Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - :-)

#661
якби ще за допомогою WM теж було б нічьо, який доллар-два міг би закидати.
#662
Цитата: Dexter від 30.03.2010 18:36:27
Так негарно...
Тема ж в планах створена...моглиб хочаб написати місце і час коли ви йдете і хтоб зміг пішов б з вами.адже багато людей хоче туди сходити(а чим більше людей тим цікавіше)
Цитата: :-) від 29.03.2010 14:47:05
то як? На 18.00 перед головним входом, Кульпарківська 95?

Хто хотів і міг - прийшов. І то zelja слєгка спізнився, я вже нікого не сподівався.
#663
Кароч, ми з zelja'ю  сходили і негребе. ;D
#664
Цитата: inkognito від 29.03.2010 14:41:43
   ?-випромінювання не юзають, перевірено на собі - здається особливих відхилень за мною помічено не було  :)
Ай, аж нецікаво. :(
;D

то як? На 18.00 перед головним входом, Кульпарківська 95?
#665
Цитата: STALKER від 29.03.2010 14:14:14
От таке то.І взагалі дійсно там люди якісь як не з того світу ходять-може через те що там дурка по сусідству.
І давайте може всереду(дуже хочу побувати у тому будинку) на 18,00-19,00 бо сьогодні ну ніяк не вийде-маю багато роботи
Там квартири отримували військові і гарно приправлялися ГБістами, колись чув 10:1 тому атракція ще та. Але хз, може й триндять люди. 8)
Одногрупник з того району, тоже странний, мо там якесь ?-випромінювання юзають. :o
;)
#666
Не проти поїхати туди ще в п'ятницю.
#667
+1 адназначна.
А проживання в спальниках?
#668
Гумор / Re: ДОТИ!!!
28.03.2010 22:11:06
Цитата: Akella від 28.03.2010 22:01:37
перед тим як вигнати вас нафіг вас хоча б попередять
Якщо відразу не вгребуть. Буде їм клюб побитих. ГГ.
#669
Оцей от дядько кажуть свого часу зорганізував якийсь клуб старої фотографії Львова, при НУ "ЛП". Хто має в нього пари, чи на кафедрі - спробуйте зконтактуватися. ;)
#670
Якщо хтось справді хоче зменшити викиди СО2 та NOх, газозалежність України та з часом зекономити кошти на опаленні та ГВП, тут книжечка, з конкретним розрахунком, написано доступно для простих смертних, зокрема розглянута модернізація львівської 9-типоверхівки із встановленням теплової помпи.
Ситуація із встановленням зараз вже позитивніша, дешевше трохи, тому все потрохи рухається у вигідну сторону.
Популяризуйте ідеї серед сусідів, так, дорого, але йде до здешевлення. :D

Планую на цьогорічний конкурс студентських проектів ЛМР подати проект модернізації теплопостачання м. Львова із тими ж тепловими помпами та ще всіляким приладдям, буду шукати зацікавлених в написанні цього проекту, створю тему, трохи пізніше. ;)
#671
Рік тому дискутував на цю тему з "представниками екологічних общин" - тунеядці, яким нєфіг чим зайнятися, то вони якийсь безглуздий кіпіш організовують постійно на екологічну тематику. Після цього вони мене не помічають на вулицях. ;D

Дисбаланс в енергосистемі вам зробити не вдастся ібо мало вас, тому сидіть в темноті наздоровля.

Доречі (дискусія річної давності в скороченому вигляді 8)), якби Вам все ж вдалося таким чином різко зменшити споживання електроенергії на ~50-300 МВт за цю годину, ви б принесли природі більше шкоди. Це пов'язано із маневреністю блоків - при зміні навантаження більше палива витрачається ніж потрібно. Відповідно це і викиди в атмосферу зайві і втрати коштів, які отримує електростанція від збуту ел.енергії. Частина цих коштів іде в певні екологічні фонди, частина, на оновлення/вдосконалення обладнання, що призведе до зменшення споживання палива та кращого очищення димових газів.
Насправді ТЕС останнім часом роблять багато позитивного для екології довколишніх районів: лісопосадки, очищення водойм, розведення риби і тварин всіляких, прибирання від побутового сміття і т.д.
А ви тут Хнею маєтеся і називаєте себе героями. >:( (С)
#672
Сьогодні на очі трапився каталог безглуздо-девайсів.
Поведінка слимака мені нагадує чєлаєка. :-\

