Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1521
1 лютого


Кілька днів перед тим всюди падав сніг, був вітер. Мороз. Так шо снігу має бути багато і свіжого.
#1522
Дякую. Напишу Варті.

Там на жаль камер не було
#1523
Цікава інформація.

Що нетипово, ніхто не дзвонить що знайшов документи. Ніхто навіть не спробував скористатися кредитками до того як я їх заблокував. Ніхто не пробував з ноута зайти і змінити паролі. Вікно розбили каменем з дороги. Міліція їхала на виклик годину.
#1524
Привіт Всім!

16.12 в мене викрали сумку з автомобіля. Розбили скло. Сталося це на парковці УКУ Хуторівка 35 десь між 17-00 і 18-40.

Якщо раптом хтось щось бачив - буду дуже вдячний за інформацію.

Ну і урок на майбутнє - навіть на культурних парковках таке може статися :(
#1525
Здається це не річка Стрий. Якшо не помиляюся то це тут тут
#1526
Недавно стояла задача виміряти кількість опадів і температуру дуже точно. За основу взяв ось такий прилад. Нутрощі внизу на фотографії. Маленький магнітик замикає геркон тому дуже легко давач опадів підключається до мікроконтроллера. Для температури взяв ADT7420. Роздільна здатність 0,0078С, абсолютна точність 0,2С.
#1527
То ж Бомжі. Їм все пофіг. Сьогодні зранку бачив як один чистив зуби на проспекті шевченка. Спльовував прямо на хідник.
#1528
Теж колись там був, правда в 2007 році. Мої враження нижче
До всього привикаєш, все з часом надоїдає. Взяти для прикладу дуже смачний торт. І почати тільки його і їсти. Перших пару днів буде море кайфу. Наступних пару днів це буде просто задоволення. Далі буденщина і, якшо не переставати та жерти той торт далі, то рано чи піздно він спротивиться і на нього не зможете дивитися. Захочеться якоїсь бульбочки... :) Щоб такого не було треба робити перерви і розбавляти торт чимось іншим. Вилазки в гори не виняток. Деколи хочеться матрасу, щоб все було легко і приємно.

Саме такий похід і організував Ярко. Зібрав багато Людей з цілої України, посадив в орендований автобус і завіз прямо в гори. Ніяких електричок, проблем з добиранням :) В в готелі полишали речі і сіли на трамвай: Карпатський. Тобто поїзд, шо ходить у горах по вузькоколійці. Сам трамвай представляє собою старенький дизельний локомотив і декілька вагонів, в залежносі від к-сті туристів. Є навіть відкриті платформи. В нашому випадку вагон був один. Сіли і
рушили. Їхати було прикольно. Тепло, спокійно. За вікном помалу пропливають чарівні карпатські краєвиди. Погода сприяє спогляданню засніжених смерек, вкритих сніговою ковдрою берегів Мізуньки. Екскурсовод і головний організатор Карпатського трамваю виявився на диво жвавим дідусем, все дуже цікаво розказував і показував. Аж в кінці мандрівки ми в нього розкупили всі карти :) На превеликий мій жаль їхали тільки 11км з 60 можливих. Навіть до мальдунку не доїхали, не кажучи про бічні гілки вузькоколійки.

По дорозі назад обідаємо і всім одразу ж стає веселіше. Я сідаю на сам перед локомотива на зчіплювач вагонів. І так мандрую до самої Вигоди, почеркуючи час-від-часу ногами землю та роблячи незабутні знимки.

У Вигоді нас зібралося шестеро і ми замовили собі сауну. 100% матрас! Далі пішло загальне святкування, далі ніц не памятаю... як співають Брати Гадюкіни. Проснувся я ранком. Сніданок, збір і знову у Дорогу. Тепер вже фортецю у Тустань та Гошівський монастир.

Якшо в перший день всі їхали купками по двоє, то тепер товариство стало набагато дружніше. Всі спілкувалися, жартували, обмінювалися телефонами і мейлами.

