Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1381
Маю таке питання до знавців Полтви: щілина між памятником Шевченка і цегляним колектором на проспекті Шевченка. Ми казали "туристам" що це для скидання снігу. Так от, я на поверхні так і не зміг її знайти у вигляді металевих плит, вона мала б бути десь в районі КОперніка. Чи все таки щілина назовні не виходить і це просто колодязь коло пізденного переходу?

Якшо я туплю вкажіть будь-даска точку на гуглмапі. Або наступний раз я порахую кроки і привяжуся до входу і точно знатиму де вона.
#1382
Цитата: Lesyk від 08.09.2018 14:50:33
Анастасія захворіла, тому Міша - гайда з нами!

Я який був такий і лишився, по хавці не виступаю. Беру канапки і воду. Щоб побільше за день встигнути. Але якшо хтось хоче посиденьок коло вогня - організуємо!
#1383
Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 08.09.2018 21:39:33
Виникає спокуса "спалити" об"єкт, аж свербить  так хочу.

"Хочеш шось мати - Терпи, може дадуть. А як не дадуть - то і не треба "(с)ЛП
#1384
Дощу на завтра не обіцяють,я к і сонця. так шо здибаємося як і запланували на 9-00 на Ашані в Сокільниках.
#1385
Цитата: stinger від 08.09.2018 11:34:29
До колектора на Торфяній дійти просто ізі, а от до Вітовського ще треба постаратися дійти, по правому березі вже не вийде, тож або по лівому, форсуючи потік з Городоцької (просто і легко), або шукати люк на Ш. Руставеллі на любий з берегів, ти там вже лазив через один з люків ;)

Там на лівий виходить, ми з Зелею колись пробували пройти далі. Але потім вперлися в дуже вузьке і слизьке яйце. А той що коло Магазину Буржуй заварений?
#1386
До речі, в світлі нашого бажання налагодити дружбу з водоаналом і що недавно ми побачили як вода поруйнувала Полтву коло СОроки цікаво було б гялнути як там поживає найглибоководніший
колектор під Вітовського і найчастіше-руйнований колектор коло Торфяної. Що скажете?



#1387
Покишо вільних місць нема :(

Я 3 вільних місця
Сталкер
Андрій 74
Нелегал

Рой 3 місця
Стінгер 2
Колега Роя

Зеля 3 місця
Лесик 2
Руфус


#1388
Цитата: Roy від 07.09.2018 10:17:24
А також, чи не спершу ми маємо заїхати до маєтку в Бережницю.

Думаю взяти рації, для зв'язку по машинах. Маю Midland GXT 1050. Golem, ти ніби теж такі мав?

Вже ставлю заряджатися :)
#1389
Дякую. Теги Це класна ідея!
#1390
Статус по обговоренню:

- Багато хто за те щоб додати лінк на телеграм замість старого чату для всіх зареєстрованих користувачів.
- Знести розділ Звіти і це все погрупувати троха. Але так шоб не втратити референси з гугла
- Існуючий банер лишаємо, він класний. Для тих хто не бачив його вживу - це тут Було сфоткано Explorer-ом під час цієї вилазки
- Інформація не"для своїх": на наступному тижні будуть збори ГО Експлорер де ми обговорюватимемо наше майбутнє, так шо тема не заіржавіє!

Про сортування тем ось приклад. У нас на форумі є мінімум десять(прописом) тем про Полтву: Моя, Роя, Зеда, Стінгера, про похід по Стуса, по Сороці, про Рибалку і так далі. Звичайно, кожен порядний Експлорерівець повинен і має свою тему про Полтву :) Ці всі звіти дуже цікаві та корисні, сам от нещодавно з задоволенням їх перечитував. Але як новенькому хто не сидить тут останніх десять років в цьому всьому розібратися? Як не пропустити щось ексклюзивне? Читати всі сторінки підряд - знаємо таких фанатів, їм від мене великий уклін та уважуха. Але якби на мобільній версії, наприклад, це було троха згруповано типу Полтва, Шахти, Бомбіки (вони вже є), простині Golem-а і так далі. Скласти список категорій і троха це все посортувати. Що скажете?
#1391
До речі, Рибалка і Полтва це речі цілком реальні. Ось для прикладу раритетні фото з юним Лесиком
#1392
Для тих хто тільки зацікавився: раніше за рахунок бортика ми там йшли далі ліворуч в Полтву. Максимальна висота води була якраз по бахіли  Зелі. Тобто не вище колін. А тепер прийдеться або брати забродний костюм рибака або йти по поверхні до вул. Левицького і там ...
#1393
Дякую за продовження! Сам бачив цей притулок на останній вилазці, Стінгер показував, місця там є доволі небагато. А вони коло Зеньковецької не пробували були? Там ніби просторо...

