Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1981
Ну-у, 1000 грн зазвичай вистачає на пів року. Наскільки я знаю, виідлений сервер коштує в районі 500 - 600 грн на місяць. Ну і всі проблеми з хостінгом тільки в тому, шо треба двічі на рік вчасно за нього заплатити.
#1982
Ну я планую на днях закинути за півроку. Чекаю аби мені борги повіддавали. :) А атк нині кинув 200 грн аби не плювалосі же нехватає му ЦПУ часу.
#1983
були вчора там. Основний телескоп зараз розібраний і на реставрації. В лазерному згорів лазер. То ж дивитися нема в що. :(

Зате дали телефон в Обсерваторію на Кирила і Мефодія. 06-сім-31-штири-5-сім-25 Ігор Підстригач. Сказали шо треба домовлятися і йти туда групою.
#1984
На початку Симоненка. Хрест на місці старого Цвинтаря.
#1985
Навчання їзди на Уралі починається з грузки дров. Коли можеш погрузити причеп дров менше ніж за годину і пяний - дають порулити. Також спочатку по полонині. Потім по лісовозних дорогах, де колія рівно під колеса і нема ні поворотів, ні ментів. А потім - до центру села і видають права :)
#1986
За оперним робили спочатку наші, потім турки.
Ярослава Мудрого робили спочатку наші, потім турки.
Городоцьку коло привокзального робили наші 3 роки 100 метрів - ви пробували нею їздити?

Не говорю вже про банальні ямки по цілому Львову. Коли спочатку їх викопують, потім тиждень вони замітаються брудом а часто і водою, потім кладуться латки які рідко виживають до осені. Характерний приклад - обїзна Львова, ділянка Сокільники - Скнилів. На мості щороку міняють цілий шар асфальту, а толку жодного. Прикладів нашої халтури можна наводити багато. Наведіть хоча б один про турків? Огріхи водоканалу, львівгазу і інших українських контор під час заміни їх комунікацій в рахунок не йдуть.
#1987
Пральний порошок. Ні слова по Українськи,в се виключно на німецькій. Привезений і куплений в німеччині. Але і там недосипають.
#1989
З бази транзистора вібро на землю ше один резистор. Аби при включенні процесора вона не висіла в повітрі. Стандартний вібрик споживає 100мА і більше. При коефіцієнті передачі транзистора 100 (для простоти) в базу прийдеться качати 1 мА. Невигідно. Якщо ж все таки лишити біполярний, то резистор треба зменшити відповідно до цього струму - 1К.

Якшо ставитимеш звичайний безур, а не з генератором всередині то я б рекомендував послідовно з бузером поставив конденсатор на 47нФ.  Він і зменшить струм через бузер що дозволить регулювати гучність. А також якшо раптом програма зависне і підключить пін назавжди до + то кондюк не дасть текти через бузер (типовий опір десятки ОМ) великому струму від батареї.
#1990
- Шунтуючі конденсатори по входу і виходу стабілізатора живлення
- конденсатор паралельно живленню контроллера
- Захист від пеерполюсування батареї
#1991
Це вже третій який я знаю з переломаним кабелем. НАпевно хвороба їх. Мій з батарейками всередині служить вірою і правдою з 2006 року. І всьо гуд. Тіко от ремінець починаєвтрачати елестичність. Пора подумати про заміну
#1992
Нині попалася в руки така флєшка. Переміряв її обєм використовуючи градуйований циліндр. Рівно один літр коли води аж по сам корок. Зрозуміло що нереально налити пиво чи квас по самі вінця пляшки. От і лишається 50-100 грам в шийці пляшки. Винні виробники пляшки. Вона повинна мати обєм хоча б 1100мл і з позначкою де ж та літра знаходиться.
#1993
Йо! Зачот! Скоро народ почне активно сидіти з вудками в парках і на алеях коло полтволюків, а рибнадзор ходитиме низом і, за лєску стягуватиме порушників у воду. А на очисних їх чекатиме "Полтвянський райвідділ міілції" :)
#1994
То якийсь баг в базі даних. Створили новий профіль, назвали його батлхантером, скопіювали параметри і юж :)
#1995
Військовий обкєт на Княгині Ольги Ніколи не задумувався шо там, але підозру викликало шо це місце на гуглі позначнено як болото. Хоча насправді там будівлі. Може це все баг гугла, а може якась угода з урядом по маскуванню обєктів.
#1996
Враховуючи думку більшості - вернув банер назад. Насправді ніц му не бракує і поки не буде дійсно на порядок кращого - міняти шило на мило нема сенсу.
#1997
Категорично не згоден з банером і методом його обговорення. Просив би Ромеля його забрати. І на майбутнє не тестувати банер шляхом його розміщення на сайті.
#1998
Занесло мене в Миколаїв коло Бугу. Кілька фото звідти. Тільки місцевий колорит.

Постав Бога на перше місце в свому житті. І Зразу продай його


А трамваї тут напевно робить місцевий кораблебудівний завод


Карпати тут надзвичайно популярні. Хоч - колиба для нового року, хоч - для різдва, а хоч - там же тебе і похрестимо. Цікаво що розуміється під і так далі?


Тверезі грузчики особлива маркетингова замануха


Висячі балкони Миколаєва падають по частинах


Тепер я знаю з чого роблять туалетний папір!


Косметологічні послуги в Миколаєві не надто популярні, обласна поліклініка влазиться в маленьку квартиру


Готель Львів відпочиває


Хто сказав що тут одні москалі!


Так само не люблять Руский шлакоблок і мускалів


Навіть Шевченка свого мають. Поряд з червоним прапором


Інвалідів тут люблять і про нихдбають. Приїхали ви на Адміральську 38, а вас просять .


Правильно, поїхати на Володарського 4, в інший кінець міста. Підтримують фізичну форму


Правду від народу тут ніхто не приховує. Революцію творять ідеалісти, а користуються нею негідники


Львівські туристи до цього памятника ще не добралися. Ані голова, ані ніс, ані рука зовсім не потерті


Капітан Очевидність і тут побував


Як думаєте шо там під деревом потрібно робити???


Правильно, це місце для куріння. Аби зайвий раз не хотілося виходити


Пригадуєте як в наших університетах пожежні комірки використовувалися в якості підпільних смітників? А тут все узаконено


Вордом тут не користуються. Інакше б підкреслив помилки червоним


Як і не платять за секс. Все повиннол бути на шару


Ну і наостанок. Проспект Садовий у Миколаєві, Львівський фонтан відпочиває
#1999
Я теж на жаль ні. Їхатиму в Миколаїв. Треба буде збиратися і виспатися перед тим.
#2000
Круто, захопило читання. Випий си файного пива, воно ефективно витіснятиме креатив з голови на монітор :) Дуже реалістично описуєш як блукав і ховаусі. Ну і шо страшно. В Карпатах страшно, а в зоні можу си тіко уявити. Цікаво чим всьо закінчиться, чи узстірнеш все атки людей, чи будуть сутички з тваринами і чи не фонить від тебе після повернення з зони :)