Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2441
зі здивуванням виявив шо зовсім неадвно капличка була ще з Дахом. тобто в 2009 році
#2442
В мене на жаль не виканало. ПОля позаливало водоу, мушу їхати в Дрогобич. :( Вибачєйте шо обнадіяв. Нічо, якось іншим разом.
#2443
Хто за те, шоб скочити завтра туда і все оглянути? Орієнтовно на 11-12 виїзд. Там всьо пофоткаємо, посмаживо москаликів і вйо додому.

Завтра зрання точніше напишу деталі. Бо можуть подзвонити батьки які все таки вирішать не сидіти дома і тому треба буде поїхати до них
#2444
1 - Багато ЛЕП є на 500м і кілометрівках
2 - Мирон (той шо велоиспедист) працює там, він багато про ЛЕП розказував, попитай його.
#2445
Ага, так і є, Мазепи:)

Хто які має догадки на рахунок  x_71d3deba.jpg ? Який саме це концтабір?
#2446
Дякую ше раз. Давно хтів такого відео на форумі. Реальна користь з камери. Хороша наочна ілюстрація правил безпеки. Зазначу шо власне ураган як завжди налетів досить несподівано. Тобто дощик падав, алде ен сильний. Здавалося б - ну от падає, ніц не відбувається, можна йти. Попри то шо зверху лишилося троха повітря для дихання, але колектор має різні профілі по висоті. Та й гепнутися об бетонну стіну на такій швидкості рівнозначно перелому чи втраті свідомості.

ПС: Зачот інсталяторам камери. Своє відпряцювала.
#2447
Зачот! За відео з мене пиво при зустірчі. Запости, будь-ласка, його ще й в тему про Полтву. Воно там буде доречне і нагадуватиме всім, як раптово може змінитися погода і що слід бути обережним. Думаю всі погодяться що ще годину до зливи ніхто про таку воду й подумати не міг. А попавши в течію такої сили вижити шансів дуже мало. Будь-який удар об стінку і маєте пеерлом чи втрату свідомості.
#2448
Що ж. Як завжди метеУрологи прокохали свій шанс відзначитися і тепер отримають заслужених піхвунців :)

В нас офісі зірвало кілька шматків даху, виламало вікно разом з кріпленням, вперше зробило озеро на місці автостоянки ну і позаливоло багато кімнат через щільно прикриті вікна. Офіс стоїть один на поталу вітру, то ж захистити його не було кому :) Стіни коридорів теж плачуть, десь через дах і їх підтопило. Аааа, і електроенергія пропала, само собою. І не тільки там, половина міста також.

В мене на Шевченка вже друга злива (попередня було 2 роки тому) пройшла без особливих наслідків. Єдине шо тиском вітру з-під підвісної стелі вистрілило електричну коробку і кусок багети. Але ніц не замочило.

А шо у Вас? Мо хто має якісь цікаві фотки? Думаю саме під час такого ливня рівень води підоймаєсі в Полтві аж до стелі :)
#2449
Класно! Який рівень води не в дощ? Тудою можна пройти?
#2450
Церковники засипали Дірку яку розкопав Стінгер :( Шкода
#2451
Вертаючись до старої теми: вчора місцеві підтвердили шо там коло повороту на Бухту є дві ракетні шахти. Помоєму анйближчі з усіх до Львова. Треба якось обовязково поїхати і перефоткати.

Хто був тоді з нами памятає як ми ффтикали на пусте місце за Давидовом обнесене колючим дротом. Та ж людина розказала шо памятає як атм колись стояли військові. була мобільна станція спостередження і перехоплення. Потім її згорнули і забрали звідти.
#2452
Дякую за опис. Троха ше про ту піч є не в зовсім профільній темі в нас на сайті тут Також на пікасі є ше троха фоток.
#2454
Актуально! До речі, аткий самий люк як і в мене в дворі :)
#2455
Цитата: Ростислав від 26.05.2010 08:43:45
Вчора я там тричі побував з друзями.

:) Ого. А шо, вже все пиво в Стінгера випили? ;)
#2456
А диплом викласти на форум? ;)
#2457
Далі почали свєткувати
#2458
Ось кілька фоток процесу підготовки і самого відкриття. Назва файлу є коментарем до фотки.
#2459
Цитата: Nighti від 24.05.2010 13:22:12
Хто. знає як можна розрахувати потужність газоаналізатору.
Мій E-mail Nighting2@i.ua

Підходить генерал сухопутніх військ до солдата шо якраз шось робить в ракеті Сатана і питає:
- Скільки кіловат?
- Солдат не знітившись: 100!
- Ууууу, мощная

Шо таке потужність газоаналізатора?
#2460
Дякую Ярославу. Магазинчєг феншуйний получиусі :) Обіцєю завтра викласти фотги з відкриття ;)