Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#441
Виправив назву :) Я до того питання що гравер не дуже потужна штука, та й проста, тому може бути і кетай)
#442
Про Енергомаш і Китай взагалі, то як показує практика не таке вже і г@вніще, та і там майже нема чому ломатися в конструкції, хіба графітові щітки зітруться та змінний резистор гикнеться, а так проста конструкція, звісно можна брати і бренди ака Дремель за 600 грн, але чи варто?
#443
Так само брав десь 1,5 року тому в Практикері кітайця під маркою VERTO типу Польша, але кетай, брав за 230 грициків разов з гнучким валом, працює без нарікань, вже багато чого було ним просверлено-пропиляно-відрізано-шліфовано :) Насадки так само, або в ЮТ на Руській, або на радіоринку в кінці першого ряда в бабульки з інструментами.
#444
Навпаки, для мене так надійніше, маю відчувати температуру, а то з тісками можно і без очей залишитися :)
#445
за звичай сверлю бормашинкою, аля дремель, сверлом 3мм, в декілька заходів, тампературу відчуваю пальцями, коли тримаю за гільзу, так в принципі ніц складного)
#446
Як завжди в цей час штинить, це вже якась тенденція :-X  Вікна закриті, а штинить...
#447
Цитата: linuxoid від 10.11.2011 09:28:42
Свинцеві акуми активно скупляються прийомами металобрухту. Автомобільний акум. на 65А/год. я продав за 60 грн., більше того вони самі на ним приїхали.  Думаю, від упсів теж повинні приймати.

До речі про свинець, його з радістю приймають в пунктах металобрухту по 6 грн за кілограм переплавленого свинцю, а акуми автомобільні, ті шо 12 вольт по 3 грн за 1 кг, ті шо великі на 24 вольти - по 5 грн за 1 кг ваги.
#448
Гнатюка, ацько штинить, навіть при закритих вікнах :-X
#449
Статейка в Експресі
#450
Чув сьодні що все ж таки львівводоанал, збирається шось там перекривати Ензиму... чи то воду, чи то каловідведення...
#451
Центр, Гнатюка, штинить на 3, а за вікном таки дощ...
#452
Добавлю і я шось :)

Район секондового базару між Іскрою та вул.Зеленою







#453
На вихідних гуляли по Старознесенській, і трапився нам на кінцевій маршрутки от такий бар ;D





#454
Ензим каже що то не вони :)

"Правління ПрАТ «Команія Ензим» відкидає усі звинувачення влади Львова щодо неприємного запаху, який начебто виникає у місті через них. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Відтак, «Команія Ензим» вважає за необхідне донести до громади міста кілька фактів реального стану речей. Подаємо повний текст листа-відповіді міському голові Львова та депутатам ЛМР:

«1. Протягом останніх 5 років жодна із численних депутатських робочих груп та перевірок контролюючих органів не встановила та не оприлюднила такого офіційного висновку, що сморід у Львові спричинений «Ензимом». Такі висновки для засобів масової інформації, керуючись особистими думками, подають лише окремі депутати міськради та мер Львова  А. Садовий.

2. Представники міськради свідомо та умисне вводять в оману громаду міста, називаючи стічні води підприємства, що складають лише 2% від загальної кількості стоків, які потрапляють на міські очисні споруди окремим колектором, основним джерелом смороду у Львові.

3. Протягом 365 днів року «Ензим» працює, очищає свої стоки і скидає їх щоденно на міські очисні споруди, а сморід з'являється періодично по всьому місті однаково.

« Ензим» чи не єдине виробниче підприємство у місті, яке має власні очисні споруди, роками співпрацює з «Львівводоканалом» згідно діючої угоди, вчасно сплачує як за водопостачання, так і за додаткове очищення своїх стічних вод.

