Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3361
Та шо синя - розведена нами (4 шари), виготовлена і спаяна там. Софт написаний в нас. Та шо зелена - повністю зроблена в Україні. навіть видно шо вона розраховувалася на процесор в 32 QFP корпусі, а потім клієнт сказав зробити в SO-8. Остання зелена досить цікава - забезпечує регулювання яскравості світлодіодів, роботу до 25В від 3.3В і ше багато чого. І все це на найдешевшому процесорі.
#3362
Гм. Щойно виникла ідея. Взяти Жигулівську - Таврійську чи яку небудь іншу дешеву фару від автомобіля і поставити туда криптон на 100Вт. 1 Акумулятор потягне то протягом години, два - протягом двох :) Для фоткання в умовах підземель - ідеальне рішення, все буде видно як удень. Передбачити два режими: ближнє-дальнє світло. Для транспортування взяти якийсь старий корпус від УПС-А чи ше шось інше з габаритами фари. Все нормально закріпити, шоб витримало процесс інсталу на місце зйомок :)  Заодно і як зброю можна використовувати. Гопніків і мєнтів сліпитиме зі ста метрів, можна хоч камінням закидати :)

Буде і надійно, і дуууже зручно. Фотки виходитимуть чіткі до найменших дрібниць, шо вдень. Пе
#3363
Два роки тому метр на півтора коштувало 30 грн. Якість друку була дуже пристойна, на порядок вища ніж на фотооббоях. Дивилося гарно, багато потім хто зробив так само.
#3364
Ха, не виключено шо наш водкоанал і справді лоханувся і забув перекрити воду в давно неробочий обєкт. Тепер знаю, де її можна на шару набирати у великі цистерни-автомобілі і везти на Сихів продавати як джерельну.
#3365
Гарні панорамки. МОжна друкувати і вішати на стіну. Фенікс якраз вміє друкувати метрової ширини фотки з довільною довжиною :)
#3366
Футболки будуть одразу ж як їх виготовлять. Як би не банально це не звучало. Взагалі банальність - це істина, яка є всім очевидною. І вона не винна в нашому снобстві.

Планую в понеділок- вівторок повезти на виготовлення. Самі футболки вони роблять за день - два. Але потрібно шоб в них не було інших замовлень і, шонайголовініше, всі пусті футболки були в наявності. Яких не буде - прийдеться дозамовляти, тобто чекати. Ну і в разі очікування - робитимуться в порядку запису.
#3367
Гм. А може тиск води в трубах над нею? Тобто до завтра вся витече і не буде більше фонтану?
#3368
Список бажаючих, розміри і ніки. Прохання до всіх перепровірити. В понеділок-вівторок понесу на виготовлення.

- zelja XL
- Inkognito L
- Romashka M
- Dark Wind XXXL
- Akella M
- Gulya L нік червоними літерами одного кольору
- Skip M k жовтого кольору
- Romchick L
- Korgyk L
- explorer XL
- dead_cat M
- RoMeL L
- Fenriz M червоним
- S.T.I.N.G.E.R M
- Tinian ХL
- Chuhaystur M
- Zippo M

Всього 17 штук.
#3369
Вчора-нині відбувалися зйомки по різних обєктах. То бомба! Самі обєкти, професійні фотографи. Мене трусить від збудження від одного їх вигляду на екранчиках. Все таки професіонали то є професіонали. Як проект вийде - порве Львів на частини, реально новий погляд. Креативу в фотках теж не бракуватиме. Так шо чекаємо.
#3370
Згоріла лампочка в мому ліхтарику. В користуванні він був не більше двадцяти годин. Лампочка була оригінальна криптонова на 6В, йшла з ліхтариком. Досить малий час. До чого веду - недаремно радять завжди мати запасні лампочки. Я замінив і все запрацювало, а ту дома пеервірив ще раз і викинув. Запасні лампочки купував на Радіоринку на АС-2. Побачимо, скільки прослужать.

Ліхтарик Eveready, перероблений з 4 батарей на свинцевий акумулятор 6В, 4АГ. Напруга, тобто, та сама.

До речі, запасну дампочку зазвичай можна вмістити в сам корпус ліхтарика і завжди мати при собі.
#3371
Знайшов я в себе хісторі раритетний ліхтарик "Львів". Використовувати його в оригінальній конструкції не було сенсу, тому я вирішив відвести душу і переробити його для роботи з світлодіодами.

Колись давно в анс на фірмі робилося багато плат для керування світлодіодами. Тому одну я взяв таку  з AN2317. Іншу - меншу, зато значно живучішу до 1.8В. Розробляв колись  особисто я :)

Вийшло досить оригінально та, шо головне, надійно. Тестував нині при вилазці по Нетуристичній Львів. Фоткабельний, дає несильне гарно розсіяне світло придатне для освітлення великих приміщень.
#3372
Багато можна зустріти старих Люків у Львові. Є багато Австрійських, ПОльських, совєтських. А от люк встановлений в той короткий час окупації Львова совєтами перед німцями - рідкість. Один з таких є на Яворівській.

Написи:
КЛСМ-УССР
1940
завод имени 1-го Мая г. ВерхнеДнепропетровск

Курча, звідки аж везли ті люки.
#3373
Знайшов троха старих фотографій Львова в контакті Багато є тих самих. Але є й нові, якшо так можна говорити про фотогарфії початку століття.
#3374
Все воно потрібне всяким колекціонерам. Німецька нагайка наглядача концтабору, стальні прутні зі свинцем накінці. Все це обмотане шкіряними ремінцями. Легке, компактне. Кістку, на відміну від ментовської дубинки, може переламати. Коштує кілька сотень Євро на аукціонах. А шо говорити про більш габаритну і рідку техніку.
#3375
Гумор / Re: Смішні Фотки
27.08.2009 18:23:26
Надибав в if-ro

#3376
Ya-ya, шось загально-матрасне не зашкодило б.
#3377
Хочу всім оголосити, що завтра останній день запису на футболки. Не проффтикайте! Після того, як всі бажаючі зголосяться, я оголошу загальний список і повезу його на виготовлення.
#3378
Дивно як така штука ше досі там стоїть. Відреставрувати - буде досить цінна річ.
#3379
Ті шо позначені цифрою 14?
#3380
Ну там шо осінню, шо весною, шо зимою - жереп завжди зелений і противний. І важкопрохідний. То вже високогіря,в  такий час і сніг може лежати.