Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#21
А селфі з відп@здженими гітарістами і саксофоністами на площи Ринок в третій, ночі можна викладати?
А ще я недавно напівпорожньою 6-літровою банкою в них х@йнув з балкону,шкода що відео не додумався зняти, бо спросоння був. От-то би ви побачили, як народ обсирається))
Проблема, коротше.яка виникає зі с ном у мене, потім перетікає у фізичні вади порушників спокою, такий бл@ закон збереження енергії у Львові!
#23
Привіт усім! Декілька днів назад зідзвонювався з Віталіком, він живий-здоровий, передавав вам всім привіт! Казав що каска і бронік в нього є,  а також з їжею і цигарками все нормально. Казав що ніц йому не бракує. Я запитав ще раз, що йому потрібно, і він попросив бінокля...
Тепер треба визначитись, що можна взяти за ті грощі, що ми маємо. Експлорерівці назбирали 1300+ я докину до 2000грн. Десь на  таку суму маємо розраховувати! Говорив зі знаючими людьми, казали, же би китай не брати. Запропонували пошукати щось з лінійки NIKON, сциль вам кидаю, якщо хтось може запропонувати щось краще, пропонуйте, аргументуйте, бо треба рухатись!http://www.astroscope.com.ua/binokl_nikon_aculon_7x50_asferika/20369.htm
#25
Хлопаки привіт, касон поки не приїхав, застряг на кордоні до середи-четверга, питають чи можемо чекати, чи повернути гроші. Я сказав, що будемо чекати бо альтернативи поки нема. Попросив ще виділити пачку кровозупинного гелаксу і бандаж, хоча б по штуці для Вєталя. В них є 20 штук, але під сувору звітність, щоб було фото, попрошу щоб Веталь сфоткався з тим пакетиком і мені потім фото надіслав. А може так проканає. На вихідних знайду фото тушні з Райберту і закину сюди, якщо що, можна і собі замовити за компанію, разом дешевше. Поки всьо.
#26
На райберті 23-чи 24 треба знайти. Рой каже що є добра українська по 30грн., але в більших банках, то може її купимо? Є ідея йому ще тактичні окуляри закинути що дріб тримають, що скажите?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1446944288907717&set=pcb.1446945942240885&type=1 такий касон має завтра ввечері приїхати в Київ, я його там і заберу, так що за пересил не потрібно нічього давати.
#27
Ще +100 від YserL отримав на карту. Кидайте побажання, що ще будем докупляти. Може купимо на райберті гарної тушонки з білорусії?
#28
500+100+300+520(мої)=1320 тобіш на касон вже маємо, я вже й закинув 1260грн.(маю знайомих в волонтерській жіночій сотні), завтра має прийти касон, думаю ще якась сума піде на доставку Новою Поштою до Львова... Якщо є ще в когось бажання докинути грошей, кидайте, купимо ще якись консерви та інщі ніштяки в посилку.
П.С. Дзвонив до Віталіка сьогодні, він мені розказав де вони стоять, але село я розголошувати не буду, скажу тіко, що то під Луганськом. Вони перші сутки там, ще нормально не освоїлись. Сказав що буду шукати  волонтерів що їдуть в ту сторону, або коли до когось з їхньої роти будуть їхати, нехай мені маякне, і ми йому все передамо. Ось така вийшла розмова...
#29
Привіт всім! Дзвонив до deadmeat післявчора, а він потягом вже їхав на схід, в зону АТО. Броніки їм видали, а от каски радянські. Тому я знайшов йому гарну німецьку кевларову каску за 1250 грн. тепер її треба купити і якось відправити йому.
Пропоную скинутись грошима, хто скіки зможе, і купити йому касон та ще різних ніштяків для нього і його друзів в зону АТО, бо одну каску передавати ніхто не буде. Тому прошу у понеділок та вівторок занести гроші в паб.
П.С. А хто не хоче, ну то х@й йому в сраку, щоб штани не спадали, куплю сам...
Цілую нєжно)))
#30
Той бутль барменів, вони на чай збирають собі, я з того ніц не маю. Так що, хіба окремий поставлю)) Хоча зміст то робити, коли є купа волонтерів які займаються такою роботою. Сам їм постійно перечисляю грощі...
#31
Думаю, варто допомогти товарищу. Давайте скинемось хочаб на бронік. Можна в мене збирати, запитайтесь що йому треба. На райберті бачив бронік з пласттинами темп3000 коштуе 5000 грн.
#32
В солдаті удачі на Лесі Українки є броніки, думаю за кевлар теж можна запитати
#33
Ігорцю, приєднуюсь до привітань! Хай щастить по життю, здоровля міцного, багато друзів і грошей, і дівок))
#34
Ось частина, і було ще багато чого.
#35
І троха офроуда на копі, витягав нас газ54, дуже тежко то йому вдавалося, ну і знахідки звідтамти...
#36
Троха хабара з різних виходів:
#37
Давно я вже ніц не писав в тих темах, а час не стоїть на місці, хочу закинути декілька світлин з цьогорічних копів, кидаю солянку за хронологією не слідкував.
#39
Не бачив тут тої інфи, що зустрів сьогодні в неті, можливо помиляюся.. Якщо так, то видаліть:

Любителям посмотреть на всё с минимального расстояния не понравится факт того, что объект режимный: его охраняют военные с оружием и собаками, так что любоваться танчиками и прочей техникой придётся через невысокий забор. Адрес: Дарницкий район, жилмассив «Рембаза»

Взято звідси:

http://r.mail.ru/n136304109?sz=7&rnd=125989024
#40
SANECKA вітаю з Днюхою!