5. З метою покращення співпраці з міськими комунальними службами нами розроблено заходи, що дадуть можливість вирішення комплексу проблем, пов'язаних з роботою міських очисних споруд. Ми завжди були і залишаємось соціально відповідальним підприємством. На нашу пропозицію щодо співпраці, офіційно поданої 8 червня 2012р (вх..№ 2-15321) в міськраду, відповіді ми так і не дочекались.

6.  В травні 2012р. один з депутатів Львівської міської ради на всю Україну заявив, що у Львові від смороду «Ензиму» вмирають домашні тварини, однак, інформацію ветеринарної служби, яка встановила, що причиною є недолугий господар тварин ніхто офіційно не оприлюднив.

7. Проблема смороду в місті носить системний та комплексний характер, потребує в першу чергу постійної уваги та величезних капіталовкладень з боку міської влади та комунальних структур. Але про це на сесіях якщо і говорять, то дуже тихо і неохоче.

Звертаємося до міського голови Львова Андрія Садового та депутатського корпусу :

Ви хочете зупинити дріжджзавод, але не подумали про наслідки: це зменшить поповнення місцевого бюджету на ~18 млн.грн. і державного ~ на 9 млн.грн.в рік ; надходження до Львівводоканалу теж впадуть на 5 млн грн.; армія безробітних львів'ян поповниться ще на 500 чол.; 70% хліба України тривалий час не буде на чому випікати; а головне – сморід в місті не припиниться, бо не «Ензим» є причиною.

Львів засмердівся через погану роботу міських комунальних служб, а не через роботу «Ензиму». Визнайте це вже нарешті!», - йдеться у листі.

На минулому засіданні сесії Львівської міськради Андрій Садовий заявив, що саме «Ензим» винен у смороді, який періодично накриває місто і закликав припинити діяльність цього підприємства."
#455
Спитай в Зелі, де він го дів, може дасть тобі побівитися))))
#456
зараз штинить по стометрівці десь на 3 з 10 по штин-шкалі смердючого Задового, особливо біля хвантану і на Чорновола, якраз по руслу Полтви, також сморід на Гнатюка, і по району, тиск скаче, буде дощ...
#457
Взагалі-то там вся система гідравлічна, мав бути масляний насос, який качав масло, яке давило на різні поршні в системі, на шляху до поршнів було 6, або 8 клапанів, які керувались електрикою і схемою, в системі був ще здоровенний блок управління, така настільна байда, з купою кнопочок та лампочок :) десь потім фотки пошукаю, викладу... до речі ще одна лапа залишилась в мене...
#458
та, я місяць з ним бавився, але так і не зрозумів, як та лапа піднімалася і оберталася ;D
#459
В тебе відповідь на донці  ;)
#460
Ті хто бував в Полтві, знають, що в більшості водостоків і лівньовок (ті шо закриті рещітками на узбіччі дороги)в центральній частині міста, та і не тільки в центральній, дуже часто просто немає сифонів, як наприклад є в унітазі чи під раковиною, і вода на пряму виливається по похилій трубі під землю, і часто йдучі по березі Полтви, чи колектора Стефаника, можна було побачіти світло ліхтарів у таких ливньовках (які не дуже глибоко від поверхні бувають), тому треба спочатку сифони облаштувати. На рахунок старих очисних, то так, є таке діло, рік тому ми їздили туди з ZED-ом, і якраз на переїзді потрапили в ацьку штин-хмару, реально трохи не виблювався там, але потім якось перестало штинити, хоч ми там ще десь зо 2-3 години лазили, якось дуже дивно.
  Ну а на рахунок контактів і номерів дослідників, то я завтра в ночі буду на колесах, маю постійно включену аську на телефоні, тобто буду онліне, аська є в мене в профелі на форумі ;)

Переглядав тут на вікімапії територію очисних споруд і зацікавили мене два об"єкта, перший це муловий майданчик і другий: відстійники, що є далі по дорозі, чи не звідти сморід? хочу після 15 липня туди скататися на розвідку.