Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Extreme

#21
Цитата: SOC від 06.10.2009 01:27:03
А взагалі виникала думка, як чистити об"єкт від кульок? Фарба/желатин з них при певній кількості на м?­2 практично подібна на солідол. Який, як відомо є одним з анти-сталкерських заходів >:(
      Наглядний приклад фак-парк, 1й поверх(тобто нижні 2,5-3 м в залі). Самим гравцям напевно теж не так комфортно, як було перший раз, а крім них там як мінімум ще 3 хоббі практикується. Це і фотосесії, і умовно безкоштовний зал на зиму/дощ для паркуру, акро, на худий кінець просто "сільських" стрибків і підтягувань.
Думка просто в дусі 21 сторіччя, безвідходних технологій, екології і просто як частого відвідувача місць. Не факт, що прибирати потрібно після кожної гри, але певний % часу і сил потрібно виділити. Приблизно як на прибирання цеху в металообробці. Хоч присипати піском, чи гарячою водою. Як варіант - %(дуже малий) від оплати за гру персоналу самого об"єкту за прибирання(якщо такий існує), чи як додатковий дохід для малозабезпечених(чекушка місцевому бомжу ;)

В Липівці під час першої гри ми теж бачили такі проблемі. Підлога була дуже слизька від кульок, але через тиждень фарба кульок перетворюється в порох, тільки свіжі кульки схожі на "солідол" плюс якщо використовуються кульки низької якості (прокатні), то їх "термін дозрівання до стану пороху" набагато швидший ніж в спортивних кульках (наповнючав спортивних куль більш густий ніж прокатних куль). Тому на сьогодні проблем з "утилізацією" відпстріляних куль в Липівців нас немає:) , все самою собою вирішується.
Ну а на факпарку ви напевно бачили свіжі сліди від куль...
#22
Цитата: ponchyk від 02.10.2009 20:44:39
Шановний пане Extreme, колего, так сказати. Я також завідую пейнтбольним клубом. Чи не могли б ви детальніше розповісти про місцезнаходження легендарного Брюховицького форту, щоб я і мої клієнти, також змогли насолодилися атмосферою другої світової під час гри.
Наперед дякую.

Колега, дзвони на номер 8-066-7722222 або на 8-050-3170018 - с задоволенням роскажемо і покажемо.
#23
Цитата: slod від 01.10.2009 09:17:32
Шановний Extreme, та інші члени xball.
В першу чергу раджу навчити всіх ваших "бігунів" ТЕХНІЦІ БЕЗПЕКИ!
Близько місяця тому в брюховицькому лісі стався прикрий інцидент. Ви розпочали свою гру не перевіривши наявність людей в зоні поля бою. Гра призупинилась тільки хвилин через 5 з того моменту, як хтось з ваших помітив людей. А цими людьми виявились двоє працівників органів. Добре, що це був вихідний і їх позаробочий час, та й не хотілось псувати настрій.
По друге, Брюховицький форт є історико-архітектурною пам'яткою фортифікаційного будівництва, який тільки один з одинадцяти дожив до наших днів, і тому НЕ  ТРЕБА НА НЬОМУ ЗАЛИШАТИ написи, зроблені під трафарет, з координатами вашого клубу!

В свій захист можемо сказати, що техніці безпеки приділяємо максимум увагу як ніякій інший клуб. Ну а працівникі органів як ніхто інший повинні знати які пошкодження може нанести пейнтбольна кулька і дотримуватись безпечної відстані. Але разом з тим ми слідкуємо щоб на поле не виходили "зеваки".
На рахунок памятки архітектури в принципі погодужюсь, але в наш захист знов ж таки наведу аргументи -  на початку року наш клуб придбрав там повністю територію. До цього моменту, якщо ви там були, то повинні були бачити, що творилось як навколо так і в середині даної памятки архітектури. Зараз в нас якщо чесно сил не вистачає з тим боротись - сміття можна машинами вивозити і 5 зображень трафарету з нашими координатами це найменше, що може зашкодити даним фортифікаціям.

Якщо я в чомусь не правий чи ми щось зробили не коректно прохання вказати. На мою думку ми себе ведемо максимально коректно як по відношенню до даного місця так і по відношенню до людей, які проводять там час.
#24
Цитата: Golem від 30.09.2009 10:53:53
Дякую. Я го знаю. Фотоальбом тут. Просто не бачиу сенсу його описувати, по цьому спеціалізується інший ресурс. Але якшо викладеш пару фоток як воно є зараз з вашими Укріпленнями - буду вдячний.

Укріплень ми не родили, місцевість дозволяє і без них грати - достатньо бункерів, рвів, окопів.
На сайті є фотки з гри, але ми не задавались ціллю фотографувати місцевість, тому є що є:) :
http://xball.lviv.ua/fotogallery/games/23_04_09/?s=40
#25
Цитата: Romchick від 29.09.2009 23:18:54
А ще є так місце, називається ЛІС!!!!! Там можна будівати свої укріплення, копати окопи, ховатись за деревами і т.д., нікому не заважаючи, ненищачи об'єктів, і ніхто після вас не підірветься на розтяжці після якої треба прати штани від зеленої (або ше якоїсь фарби).

IMHO: ідіть в ліс і там бавтеся. І взагалі по-моєму розміщувати такі повідомлення, як топікстартер з посиланням на явно комерційний ресурс нагле порушення пункту 4.2 Правил форуму

Romchick - ні в якому разі не хотіли скористатись ресурсом для рекламних цілей:) да і ви від нас невеликий бонус отримали в вигляді Липівки:) :
http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,803.0.html
На рахунок лісу з цим складно, в нас народ мяко кажучи некультурний. Настроїти и нарити можемо будь що, але приїдуть "шашличники" і від цього нічого не залишиться крім сміття.

До речі загадав, в нас площадка в брюховичах на місці укріплень з першої світової, її я не бачив в вас на ресурсі, хоч місце довсить відоме і цікаве. Якщо дісно її нема можу створити нову тему...
#26
З Луганською погоджуюсь...
На початку року пробував туди попасти, не вийшло - всюди була охорона
#27
Цікаві ось ці місця:
1) Завод на луганській Є сторож, пияк - я правильно зрозумів, це до лазу відноситься територія?
2) Закинута ВЧ біля Аеропорту Є охоронці, але добрі - я так розумію з ними можна домовитись?
3) Завод в Пустомитах - в темі написано, що завод напівдіючий. Хто там був, скажіть, що з частиною заводу яка не діє? Чи охороняється вона? Чи реально там приїхати і пограти чи треба буде лізти через паркан?


#28
Народ викладайте сюди місця, які на вашу думку цікаві для проведення пейнтболу.
Багато місць вже освоєні цим видом віпочинку, тому шукаємо нові...

Від пейнтбольного клубу "Extreme ball" (www.xball.lviv.ua) окремий приз переможцю за надання координат ідеального поля. Приз - безкоштовний прокат спорядження+500 куль.