Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1901
Банер до останнього часу висів в Пивничці, поки там не почавсі ремонт. Думаю Ярослав го просто зняв і він в нього. Але той банер був зроблений на доволі товстій основі і сам важив під кілограм. Думаю є сенс роздрукувати його на чомусь тоншому і потім наклеяти. Тут вже питання до Роя, де шо і як. Чув шо можна зробити подвійну плоттерну порізку. Типу клеєш прямокутну основу з буквами на дирижабль, потім здираєш основу і на дирижаблі лишаються тіко букви. В аткому разі воно і виглядає класно, і вага мінімальна.
#1902
Погоджуюся з усім. Зверху мають бути лінки на БД, вони і створюватимуть відступ
#1903
Дякую тобі за гарну головоломку. В принципі відгадати було реально, якби жив в районі Хмельницького 36. А так ті малі будиночки дуже збивали з толку. :)
#1904
Дякую Лесик! Бо я прийти не зможу :(
#1905
Отримав листа:

"
Запрошу¤мо Вас до участі у відкритій громадській дискусї§

,,ПОЛТВА: СМОР¶Д ЧИ НАТХНЕННЯ ?"

Дискус¦я в¦дбудеться 20 вересня о 17њњ в конференц-зал¦ Центру м¦сько§ ¦сто𦧠Центрально-Сх¦дно§ ґвропи (вул.Богомольця,6) у рамках М¦жнародного студентського пленеру ,,ЛЮДИ – Р¶КА –М¶СТО. ЛЬВ¶В'ЯНИ-ПОЛТВА-ЛЬВ¶В".

П¦д час дискус¦§ ми спробу¤мо дати в¦дпов¦д¦ на так¦ запитання:
°   Що ми дума¤мо про Полтву?
°   Полтва ¦ канал¦зац¦я - чи обов'язково разом?
°   Яка Полтва нам потр¦бна?
°   Чи в¦римо ми у в¦дродження Полтви?
°   Чи може Полтва бути джерелом натхнення?


Контакти орган¦затор¦в: 
Музей ¶дей, вул.. Валова 18А , (032) 254 61 55,
координатор проекту Христина П¦тусь  +38 067 91 55 976 
"

Не знаю чи піду, робота все таки. Та й я не любитель язиками тріпати :) Але кому цікаво - можете відвідати.
#1906
фото з верхнього поверху Домінант Плази.


#1907
Подивився. Фото класні, видруковано троха затемно - але теж нічо. Одне зле - мало! Ми тоді стільки всього назнімали налазили. А тут лише кілька фоток.  Ну і Полтву я б на середину поставив, а то до неї і не доходить і виглядає вона якось несолідно з краю. Якшо з гумором і коротко то: Менше тексту більше фоток :)
#1908
Відео зі Львова з даху будинку між Єзуїтським і Ратушею в центрі.

І з Єзуїтського

Зачот Хлопакам! Ше едсь вони казали шо на Оперний лазили. Цікаво було б відео і фотки. І взагалі тема прикольна. Тільки бардзо небезпечна.
#1909
Можна, але не без шкоди для свого здоров'я. Це навіть значно гірше ніж лазити на робочу вишку мобільного звязку. Нагадаю як коло 10 років тому малювали телевежу - передавачі вимикали і всі виходили на вулицю гуляти, бо телевізор не працював :) А потім ввечері вмикали. аби фарба швидше підсихала :) Вимикали не тому що фарба могла пошкодити передавачі, а щоб уникнути опромінення малярів.
#1910
З нетeрпінням чекаю на їх звіт зі Львова. Правда Львів може троха розчарувати. На найвищу споруду в центрі - ратушу - пускають цілком вільно. Як і на найвишу гору. Хіба шо на Успенську церкву залізти. Знайомий це робив, просто поговоривши з панотцем і пожертвувавши на храм велику купюру. Але я якось не наважувався.

Хіба шо з Роєм зконтактують.


