Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - swj

#1
+авторам...)
...доречі, там і не тільки "Гітлер капут" знімали.також там знімали фільм про Андрея Шептицького.
...незнаю чи о теми, але.в двориках, які є (на Шевченка, не на Золотій) за самим комплексом існують ще бомбіки під багатоповерхівками.причому в досить непогано стані здається (правда був там давно).хтось щось чув за їхнє призначення?...чи це стабільні цивілки?
#2
2Golem: сусід чи шо? 0_о
Ну та чого ж .Шевченка дійсно весела вулиця.

Думаю скоро не знесуть.ходжу повз той весь комплекс майже кожен день...вже десь рік нічого не роблять.напевно їм фінансування вкоротили або що.хз...

Доречі, якщо заходити із сторони Шевченка (голем має памятати час коли ще навпроти була пожарна частина), зправа можна помітити будівлю із досить габаритними дверми-воротами.якщо не помиляюсь, і якщо не помиляється джерело, то колись був відділ від пожежної частини.
#3
2TANK: Не розписуйся за інших.
2Golem: Шось не розумію, а де фотки щуриків?
#5
Цікавим є те, що "Автонавантажувач" не тільки випускав онойменні машини але і робив стріли для так званих "ядерних танків"...машин із пусковими установками для ракет.
#6
Зовсі трошки про Автонавантажувач:ВАТ "Львівський завод "Автонавантажувач" засновано 24 квітня 1948 року на базі заводу газової апаратури.
Серійне виробництво машини вантажопідйомністю 3 та 5 тонн розпочато 1950 року. У 1985-1986 роках підприємство складало по 25 тисяч автонавантажувачів на рік. Основною моделлю була п'ятитонна машина. У 1992-1996 роках відбувся різкий спад виробництва.

2Golem:ось "http://lviv.biz/uk/streets/tarasa-shevchenka". почитай. і не тре казати шо на Шевченка нічого немає чи не було ;).

#7
бачив я на одному форумі багаторівневу сисему захисту.тобто приховані тільки певні лінки, абзаци інформації...можна створити щось подібне...
Пропоную змінити вигляд експлореру..може краще вернутися до старого(але це тільки власна думка)? ::)
#8
Про explorer.lviv.ua / Re: Guest book
22.01.2009 01:06:15
Ура!!! ЕКСПОЛРЕР вернувся!!!

2digger man: а можливо для початку непогано було б створити сам "клуб", а різні примочки типу сайту, візиток, клубних карток, карток на знижки для лямпочок до хфонариків і т.д. після того? ::)
#10
наскільки відомо (але це наразі чутки) що на місці автонавантажувача має бути потужний розважальний комплекс...типу атракціони..гральні автомати і.т.д.
#11
Про explorer.lviv.ua / Re: Guest book
12.09.2007 21:57:15
Тільки за!
#12
Шо за обэкт знаходиться близько с. Довге Гірське на пн-сх від відпочинкової бази Майдан. Місцеві поселенці охарактеризували його як стару дамбу із якимись-то воєнно-довоєнними прибудовами недобудованими бог зна коли. По самому обєкту незміг полазити, не мав змоги. Знайомий розказував шо воно охороняється. Стоїть та споруда на одній з приток р. Стрий. Хто там був, або знає шо воно таке просив би поділитись інформацією і не жлобнічати.
#13
уух! ну і адміни злі!! зразу типу "Закриєм топік", "ти салага і тут тобі не місце".
а самі забули як починали!!?? >:(
#14
Провєрка..
#15
Про explorer.lviv.ua / Re: Guest book
05.06.2007 19:13:45
ПРосТо прікольний сайт 8)
#16
я за. як? куди? коли? з чим? можна на цитадель.
#17
А якісь підземки, бомбіки там під заводом є?
#18
Точно знаю, що то голубятник.
#19
та дорога ше досі робоча. нею таскають вантажі.