А от щось схоже на це хоче Roy на Полтву. ;D
#673
До вищенаписаного:
Ніхто в "Рукавичку" не ходив - це дезінформація. ;D

Маршрут загалом не важкий, хоча і багато перепон у вигляді кущів та повалених дерев. Інколи трапляються сухі яри, перейти які не є складно. Ідеально для першого за рік "гірського" походу.
В мандрівці добряче допоміг ГПС, а без карти і компаса вперше гору буде знайти важко, якщо звичайно не йти по промаркованому маршруту (який дуже завалений деревами, доводилося обходити за 5-20 метрів від маркування) з села Романів.
Зважаючи на склад і товщину шару листя, яке вкриває землю в лісі, в сиру погоду там робити нічого - мокрі букові листки чудово ковзають.
Гарні місця для відпочинку, таборування, правда вода 0.5 км вниз. :(

Привертають увагу вирви, сфотографували 2 найбільші, які знайшли, менша - залита водою, на фото вище. Також біля них кілька землянок і залишки траншеї. Вирви майже ідеально круглої форми - ніхто б таке не копав.
Також кілька дивних валів з ровами, для чого - хз, напевне для локалізації вогню на випадок пожежі. Можливо щось із МД можна знайти.
Також зацікавила наявність окопів для стрільби лежачи, довкола насипу на Камулі, судячи по тому, як зберігся бруствер, їм по 4-2 роки, а по тому як акуратно викопані - копали їх не під обстрілом.
Також дорогою постійно трапляються брили піщанику, які нагадують, що це раніше було дно. Є скеля, на південний схід від Камули, ~500м, південніше неї - 2 менші скелі. Координати є в Ростислава .
#674
Приємне місце. :)
Наступного разу тему в плани абізатєльно!!!! 8)

Та друга споруда - це бойлерна, а не магазин. Від неї на район мали б труби тепломережі розповзатися, і ГРП могли б там зробити і ТП-шку. Комунальники мали б там свої майстерні, підсобки.
То на неї йшли ті три труби з ТЕЦ-2, що як на Рівне поїздом їхати, видно.
#675
Про Даслера знаю вже давно. Недавно гуляв із "корінними львів'янами", такий собі бидло-національно-патріотичний контингент, який пишається тим що він зі Львова і це всім розказує і доказує що саме він є автентичним львів'янином з діда-прадіда, хоча знає з історії мало. Наприклад те що гас винайшли у Львові і хоч це написано на тій-же аптеці, "батяри" почули вперше і переконували мене що я неправий.
Мало того, сьогодні спілкувався із спільною знайомою, в "батярів" нова сенсація: "Львів - паливно-енергетична столиця України!!!" ;D ;D ;D
#676
Знайшов випадково:
Газета Хрещатик. Дивно що вона це надрукувала. адже під КМА. :o
#677
Таке враження, що вони до тих 900 тис. включили і облаштування зупинок, який наш любий і інтелектуально збагачений народ швиденько похєрив.

Його добре продовжити до Старого Села, чий далі - було б саме воно, особливо в вечірній час, а так то маршрутки забиті тамтешні.

VeNick міг би сказати, скільки він на 100 км соляри жре, можна порахувати.

P.S. Зараз почнеться ціла серія закриття чудоюлівських проектів.
P.P.S. >kz! >kz! >kz!
#678
Цитата: Roy від 22.03.2010 11:45:27
Мало того, ще є фото напів-розібраного турбогенератора. Можливо вони з недобудованого 3-го блоку? ???
Де таке? :o
Можливо з інших станцій, от маю наприклад із ЗАЕС, але там кажися слєгка інша турбіна.


Заборонено - щоб ніякі диверсанти ніфіга не спланували + крадіжка технологій - я про ізолятори розповідав.
#680
Тоді б ще щось типу цього. Від play.ukr.net
[flash=585, 345, http://play.ukr.net/player.swf?key=key/0ec50be681b44a47c481a9c8cc33fde0 ]