Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Caesar

#261
Як уже було сказано таких хаток повно. До того ж є багато цілком нормльних хат, а не пастушок-колиб. Багато старших людей не хотіли їхати геть, а молодь перебралась з гір, таким чином після смерті хатки залишились , якщо їх не  розібрали і перенесли вниз.
Якщо постаратись можна найти такі хатки по всьому масиву і спокійно домовитись з власниками. Для цього не потрібно великої кількості коштів, а все там вже і так є. Скільки хороших істрой пов*язаних з такими хатами!)
#263
На першому поверсі нічого особливого крім конвеєрної стрічки та доп приміщень. Без запалу не влізш на дах. Решта фото з Альтера
#264
Власне сам винуватець

А це з середини









#265
Як виявилось усе прохідне і без шнурка. Що справді вражає - так вентиляція! В ній б полазити, ех оце б і звуку було і відчутів...
#266
Вихід пригадується кадрами. "Охорона!"-"О біжать!"-"А чуть не вбився, як залазив"-"Кущі малини"-"Куди бл...ть побігли"-"Паркан"-"Стоп"- «А де , бл...ть твій рюкзак?»
#267
Частинка житниці СРСР або як ми сходили по хліб...
6,50 Львів, Рясне . Елеватор
Бажання відвідати цю споруду було  давно. Перша точка погрузочний цех . Глибина підвалу під ним приблизно метрів 5-7. ДУЖЕ ДУЖЕ тихо влізли вилізли.Нічого нового та цікавого .
Йдемо далі. Жодного вибитого вікна чи дірки в елеватор немає , все закрите ,забите чи заварене з погрузочного цеху потрапити нема змоги також. Та за силосом «знаходимо» місце для інсталу , та проблема в тому що від вікна до підлоги 5м . Все ж лізимо
Розмотуєм канат, кріпимо до силоса. Ми всередині . Рюкзак залишається на даху ...
Приміщення збереглось непогано , уся проводка на місці, можливо і під струмом, встановлена нова протипожежна сигналізація, на одних дверях помітили контактну сигналку.  Перший поверх цілком ізольований від решти ні підвалу ні люку на другий(хіба лізти в саму камеру ) Під стіною допоміжні приміщення (роздягалка, санвузол...) загалом досить чисто та сухо , пшениці майже немає , конвеєрна стрічка на місці. Знаходим декілька артефактів. Пора на вихід.
Перший пішов! Долізши до вікна чую «Шухер, охорона!» Бігаємо ми швидше . незважаючи на крики «Куди бл...ть побігли!?» все ж, відхилили запрошення та покинули об*єкт .
«А де , бл...ть твій рюкзак?» Перша фраза після бігу з перешкодами. Повертаємось назад, забираємо рюкзак який лежить на даху за силосом. Добре, що його не було видно, а влізти наверх ті 3 дядечка не спроможні.
Висновки:
Охорона є , і проводить обхід території . В бігу ці 3 дядька не сильні, не даремно макарони продають. Винні хороший шмат альп канату з карабіном і банку зеленки . Щоб оглянути дах Елеватора та решту приміщень потрібно а) лізти вночі б) домовлятись з охороною-власником.  І вилізла група вчасно.

Фото будуть, як найдем як би то впихнути Альтера в користувачі!)
#268
А чим тобі так ця будівля не вгодила?
Та сама Нова Брюховицька школа - 2 калік бо висота виявилась замаленька, один поламав ногу. Тут не вгадаєш могли всі троє і на смерть.
Тут палка з двома кінцями. Має бути порядок, але має бути хоть щось в голові.
#269
Вилазка відбулась. Всі живі , задоволен і навіть майже цілі...
#270
Активно підписуємось і наймаєм мікро автобус, для зручності добирання)
#271
2 Alter
Маю 10 чи 12 , тре глянути. Візьму
#272
+1
Є альп канат . Скажи довжину яку треба щоб я приблизно врізав)
#273
14 марта 2012 года - поездка в Припять и Зону отчуждения
Добрый день!

С этого года ЧЗО вновь открыта для посещений, поэтому приглашаем Вас принять участие в поездке в Чернобыльскую Зону отчуждения и город Припять, запланированной на 17 марта (суббота) 2012 г.

Маршрут следования остался прежним, программа все такой же интересной, цены на том же уровне (120$ или 970 гривен, теперь в эту стоимость входит еще и обед).

Регистрация и прием оплаты участников проводятся до 7 марта.

Здесь: http://forum.pripyat.com/showthread.php?t=5058 вы можете узнать, как зарегистрироваться, какой будет маршрут, задать любые вопросы о поездке - вам оперативно ответят.

Прийшло мені на мило.
#274
Г, а це буде сильно нагло як би ми самі поставили нові двері?
А плиту за допомогою ломів і якоїсь там ... мо відсунути.
#275
Sony Reader Pocket Edition PRS-300 Silver  во . Якщо лише читати і без наворотів то ця цілком підходить.
Або один з  iRiver.)
#276
Був сьогодні.
Разове відвідування 25 грн.
Абонемент: місяць(10 відвідувань) з 7-15,00 -160 грн , з 7- 21,00 - 200 грн.
Доктор сидить в медпункті, в нього ж можна отримати довідку, що здоровий.
Жодних негативних відкуків щодо комплексу немає.

Шапочка+тапки+рушник+мило, шампунь ну і звісно плавки. Пакет на шкари)
#277
 http://www.extremeua.com/rus/articles/472

+ 1 ще на Сахарова має бути. Було б цікаво спробувати .
#278
Цікавлять закриті стенди (тобто в приміщенні) Винники це на вихідні, а мене цікавить раз-два в тиждень.
#279
Цікавить де у нас у Львові є скеледром(якщо є), вартість та як то все відбувається.
#280
2 Diver
О_о! Ти сильно помиляєшся!) Залізти і вилізти так щоб ніхто не бачив треба знати , де коли і як.

Незнаю конкретно за завод "Барва" , але так є