Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#101

Samoslav, вистачить навіть 2,3мм, а інколи навіть 2мм. Чим менше, тим краще!
#102
Як то всьо мене ЗайоБайо. Такеньке їдать болгари)))
#104
Треба ще додати що залишки від обойм зчищаю механічно скалпелем, коли витягаю з туалетного утёнка, бо щіточка не бере.
#105
Таки я був правий))
#106
Житомирщина. Про бувалих, мав на увазі тих, хто має практику і снарягу, бо щось не хочеться стати експонатом для нових поколінь дослідників. З пов.
#107
Пииоходу якась комерція, охотник, карабін. Імхо
#108
Камради по копу знайшли такий хід. Якщо хтось хоче туди залізти (з бувалих форумчан), можу попитатись про координати. Цікаві всі ващі думки з приводу, що це може бути, та взагалі, кто його вирив. Припускаю, що хтось застосував георадар. Кажуть що в 15-му столітті там було містечко що розгромили татари. Вимощено цеглою, з якого періоду почали використовувати цеглу?

Відео/фото ходу починається з 6:10

#109
RoMeL підкажи як сінхронізувати з стаціонарним компом для закачки книжок і фільмів, якщо нема WiFi?
#110
Щоб копати, потрібно копати! Треба взнати краще МД, на наступній коп візьми зі собою декілька монет, послухай як вони дзвенять, візьми якесь кільце, срібло і все це прозвони, подивись на екран, послухай звук. Криївки шукати аською-це невдячне заняття, купи краще на райберті щуп двохметровий-більше користі буде, бо Аська-то верховий МД
#111
Будеш ще в тому лісі, дивись ще за залишками валів городищ, та кераміки під ногами. Буду дуже вдячний за інфу. За звіт, однозначно плюс!
#112
Дуже сумніваюсь, що тим самим. Класний цвинтар жидівський є в Нимирові, що на Львівщині, напевно, самий живописний з тих, що доводилося бачити. Треба буде якось туди з"їздити... За звіт плюс!
#113
Romchik вітаю друже! З Днем народження! Приходь завтра поправлятись))
#114
Golem підкажи щось, щоб гарно було їхати зі Львова і не дуже далеко, планую десь з кінця липня на місяць зняти хатинку в Карпатах, відпочити з малим та дружиною, так щоб на роботу на машині у Львів заскочити.
#115
Штик по такому фото тяжко індитифікувати, скоріш за все від маузера по другій,але в любому разі він вже ніц не вартий, можливо щічки можна продати, але то треба нормальні фотки.
Що стосується виделки, то такі речі я з поля забираю тільки для того щоб викинути на смітник))
#116
Stinger вітаю! Міцного здоровля, та сім"ї)))
#117
Ще щось є, окрім димарів?
#118
Колечко з крайніх виїздів, та крестик-імпорт з Візантії десь у 12 столітті))
#119
На палю!
#120
Чудовий звіт, тримай плюс!