Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#521
Схем металошукачів в інтернеті є повно. Одна з найкращих, називається "гроза". Кажу відразу, це все минуле сторіччя, нічого гарного ніж купи чорного металу і випадкових знахідок не буде. Якщо дійсно хочеш якісний прилад, маю двох знайомих які на базі своїх підприємств і западенських деталей клепають МД по 600$ які є аналогами западенських МД відповідно з ціною 1200$ Маю тут у Львові кулібіна, який за 50 паперів збере тобі "Кащея", МД без дискримінації металів, монетку бачить на 15 см, але черноти накопаешся поки ії знайдеш гей-гей...
#522
А що за дiд на фотцi з НЛО на задньому планi?
#523
З Днем народження, прийми найщиріші вітання друже!!!
#524
Э деякі фірми які мають ліцензії на цю справу, в нас це дуже корумпована галузь, щоб самому підняти і продати танк треба мати достатньо грошей та впливу, але потім постає питання вивозу за кордон і тут без "вікон" на кордоні не обійтись... Загалом цікавився цим питанням, і зрозумів, що доведеться задовільнятися (поки що), невеликою часткою знайденого, або чекати на кращи часи... Танки знайшов вже давно, але вирішив продати недавно, криза та потреба у якісному обладнанні пересилила...
#525
Реставрують, та продають у приватні колекції! Так само як танки, літаки і танкетки! І нічого поганого в цьому не бачу, купа металу просто зігнила би в землі, і ніхто б навіть не пробував його шукати, а так, маємо живу історію, хоч і в приваті, вона час від часу бачить світло, а ми бачимо її ;)
#526
У Львові буду в неділю, тіко за!
#527
 Якщо нема мотору, то і змісту його шукати не бачу. Техніка ця дуже цінна, особливо мотори. Декілька років тому, в Росії шукачи знайшли цілий месер у болоті, та спробували його продати. Трупи з прострілиними головами чотирьох "продавців" знайшли біля болота, а месер бандити витягли гелікоптером, і слід його одразу загубився...
В мене є знайомі які займаються реалізацією таких штук, зараз продаю їм два легких радянських танка, що знайшов під Бродами. Якщо маєте інфу про німецьки літаки з моторами, діліться і будете жити довго та з купою грошей у кишені. П.С. Треба знайти місцевих що потягнули мотор, вони цін не знають...
#528
Ну то треба в них проконсультоватись, де точно він знаходиться, може в них і фото якісь знайдуться! Я куди діли пілота? І чому взяли тільки крісло, там більш цікавішого нічого не знайшлося?
#529
Як ії наші "олені" на метал не розтягнули? :o
#530
Нічого, все бува вперше! Треба більше інфи. Я не розумію, як в тих корчаках можна було знайти запальничку пілота, і не знайти всього літака???
#531
Тоді треба їхати в листопаді буде менше листя і кращий огляд, обов"язково брати оптику. Деколи, огляд місцини з високої точки дає безліч прихованої інфи! Можливо, якщо пішов по деревах, ще є залишки сліду  від падіння! Я з вами обов"язково!!!!
#532
Що за літачок? Звідки інформація?
#534
Гумор / Re: Про Ніштяк
16.08.2009 11:26:13
Децл - це міра об"єму, непам"ятаю в який країні. Ніштяк явно переплутали з просаком - це точно! ;D А ніштяк пішло з зонівського жаргону. Після того як чоловічий половий орган береться вздовж обома руками, все що залишається на зовні (якщо залишається), називається "ніштяк" і є предметом гордості в"язня ;D ;D ;D Колшись мені це розказала одна людина яка провела біля десяти років свого життя в тих "дивних" місцях! Тепер слово "шняга" і "ніштяк" не використовую!
#535
Гімно - це до грошей! ;D
#536
Хлопаки, в понеділок буду у Львові! Як з вами зв"язатись на рахунок цегли?
#537
Маєш доступ до архіву? Мені б дуже потребовало деяки карти звідти (скани звичайно ;))О то б пива з мене було, ціла діжка!
#538
Це було б дуже кльово -їх знайти! Я б із величезним задоволенням туди злазив...
#539
Бачив по телеку передачу, про москальскі карні загони, які переодягались в форму УПА та винищували села, щоб дискридитувати нашу армію! Так там була конкретна фотографія з іменами та фаміліями, а ще було декілька наших перевертнів, завербованих москалями... Шкода, але і в лавах УПА була така сволота... Самі знаєте хто застрелив Степана Бандеру... І хто здав москалям славний Чигирин...
#540
Замок був збудований на початку 17 століття, ніхто його не брав і не грабував. В плані скарбів не дуже вдале місце. Але... полазити навіть дуже цікаво, і можливо щось цікаве паралельно знайдеться. А в тих підземеллях хтось був, звідки інфа про те що вони сильно засипані?