Гошівський монастир, крім дуже слизької дороги, нічим характерним не запамятався :) Може тому шо я вже там був. Зате Тустань.! Незважаючи на втомливе добирання і сніг вона вразила своєю величчю ше на підході. Величезні брили нагадували стародавніх воїнів-арійців, шо застигли в камені і охороняють навколишні землі. Солярні знаки на стінах, обличчя Дажбога на скелі. Все тут нагадувало про своїх господарів язичників. Завдяки вмілій екскурсії і праці вчених є можливість до найменших дрібниць уявити як воно колись було. І захоплюватися цим.

Внизу нас вже чекали смачнющі шашлики з теплим вином. Господиня постаралася на славу. Далі відвідали Магазин-Музей і в дорогу. За цікавими розмовами з киянами та Ярком непомітно вернулися У Львів, десь так коло шостої. Так як поїзд на Київ йде аж в 11, я запросив двох Киян до себе до дому. Де ми випили все, шо не встигли в автобусі і не тільки ;) Також я їх запросив на наступні мандрівки у Карпати...

Що ж. Підсумок такий. Дуже дякую Яркові за чудову організацію. Знаю яка то нелегка справа. Було супер! Побільше таких акцій. Відпочив і душею і тілом, поспілкувався з різними цікавими людьми, погуляв Карпатами.

Фото ТУТ
#1529
Звісно шо фігня! Вся фантазія памятникобудувача закінчується гранітом і бронзою.
#1530
Є коло Сіетла така от гора - Бандера. Побачив на карті і зрозумів шо мушу там побувати. Писати особливо нема шо, бо стежка маркована, підніматися до 2 годин. Зверху чудові Краєвиди, якшо шо можна було б непогано відстрілюватися і контролювати трасу I-90. :-)















Власне вершина








Так шо якшо комусь випаде нагода там побувати - рекомендую. Всі фото тут Рекомендую дивитися в режимі Пікаси, там ше троха тексту в коментах до фоток.

#1531
З запізненням бо зі штатів. Але теж читав тему про волгу з неабияким захватом. Так шо пиши сміло ще. :)
#1532
Троха свіжачку

Баскетбольна Арена


Набережний квартал


Пустомити, озерний край


Черляни


Городок
#1533
Маю Мору. Гарний ножик
#1534
В рукавичці купив Датську тушенку DAK. Банка 450 грам, 100 грн. Дорогувато але.

Жиру - нуль, хіба той шо міститься в самому мясі. Мясо - один суцільний великий шматок. Без прожилків і з мясними волокнами. Смак теж на висоті. Ми з Женею зїли за раз. Чи вартує шматок мяса 450 грам 100 грн - кожен вирішує сам.

Додам від себе шо останній раз брав тушене мясо в гори весною 2007 року на Яйко Ілемське. Після важкої банки повної жиру вирішив шо ну його нафіг. Відтоді тільки Сардини. Якість значно краща і стабільна від банки до банки. Та й посуд потім легше відмити :) Але тепер зявився гідний конкурент. Якшо забрати олію то 4 банки сардин заміняють 450 грам мяса. По грошах виходить те саме.

Увага питання: чому в Україні такої не випускають? Навіть для армії. Думаю ціна в гривні була б на рівні 60 грн за банку, цілком прийнятна
#1535
Надіслав свій e-mail
#1536
Цитата: dragonfly635 від 25.07.2014 21:37:13
Зі звірями-круто, головне, щоб не було перебору. Я багато їжджу по шоссе навколо міста на велосипеді, то лисиць мені багато траплялось. З незвичного зустрів лісового кота і черепах, правда трохи далі в Яворівський район. А ще, де ті конюшні? Бо якось ".айна" там в лісі багатенько)

Це добриво а не лайно. Конюшні тут
#1537
23.07 бачив коло печер лисицю середнього розміру, перебігала дорогу з чимось сірим в зубах. Мене не боялася, бігла так ніби ні в чому не бувало.
25.07 коло галявини з кущів вибіг крупний заєць і швиденько помчав в сторону конюшень.
На озері коло залізниці щороку бачу маленьких диких каченят.

Дуже приємно що практично в місті починають заводитися дикі звірі.

Наступний вовк?
#1538
Фото з даху готелю Леополіс. До речі, дуже тихе і затишне місце, шуму вулиці, машин і людей не чути зовсім.
#1539
цікавить влучність в такому режимі, віддача, апертурні спотворення  і все таке...