Мене от тривожить така думка: якщо поляки тримали для чогось людей які обходили Полтву на регулярній основі - то значить це було потрібно! А зараз такого нема взагалі, презервативи та лимончики висять на стінах і ніхто їх не чистить. Можливо з Каназіцєрами Полтва була менш схожою на каналізацію та більш схожою на справжню річку? Ну і на вашу думку чим загрожує нам таке її регулярне недбання?!
#1394
Так, 30 грн за 100Мб в день від Київстару. Тобто по баксу вдень. Якшо їдеш на тиждень то можна не заморочуватися і просто не вимикати в себе на телефоні мобільний інтернет.

Про перехрестя є нюанс. Перший приїхав - перший поїхав це коли знаки стоп стоять всюди. Якшо в когось знаків стоп нема то він їде як на головній а ті в кого вони є - пропускають. Ми якраз так машину були розбили, хто має мою книжку то може прочитати як воно було.
#1395
Дякую за класний звіт і фотки! Особливо буде цікаво читати тим хто з північних регіонів нашої області. То ж скільки то терпіння треба все так методично попідписувати!

До речі, маю питання. А воду на мівіну ви теж кипятили в пластиковій пляшці? ;)
#1396
Погоджуюся з обома сторонами Дискусії.

Ми координати обєктів з задоволенням відкриваємо всім, кому довіряємо. Сходи з нами на пару вилазок, напиши кілька звітів і побачиш - лід розтане!
#1397
Я не фоткав, там і без мене вистачало спалахів. Але хочу всім подякуватиі  поділитися враженнями:

Знову в Полтву це було як після кількох років розлуки знову переспати з колишньою. Ти добре памятаєш її вигляд, її запах, всі повороти і складки на тілі. Тим не менше кафу майже як в перший раз.

Все таки Полтва - це бренд нетуристичного Львова і ми вирішили використати саме її для посилення нашого Форуму, щоб троха його оживити та залучити сюди нових людей.

В голові адреналін а над головою чорні хмари з блискавками. Та Ст(в)інгер впевнено каже що дощу не буде. Зрештою навіть якшо і буде – ми до цього готові, весь час на шухері та і йтимемо маршрутом де кожні кілька метрів є куди втікнути наверх.

Спускаємося в колектор, всі зупиняються на порозі річки і тамують подих ніби нехочучи її тривожити. Ловлю себе на думці «огого яка вона велика і швидка». Але це перші кілька секунд. Далі йдемо в бокову притоку чисто шоб поспостерігати за погодою. Ну а далі в народу вмикається підсос і ми маленьку помало доходимо аж до Пасіки.

Звісно шо місток і Водопад це маст хев, фотогігієнічне місце. Далі камера відеоспостереження коло Оперного і в позі наркомана аж до кінця проспекту Грушевського. Якесь урбан угрупування вандалів-гопніки під назвою «Хвилі Води» зруйнувало прикольний бетоній на зливі Полтви і Пасіки. Тепер там жопа і вже так легко не перейдеш на ту сторону. А ще місяць тому все було гуд, я знаю, то все Садовий винен.

Вертаємося назад, пускаю Артема вперед керівником групи, передаю досвід. Як завжди дві з половиною години минули швидко і непомітно, а загроза дощу якого так і не було тільки додала кайфу. Виходимо на поверхню і помічаємо шо тут навіть холодніше ніж там внизу. Обмінюємося контактами та планами на наступні вилазки, потні але щасливі йдемо додому читати що там відбулося на Експлорері за тих пару годин коли нас не було.
#1398
Говорив нині з Khimik-om. Крім оповідей про останній оффройд і що крім Експлорера не лишилося в неті більше нормальних форумів шоб почитати - він розповів що тепер ГО "Карпатські Стежки" зараз розділилося на "Прикарпатські Стежки" і "Закарпатські стежки" :) Це я так жартую хто не поняв. Одне з них на чолі з Гутиряком зараз малює карти, а інше - слідкує за маршрутами, шо намальовані на тих картах. Так шо тут все складно як пише Фейкбук... Хімік  думаю краще все розкаже сам при нагоді.
#1399
Привіт!

Щойно добрався додому. Перша регулярна екскурсія пройшла на Ура! Мега ентузіазму, нових знайомств  і позитиву. Великий зачот всім учасникам, давно я так добре не ходиу.

1) В цій темі ділимося своїми враженнями і фотками
2) При бажання створюємо гугл альбом де скидаємо все шо потрібно
3) В планах створюємо теми про наступні вилазки і все решта про шо ми говорили під час екскурсії

#1400
Дуже цікава розповідь. Мене все ше мучать питання як вони там стільки часу жили, що їли, одівалися... Це все є в книжці?