Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3841
Їдемо стопудово на анступний тиждень.

Точна карта де воно є
#3843
Відвідуваність форуму зросла до 300 чоловік. Кількість переглядів коливається від 1200 до 3000 в залежності від дня тижня і кількості нових тем та постів на форумі. Дякую всім хто пише та читає форум.

#3844
- Загвоздки там якшо і є, то прохідні. Народ проходив від початку і до кінця. Фотки тут
- На рахунок забилося на очисних. За цією вентшахтою через 500м стоїть ше одна, потім ше і ше. Також купа дрібніших дзюр. Тобто за всіма законами фізики мало б виходити тут. Тому думаю шо забилося безпосередньо за шахтою.
- Полтва тече самотоком. Найближчий люк знаю біля моста на Чорновола. Перепаду висот вистачить шоб підняти воду і на 5м і більше. І вода в центрі ше не витікатиме.
- Так, навіть під час маленького дощу перебувати в коелкторі дуже небезпечно.
#3846
Але все рівно визнач теоретичну точку де має бути наступна шахта і поїдемо подивимся. Якшо не знайдемо - цілком імовірно шо там, біля колії, і починається той колектор глибокого залягання. Спуск всередину. думаю. теж дещо прояснить.
#3847
Якось як буду гуляти там х друзями ввечері - загляну :)
#3848
Ввечері і ранком нема. То ж не мартовича. Там всі мусора з папками і в паперами. та й сам памятник затуляє. Плюс то цивільний обєкт і лазити по памятнику нема в тому ніц поганого. А раз є ручки  - чому б і не підняти.

Ну і не забувай, шо Білозіра вбили на смерть за 200 метрів від головної мусарні. Не забувай шо мідь з памятника (якраз біля входу в Полтву) вкрали за 50м від тої ж мусарні.
#3849
Може і так. До речі, можна легко підняти кришку перед самим памятником. Ні в кого ніяких підозр не викличе. там часто народ тусується, МВС на то увагу не звертає.
#3850
Замале як для вентшахти. Плюс одна  з них банально закрита каналізаційним люком. Він є під тою залізною кришкою
#3851
Не думаю. В нас не сайт лол.ру чи тому подібні. Смайломанія заразила вже багато форумів. Як на мене - достатньо і тих шо є шоб виразити свої емоції. А створювати нові смайли і шукати причину шоб їх потім використати можна на інших "тематичних" форумах.
#3852
Цитата: zelja від 18.03.2009 15:39:30
А шо там на Липинського?

Читай звіт. лінк на який в  "Відповідь #4 : 09.03.2009 12:00:58 »"
#3853
Вчора говорив з Чугайстром і одним його знаоймим. Вони планують скоро лізти на Липинського. Тримай з ними звязок, полізете разом.
#3854
Ніби то і так. Але самі прожектори стоять біля двох інших кутів памятника. Та й це звичайні галогенові лампи. Який сенс робити розводку по двох інших кутах? Та ше й плиту бетонну перед памятником ставити зйомну.

Не покидає болісне відчуття шо таку венткоробочку я вже десь бачив. Тільки от ніяк не можу пригадати де :(
#3855
Причитавши заголовок теми не подумайте шо це назва якоїсь невідомої аптеки :) Хоча саме аптеки чомусь любили називати з приставкою "під". :) Так от, чи ніхто не звертав увагу на три наземні обєкти біля цього памятника? Два з них знаходяться за ним, а один - прямо перед.

Під пласкою залізною кришкою знаходиться звичайний каналізаційний люк. Я перевіряв. Можливо це просто якийсь звязок чи ше шось. А шоб не псував памятника - його замаскували. Другий люк з вентиляцією - напевно або якесь газове обладнання помальоване в зелений а не жовтий колір, шоб в траві незамітно було. Або якесь обладнання керування освітленням. Обидві версії не дуже правдоподібні, решітка стара та й на газову не дуже схожа. Ну і люк навпроти памятника - єдина версія шо то освітлення.

Вентиляція зліва коня
\

Люк зправа коня


Люк спереду коня


Дивився на старі фото - ніяких криниць чи колонок навпроти не було.


Хто які має версії, шо там може бути? Може хтось памятає як той памятник будувався і бачив шо було в тих колодязях? Казати шо там бомбік - де ж тоді вентшахта?
#3856
Ше дві фотки від Bur. Те ж місце але літом.
#3857
Так, знаю про це місце. Місцеві ше їх місячними ландшафтами кличуть. Там ше не добрався, хоча маю це в планах.

Якшо будеш йти - створи тему в Плани. Думаю багатьом буде цікаво також побувати там.

Чекаю фото з нетерпінням. Також було б добре якби ти виклав тут кусок карти з позначкою, де воно є. 500 метрівки Львівської області можеш скачати тут
#3858
Звісно. На разі 1 машина вже забита. Включаючи мене, Експлорера і водія.
#3859
Можливо і ті. Ліс не такий вже і великий.

до Олекси: Було б дуже цікаво якби ти сфоткав і виклав тут фотку того каменя та стоку. Ну і печери пошукав, зараз коли нема зелені це робити легше.
#3860
А нашо німцям ставити камінь обабіч дороги? Як це поможе втечі?