Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2901
Скажу і я своє слово. Назагал на наши собак як і на наших комарів ультразвук ніфіга не працює. Може десь в сибірі і є собаки чи комарі які того бояться. Але не тут! Я брав звичайний генератор звукової частоти і пускав його через підсилювач 100Вт. Підсилювач мав смугу кілька сотень кілогерц. І то всьо на колонки. Крутиш ручку генератора від 1кГц до 100кГц  - а комарі як літали так і літають. Теж стосується і собак.

Назагал не забуваймо, шо більшість сучасних імпульсних блоків живлення телевізорів та решти побутової апаратури працюють в діапазоні 25кГц...200кГц. Телевізори свистять на 15.3кГц. І їх транси "гудять" з такою ж частотою, тільки значно потужніше ніж 50Гц, бо з тим ніхто не бореться.. Звірів це не відлякує. Більше того, є спеціальні ультразвукові мийки з великою потужністю випромінювання, пробував - теж не помагає. З води аж булки йдуть, а комарі далі літають. Думаю шо тема застаріла, адже звірі просто адаптувалися до звуків шо їх оточують в містах і схеми які працювали 30 років тому, зараз не діють. Або просто є дуже багато видів комах.

Ше одне. Коржик казав шо був пробував пшикнути балончиком в пику собаці. Панічної реакції, на жаль, не отримав. Просто собака відвернулася і пішла собі в іншу сторону. А якшо це агресивна собака, яку не стримає навіть куля?

ПС: Шоб не бути голослсівним наводжу схемку з свого буремного минулого. Такими станнями я заробляв(і притому успішно) колись на свій перший компутор. Тому не судіть строго. Кормарів вона, очевидно, не відлякувала. Хоча свистіла добре.
#2902
Цитата: inkognito від 17.11.2009 14:52:34
Гарно! Певно усе сало знищив  :)

Унфоргівен не дасть збрехати - все. Лишились одна ковбаса іі сальцесони.
#2903
Від Експлорера можна зїздити в Новий Розділ і подарувати протигазів, фільтрів, купити пару ломиків, якісь бахіли. :)
#2904
Таааа, реальний варіант для місцевого пересування.
#2905
Молодці, гарно пройшлися, і фото зачотні. А шо ДОЩ - небіда, деколи по горах приходилося цілий день йти. На наступний раз постараюся з Вами.

ПС: В Дубно цілий день світило сонце і гості дивувалися коли їм казали про ДОЩ.
#2906
Дякую Чугайстру за звіт. Перечитав - сподобалося. З чуттям написано :) Чекаю більше фотог. Також молодці шо знайшли вхід в самий цікавий корпус, правда я зі звіту не зрозумів чи піднімалися на дах. напевно шо так, якшо "милувалися місячними краєвидами". Що ж, тепер самі бачите який то кльовий обєкт! І шо там є лазити і лазити. Особливо пішовши полем в сторону ТЕЦ, Очисних, Мінеральних Добрив.
#2907
Знаходив багато лінків на нього, скачав все шо було доступне на вейбек машині. А потім Діма той шо і є Експлорер постукав в аську і запропонував відновити сайт.
#2908
Їздив по Європі з звичайним Ейс енд Бейс. Всьюди всьо працювало звично, точно так само як в Україні. Для дзвінків слід просто завбачливо покласти 100грн на рахунок.

В штатах складніше. Працює, але треба 3 діапазонний телефон. Та й тарифи. тому простіше купити шось місцеве.
#2909
Цитата: yar-79 від 14.11.2009 23:22:55
А що за зноски на Explorer? В мене не відриваєси :(

В мене всьо працює. Спробуй так http://reibert.info/forum/archive/index.php/t-872.html
#2910
Зачот Інкогніто за хорошу ідею! З нетерпінням чекатиму звіту. Я, як відомо, в той час возитиму фотографів з довгими обєктивами на весіллю в Дубно. Будете йти по колії - махайте проїзджаючим локомотивам тіпа Маршруткам. ШОб підвезли. ;)
#2911
А Автоматизовано для всіх фотографій можна?

Якшо хтось буде так робити - буду вдячний. Але це не є обовязковим при викладанні фотографій. Головне шоб вони були цікаві та інформативні.
#2912
Охоронцям ніц давати не треба! Ми їх просто були пивом пригостили.
#2913
Молодці. Шоб охоронці не псували вам настрою - краще перед відвіданням території встановити з ними контакт. Якшо не дадуться - забиваєте, обхожите то всьо боком і лазите. Навіть цікавіше бо треба ховатися і вести себе тихо :)

В самому комбінаті Сірка найбільш цікавий є закритий корпус. В нього можна попасти якшо піти по конвейєрній стрічці. Там якраз шнеки. Теж незле вибратися на його дах. Для цього пролазимо через отвір в дверях з другої сторони корпусу.

Другий мегаобєкт - комбінати мінеральних добрив. Якраз їх труби буде видно. Там охорона. Ззовні мож фоткати - привітні. Всередину є купа дир шоб пролізти, але то треба робити групою до 3 чоловік і поза їх очі. МИ тоді будучи тільки два дні не встигли всередину злазити. Якшо б Ви троха там пофоткали - було б просто чудово. Але старайтеся без запалу, бо тоді іншим вже туда буде значно складніше пролізти.

А так - успіхів!
#2914
Надибау багато цікавої інфи тут Є там згадки і про наш скромний сайт
#2915
Гарні хужожні фото індастріалу є тут (Клікати на Індастрі :))
#2916
До Марічки:
Мо якшо маєш якісь матеріали - кинь йому, най си троха полазить.
#2917
Цитата: Марічка від 13.11.2009 15:50:49
а якщо ти хочеш Golema тицьнути

Наскільки я розумію кондору не сподобався текст саме UserL, бо в моїй частині йде більше про штопори і туалетний папір.
#2918
Стандартна кілометрівка. Але най буде, тіпа як резервне джерело скачування. Ну і посортували вони класно. Ше б так по всій Україні :)
#2919
Дійсно гарний обєкт, мене, особисто, чомусь вразив ящик з болтиками :) Стільки ще не бачиу. Але треба подивитися правді в очі - більшість всього - хлам, який максимум можна продати за копійки на Торпедо.

На рахунок відповідальності: не злапаний не злодій. Фото на форумі нічого не доводять, зайшов коли всьо вже було відкрите. Нічого не брав. Весь текст видуманий. Та й до тих фото фіг хто докопається за терміном давності І обєкт державний а не приватний, значить всім на нього пофіг.
#2920
Цитата: Fetole від 12.11.2009 21:13:27
Сорі за оффтоп, але що цей, Стігмато, пробував продавати інфу? :o

Тааа, було діло :) Мож поффтикати Приклавши трішки зусиль Інкогніто з Зелею знайшли його самі і зараз він описаний тут