Фото є в контакті
#1911
Припускаю що це не стільки боротьба з діггерством, скільки з крадіями цих листів. Ми ітак проліземо як не в прямокутні, так в круглі. А от коло Франка і Скелі вони були зникли і прикривалися отвори лише дошками.
#1912
Щойно побачив шо воно там відсутнє :( В попередній темі (тій шо некрасива і ядучо-зелена) поле з датою заснування Львова відповіддю було :( Дивно шо від теми до теми воно опції змінює. Однозначно треба вернути!

ну і надалі відсутні посилання на БД, фотогалерею, картогалерею. Забрати кнопку "Redirected Board".
#1913
І я постараюсі прийти :) Для тих хто не зможе відвідати в понеділок - Скільки часу триватиме виставка?
#1914
"Follow the rules or change it".

Пропозиція формалізувати модерування слушна. Один з варіантів:

- Незначне порушення правил форуму чи етики спілкування - попередження.
- Три попередження - бан на 3 дні з забороною писати.
- Аналогічне порушення після припинення бану - повторний бан на 7 днів без попередження.
- Третій бан довічний.

Незначне порушення це для прикладу флуд, образи інших користувачів, боян, порушення авторських прав, мови спілкування і тому подібне.

Дії юзера що не передбачені правилами форуму але є некоректними, некультурними, суперечать етиці чи духу форуму - усне попередження з додаванням відповідного пункту в правила.

- За Грубе порушення правил форуму користувачами з більше ніж 10 інформативних повідомлень бан на 7 днів без попередження.
- За Грубе порушення правил форуму користувачами з менше ніж  10 інформативних повідомлень довічний бан  без попередження.

Грубе порушення правил форуму є розміщення реклами без дозволу адміністрації, багаторазове здійснення незначних порушень, персональні образи на адресу адміністрації і модераторів, тому подібне.

Модератори прирівнюються до адміністраторів з тією різницею, шо модератори не можуть назначати\знімати адміністраторів.

За модераторами та адміністраторами залишається парво перегляду покарання в сторону зменшення. Перегляд і відміна бану може здійснюватися в індивідуальному порядку через ПП або за ініціативи модератора.
#1915
Мені теж подобається. Зачот!

До вже сказаного файно було б вернути кнопки дружніх сайтів внизу і лічильник. Змінити колір "Найближчі дні народження" на більш читабельний. Забрати кнопку "Redirected Board".

Оновлення:
Зайшов на форум з сафарі. Привітання "Ласкаво Просимо, %s. будь-Ласка.." залазить словом "Ласкаво" на лого. Ну і замість %s можан шось типу "гість" добавити. Ну і звісно вернути лінки на БД і решту
#1916
Угу. Теж проплюсив. Для повноти картини ще б кожен обєкт на вікімапію нанести - було б просто супер!
#1917
Ось лінк на ВСІ непрочитані теми.

Всі Непрочитані

Його файно було б додати десь вгорі, на старому місці і зробити аби він не показував теми зі смітника :)

Вже домовилисі в вівторок зібратися в Ромеля і всьо обговорити.

#1918
Ідея тру мега зачот! :) Мені дуже сподобалося. Хотілося б побачити горизонтальні фото самого Львова, а не лише відеозйомку вниз :) Ну і запуск зі всяких цікавих місць звідки фото нема, як ото наприклад Цитадель.
#1919
Цитата: Bottlehunter від 01.09.2011 21:27:39
Мої скромні пропозиції щодо дизайну: забрати пунктирну лінію під головною панеллю зверху і змінити по можливості фон з чорного на темно-сірий. Тоді не так контрасно будуть виглядати яскраво-зелені елементи. Для очей приємніше.

Або зробити "яскраво-зелені елементи" менш зеленими
#1920
підозрюю що причина банальна - дощі, от все забилося і замулилося. Ділянки Руставеллі, Франка - часто замулені. Якщо дощова каналізація забита мулом, то там теж стоїть вода. Вона загниває і смердить. Коли вода тече по колектору є навіть вітер який йде за течією. Витік газу неможливий, навпаки засмоктується повітря ззовні. Ну і може бути шо головною причиною смороду є не основний колектор, а дрібні притоки, які засмітилися і вода в них стоїть.