Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Romchick

#1
+1 з ночівлею. Якщо хтось візьме в машину буду дофіга радий. Візьму свою платаку.
#2
Дітько. Я зовсім забув. Сорі, мужики.
#3
Любі друзі і дорога родино, я отетерів з того куди зайшла тема про 2.0 і окремих дописів.  "Дослідження індустріальних об'єктів" - ви серйозно?  "Палити чи не палити об'єкти?" Таке враження, ніби Експлорер займається дослідженням спадщини якоїсь попередньої чи інопланетної цивілізації.  Насправді ж слова "досліджувати об'єкти" до досліджень мають таке ж відношення як я до космонавтики. За винятком зовсім декількох окремих випадків, які скоріше підтверджують це правило. (Я про теми серйозної спелеології, дослідження  Євреїв в Полтві і їм подібних декількох тем.) Всі інші "дослідження" це розваги дорослих дядьків і тіток, відповідно користі, крім отримання задоволення учасниками такого дослідження 0. Для підтримування духу Експлорера, для того щоб відшуковувались свіжі місця, писалися нові звіти, старі наповнювалися свіжими фотграфіями і описами потрібні нові люди, з ентузіазмом і цікавістю до лазення по тих місцях, які для підстаркуватих учасників вже є баянами. Ну і що що спалимо якийсь сцяний ЛАЗ чи обісраний бомжами бомбар. Всеодно він є на балансі держави чи іншої структури, яка з задоволенням продасть той смітник. Всеодно найближчим часом то все до дітька знесуть і якийсь умовний Авалон побудує там будинок. Закриють залаз, знайдеться інший. А як не здатний знайти, то нема чого тобі туди лізти.  Звичайно, викладати координати і історії про то як проникли(домовились) на якийсь діючий стратегічний, особливо військові ні в якому разі не можна. Так само як місця які можуть бути особливо небезпечнимим, як, наприклад, закинуті шахти.  Тобто я ЗА запали.

P.S. Кожен др***че як собі хоче, тому право на палити об'єкт\залаз, писати звіт на Експлорері чи на Однокласниках то справа особиста. Аби тільки нікого до кримінальної відповідальності не притягнули і щоб ніхто не постраждав і не завагітнів.

P.S.S. В нас є дуже багато матеріалів, які на дослідження не тягнуть, але є гарними журналістськими статтями і розслідуваннми. Такі речі мають залишатися інтелектуальною власністю форумі і автора.

P.S.S.S Якщо хтось переживає, що в нас вкрадуть ідею водити екскурсії по певних тематичних для форуму місцях, то мушу розчарувати. Цю ідею скрали ще до появи Експлорера як соціального феномену. Як хтось хоче на тому, насправді заробити щось крім кишенькових грошей на сігарєти, то нехай краще йде на завод працювати. Там хоч інколи зарплата буває.

P.S.S.S.S потрібна мобільна версія сайту, бо за статистикою, навть на Порнхаб з мобільних пристроїв заходить більше 71% користувачів. Читати з телефону зовсім не зручно. Також форум, як формат вже давно морально застарів.

Якщо ще щось згадаю, шо хотів написати, то потім допишу.
#4
Ооооо, раз така справа, то, навіть, я +1
#5
Я вже дуже давно хочу туди попасти і якось ніяк не складається. Тому, дуже сильно хочу попроситися +1 до компанії.
#6
 І мені можна? Був би дуже вдячний і шалено радий.
#7
1. Варіант 1, колір чорний, розмір L, нікнейм Romchick.
2. Варіант 3, колір білий, розмір L, без нікнейму.
#8
Прошу оголосити перелік доступних кольорів.
#9
Як на мене дуже "тупопьоздний" текст. Не думаю, що вітряки дуже зіпсують колгоспні чорничники. Боржаву відома своїми вітрами, як на мене ідеальне місце для вітрової електростанції. Чи, може, краще атомну станцію в Карпатах побудувати? Якраз Стрий, Чорний Черемош чи Прут ідеально підходять для створення водосховища. Також, думаю що і для парапланеризму місце також залишиться. А, ну і звичайно, цигани, що друть там чорницю, при чому гребінками, що є б**ть зовсім не дружними екологічним способом для чорниці і, напевно, хробачків, залишають за собою тони сміття, яке значно гірше для тих же комашок, хробачків і рідкісних рептилій, ніж є**ть вібрація і закопаний кабель.
#11
Вітаємо доброго модератора Bottlehunter`a з днем народження!
Бажаю міцного здоров'я, достатку, везіння, здійснення мрій.
#12
Радіотелескоп розташований практично на березі озера Світязь, точніше лабораторні корпуси і корпуси бази відпочинку. Саме антенне поле - трошки далі, через дорогу в гарному сосновому лісі.
Сам телескоп належить радіоастрономічному інституту НАН України в Харкові. Призначений для дистанційного радіозондування штучних акустико-іоносферних збурень. Був там літом і, на жаль, працювала тільки база відпочинку, в самих лабораторних корпусах і біля антен нікого не було. Тому, не вийшло напроситися на екскурсію і побачити в живу його роботу.
Але хоч на антени вийшло подивитись. Антенне поле обгороджене добротною сіткою і судячи з залишків ізоляторів над нею колись були дроти з електрикою. Перелазити через сітку не прийшлось, бо все ж таки знайшлася дира в огорожі, через яку можна було потрапити на територію.




Самі антени не високі, а око біля чотирьох метрів. Але їх багато. Дуже багато.












Лінк на вікімапію

Напевно, офіційна сторінка
#13
Дякую!!!!!
І сьогодні традиційно вітаємо з Днем народження Зелю.
#14
Хоч то вже дуже дуже пізно і ніч на дворі, але сьогодні вітаємо Bottlehunter'а з Днем Народження!
#16
В мене сталася халепа. Мій ліхтарик відмовився світити. Якщо хтось може, візьміть для мене запасний. Буду дуже вдячним.
#17
Цитата: Bottlehunter від 11.11.2015 14:49:21
Цитата: Romchick від 11.11.2015 14:35:04
Сяду в електричку на станції Сихів.

Сядеш ти там в п'ятницю ввечері, аякже.

Ат судьби не убіжиш...
Прийдеться стояти. Вже так колись звідти їхав. Зате за 5 грн без білета і в тамбурі з дуже колоритним народом.
#18
Ну то як ви їдете, то шо я не пацан? Сяду в електричку на станції Сихів.
#19
Погода по прогнозах має бути гидотна. Дощ, вітер, болото. Можливо, варто перенести до сприятливіших часів?
#20
А ти чьо, тіпа спортсмєн? Як на мене, то реально зробити і на Раховоз встигнути. Але з Квасів то є куди топтати. Майже всю дорогу прийдеться бігти не оглядаючись. Ще й світловий день короткий. Прийдеться спускатися в темряві. Я б вже краще з Драгобрата йшов. (звичайно +витрати на УАЗіка). А взагалі на Близниці варто весною йти. Боюсь, що зараз там униле болото і туман.