Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2841
Йо! Тема про сплав Полтвою - далеко не нова. І нічого тут складного нема в принципі, гірська річка з порогами набагато складніша. І канату не треба. Просто випливеш на очисних і всьо. Питання інше: хвилі, бризки, човен весь в гамні. Шо з ним потім робити?

ну і до теми. Спускатися краще на екомаранах конструкції Бориса Гори, які складаються з пустих пляшок під оболочкою. Такий сплавзасіб зовсім не боїться проколів. Шо досить важливо.
#2842
Курча. ТЕЦ-2 відвідав би з задоволенням. Але питиму в той час горіуку за своє ж здоровлє! А вам  - успіхів.
#2843
шось дуже далеко подібне зробили в Києві. Знайшов Петро Ландер.
#2844
Дякую всім! Тим більше Приємно шо не забуваєте, адже знайомі всі через сайт, тобто менше року :)
#2845
Дякую, дякую!
#2846
Ну і нашого адміна Ромеля! Щисті, здоровлє, успіхів у його адмінських ділах і не тільки! Жеби сайт наш не завдавав клопоту, а лише задоволення!
#2847
шо факт. Тим більше приємно. Чи то карточок на всіх не вистачило, а чи просто до нас вони не дійшли, бо  троха сі спізднили і сиділи в стороні :)
#2848
Гумор / Re: FunStuff в тему
01.12.2009 15:16:03
Слухай, куме, я коли був у Іспанії, то бачив кориду. От красота! Все таке яскраве, люди такі красиві, спокійні, потім виходить на арену отой тореадор! Такий статний хлопчина, оттакі плечі, а вишиванка в його! І теж такий степений, спокійний. А потім бугая пустили. От, куме, бугай так бугай! Здоровий, а роги як блищать! Стоїть, спокійний, тільки хвіст в його луп та луп... А потім тореадор вийма комуняцький прапор, 6...ь, таке почалося...
#2849
Шо таке база даних обєктів експлорера і де вона лежить можна прочитати тут

Шоб БД не втрачала актуальності,  туда слід вносити нові обєкти. В середньому це займає від 5 хв до півгодини, залежно скільки інформації треба нарити. Тому буду дуже вдячний всім, хто викладатиме в цій темі опис нових обєктів у такому форматі:

- Назва
- Категорія
- Опис, 1...3 абзаци в безособовій формі
- Лінк на Форум
- Лінк на Вікі
- лінк на фотоальбом(якшо в темі на форумі дуже багато фоток - то ще раз лінк на форум)
- Широта в форматі градуси-мінути (Формат гарміна)
- Довгота в форматі градуси-мінути (Формат гарміна)
- Рівень Важкості
- Охорона
- Поштовий Індекс
- Адреса
- Коментарі про добирання, безпеку і т.д.
- Лінк на фото в неті.

Таке розміщення інформації дозволить просто скопіювати її в БД без значних затрат часу з нашого боку. На даний момент всі відповідні обєкти в базу внесені і додавати треба буде лише майбутні. Наперед дякую всім, хто долучиться до цієї справи.
#2850
Наша розповідь отримала 1 місце  в номінації "оригінальність-екзотичність"
#2851
Лінк

Сучасні і Дууууже старі карти. Будуть цікаві насамперед історикам і шукачам хабару :) Дав Станіслав
#2852
#2853
Вже майже рік як існує наш форум. Появилося багато звітів і нових тем, купа дописів до них. Але виникли і труднощі: як знайти потрібну тему? Для новачків ще гірше, їм приходиться пеерчитувати мало не весь форум, шоб розібратися де шо і як. А якшо хочеш оперативно спланувати мандрівку, як оперативно вибрати місце?

Саме для вирішення цих задач була створена база даних обєктів. База містить більше 60 описів найбільш цікавих звітів та місць. Всі вони посортовані по категоріях, складності, є детальний опис та лінк на форум, GPS координати, лінк на вікімапію. Працює пошук.

Кнопка бази даних знаходиться одразу ж під шапкою форуму. Або ось прямий Лінк на Базу даних

Як вже було сказано, база даних містить не всі обєкти, а лише найбільш цікаві та повні. Нові звіти додаватимуться до вже існуючих. Для полегшення задачі адміністраторам, бажано авторам які хочуть шоб їх звіт був в базі підготувати всю необхідну інформацію, а ми просто скопіюємо її до бази.

Звичайно, перша версія бази Даних не вільна від недоліків, неточностей та помилок. Тим не менше сподіваємося навіть вона допоможе впорядкувати і систематизувати вже наявну інформацію. А недоліки шо виявлятимуться в процесі експлуатації старатимемося випарвляти.

Адміністрація вдячна всім, хто долучився до створення бази даних, а зокрема UserL за чудову та швидку роботу.
#2854
Ше троха про той ДОТ є тут
#2855
Най буде тут, хоча більше гумору стосується. Читав їх давно, дійсно легко і смішно написано :)
#2856
Ага, Федьковича 11 за політехом.

До зелі: Гуд, дякую. Відео дає змогу зрозуміти, шо в залі насправді було темно :) ну і приємно згадати. А хто не був - може послухати. Другої частини нема?
#2857
Гарно, молодці. Кортумову гору ви обійшли, бачу, повністю. Напевно і місце розстрілу євреїв найшли. Біля того озерця і справді нема ніц цікавого, як і у всій тій частині лісу. Печери через дорогу і досить далеченько. За фото з Депо дякую. Хоч і живу поруч, але тудою не лазив :)

Тепер я знаю де та поворотна колія, а то дивлячись на старі фото завжди думав шо то було колись на Сахарова.
#2858
В пятницю в Тернополі відбувсі вечір Пройдисвіт Вечір був організований Тернопільським Турклубом, були присутні учасники ше кількох туристичних спільнот. розказували  про гори, печери, скелі, далекі країни. З свого боку я вирішив троха розбавити матеріал і розказати про Полтву - зовсім інакше, але, тим не менше, цікаве для цих людей.

Презентація пройшла успішно, людям сподобалося, були купа питань і аплодисменти. Дякую також Зелі, Інкогніто і Рою за підтримку. Вони ше шось троха фотографували, мо тут викладуть.

А всім кому цікаво що ж я там показував, можуть скачати саму презентацію. Корисна буде і для агітації.