Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#555
Гімно - це до грошей! ;D
#556
Хлопаки, в понеділок буду у Львові! Як з вами зв"язатись на рахунок цегли?
#557
Маєш доступ до архіву? Мені б дуже потребовало деяки карти звідти (скани звичайно ;))О то б пива з мене було, ціла діжка!
#558
Це було б дуже кльово -їх знайти! Я б із величезним задоволенням туди злазив...
#559
Бачив по телеку передачу, про москальскі карні загони, які переодягались в форму УПА та винищували села, щоб дискридитувати нашу армію! Так там була конкретна фотографія з іменами та фаміліями, а ще було декілька наших перевертнів, завербованих москалями... Шкода, але і в лавах УПА була така сволота... Самі знаєте хто застрелив Степана Бандеру... І хто здав москалям славний Чигирин...
#560
Замок був збудований на початку 17 століття, ніхто його не брав і не грабував. В плані скарбів не дуже вдале місце. Але... полазити навіть дуже цікаво, і можливо щось цікаве паралельно знайдеться. А в тих підземеллях хтось був, звідки інфа про те що вони сильно засипані?
#561
Є ще інший Червоноград, там є руїни замку! Місто було зруйновано у Другій Світовій під час боїв Оун-Упа та Польської армії крайової. Там хтось був?
#562
Оце вже цікаво! Якщо зберетесь я з вами обов"язково! Де ті протигази брати? Але треба більше інфи що за гази та про замок би побільше, теж незавадило! Звенигород, це Львівська область?
#563
Цікава річ, а що з там тей строне? І про дерев"яну вежу розкажіть, давно зняли? Треба буде на старих мапах глянути в мене є триверстовки 1870 року, подивлюсь. Я б теж туди навідався...
#564
Теж чув багато чого з розмов очевидців про ті часи... З задоволенням перечитаю!
#565
Зрозуміло, на цьому сайті вже був, насправді інформації небагато, знаю людей які більш досвідчені, але спробую поговорити  з нею теж. ДЯКУЮ!
#566
Щиро вдячний! У Львові буду на наступному тижні, можу підскочити і забрати!
#567
А де я ії знайду? Перший раз про неї чую...
#568
 На Україні було 3000 таких об"єктів, зараз залишилось приблизно 300! Є тема для роздумів...Але в Інтернеті дуже мало інформації по ним, є непогані угорськи сайти, але треба знати мову... Блека теж тут на форумі буває?
#569
Ні, я про закинуті, де давно ніхто не був. Хоча в такі теж походити потрібно для досвіду. Потрібно мені це, тому що займаусь пошуком скарбів, а невідкритий хід замку чи зруйнованного костелу це 99% вдачі,можна вважати що якщо не клад, то пара закладок в тебе в кішені, просто треба мати необхідну апаратуру. Знайти вхід в підземелля можно точно до сантиметра на глубині до двадцяти метрів. Хто колись захоче спробувати свої сили в такій справі, можу підсобити! Повірте, набагато цікавіше лазити по таким ходам ніж по обісцяним бомбосховам і лякати там бомжів! ;D Але і ризики більші. Тому діліться досвідом! А нарахунок закинутих та зруйнованих замків та костелів, теж буду вдячний за ЛЮБУ інформацію!
#570
ОЦЕ мені так так і велике дякую!!! Коли наступним разом буду у Львові, маякну!
#571
Хтось був у підземеллях закинутих замків чи костелів? Чому не видно такої інформації? Мені найближчим часом вона дуже знадобиться, так що діліться чим зможете, буду вдячний!
#572
Він був видатною постаттю української рок-культури... Вічна память!
#573
Маланець гарний, мені б до колекції такого...
#574
Я теж цеглу колекціоную, ось мої зразки: