
Може трохи швидше буду
#217
 Я буду обовязково.
#218
+1 на пятницю десь після 18.00
#219
Давай Святодій пиши. Чи хто то там то всьо зачав?
#220
Цитата: Svyatodiy від 30.10.2017 15:58:58
Маю великі сумніви, що колись буде така дата, щоб всім підійшло
все одно треба зробити, щоб всім максимально добре було.