Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Chuhaystur

#81
Окей, візьмем до уваги :)
#82
Отож: марширутка в одну сторону коштує 10 грн. Основне мати хоча б 20. Ну і гроші на їдло + пійло (накрайняк їдло & піло береться з дому ( тим самим економиться шонайменше 20)))) У всякому разі я планую на те все портатити порядку 30 -40грн. :)
#83
Мабуть, на 10.00 біля Скрині))) В понеділок
#84
На один день ( наразы немаю змоги на два(((((( :-\ Тому мабуть тре буде два, а то й три заходи.
#85
Планую в понеділок З'їздити в Новий Розділ, на комбінат. Бажаючі - приєдуйтесь :)))
#86
Поки рився в інтернетрях, натрапив на непогану топографічну карту Львівської області  :) http://ukrmap.net/lvov_obl.html
#87
Я також з радістю до вас приєднаюся! :)
#88
Цитуватину я ще не лазив по полтві, тому було б цікаво почати з чогось ))
- Нуу, в такому випадку раджу тобі колектор Стефаника-Городоцька. То не зовсім Полтва, однак достатньо цікава річ (не складно, води не багато, якраз чудове місце, шоб понюхати, шо ж то таке колектор і які його принади.))) http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,710.0.html))))
Плюс, найближчим часом планую собі спуститися в Полтву в районі білої скелі і пройтися хоча б до Оперного (Під старою частиною міста я фактично не діггерствував, а дууже хочеться).Як тільки покращає погода, одразу ж виставлю тему в планах, тому запрошую всіх бажаючих :)
#89
ЦитуватиВ аттачменті Солярис (реально, аж серце частіше билося і мурашки по спині бігали як читав)
- Абсолюто підтримую, теж свого часу читав цей твір. . .просто клас!
#90
Ні, нажаль на вечором не зможу до вас приєднатися :'( (хіба серцем!)))))))))
#91
Бліін. . .Халепа! А я так хотів завтра побавится з потивогазами :-\
#92
А скільки кульок будем організовувати? Адже ж іще потрібно і батарейки до них і діоди!
#93
Я підтверджую)))
#94
+ Я з вами (оскільки Південно-західний мене вже давненько цікавить)))
  До речі, шодо ідеї вимірювання відстані і швидкості течії, то як на мене тут можу виникнути деякі труднощі:
                                   1) якщо не помиляюсь, то у звіті про спуск у П-З кол., писалося, про значний рівень засміченості його дна різними ТПВ. А власне ТПВ можуть робити швидкість течії різною на різних ділянках (про це вже говорив Інкогніто)
                                    2) Ті ж ТПВ можуть завадити просуванню кульок :P
                                    3) Визначення відстані між постами теж викликає у мене питання
  Однак і дея чудова (фактично така операція вже і справді буде дослідженням, а ми ж як не як explorer-ри!))))))))))))))))))))
#95
Я б пішов, але якщо хтось позичить мені протигаз ;)
#96
Противогаз у дыггерстві і правді річ важлива. Для прикладу в Севастополі є таке місце, як Мелехів курган (якщо мені пам*ять не зраджує) В ньому знаходиться бомбосховище. Так ось, не так давно (походу у 2008 році групка подібних до нас вар*ятів попхалася туди, а там виявився якийсь газ. . .Хлопців уже мертвих звідти витягували МНС-ники (в протигазах, звичайно :'( От так.
   Аналогічно, не зле мати протигаз при спуску в Південно-Західний колектор (ібо смердит там потужно + випари всякого Го***на.
#97
Або такий супер-мего костюмчик, як в Юзера на аві! ;D
#98
Однак, ми не знаємо, на скільки глибоко є в затопленому люці. Рівень підлоги затопленої кімнати може бути достатньо низько (драбина ж, котра туди веде може бути дооовгою!)) Ехх. . .Зацыкавило воно мене! :)
#99
Справді шкода, шо не вдалося нам туди потрапити :-\
  Правда є одне питання котре мене дууже зацікавило в тому бомбіку. А саме: затоплений вхід. Отож. Якщо там така чудова драбина до низу, то це = шо там мали спускатися люди. Тому шонайменше там має бути кімната (хоча я думаю, шо там троха більше)))
   Те, що там є, є повністю затоплене. Дане приміщення є полюбе суміжним із стінами бомбіка, причому воно або на одному рівні з ним, або вище за рівень бомбіка. Отож вся та кількість води ( вона там не мала напевне) так собі, шо називається "легко сусідствує" із об*єктом міністерства оборони. . . Питаннячко, як воно до того запустилося і звідки там така кількість води + як воно впливає на сам бомбік (адже вода штука сильна, і шоч і повільно, але впенено точке камінь і сталь. . .гггг))) Лощина тому наочний приклад)
#100
Зате я наразі можу. Тому +1 :)