Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#863
кадри сумних часів фашистської облоги Львова. Хто шо має - добавляйте.
#864
спокійно, я так відстрілювався з гвинтівки пнєвматичної рік тому, коли до мене ломилися з обленерго відрізати світло (за яке було сплачєно вчасно), в 23.45 вечора, коли вони взагалі не мають право навіть по справі приходити та турбувати >:(  ломились, вибивали двері, а я ж дурний, коли зброя в руках, стрільнув чєрез щілину для пошти в дверях кілька разів, їм одразу ж перехтілось стукати, думаю нікого не поранив, але більше не приходив ні хто ;D
#865
штурмувати роддом то вже цікаво ;D по можливості приєднаюсі :)
#866
Плани / Re: Кладка на ВЗ
01.06.2010 17:27:19
Я теж за покопати!
#867
Введу ясність, там було всього 1,5 грама мокрих петард, яких так і не вдалось завести, вони так і згоріли... в подальшому прошу не розголошувати на форумі обставини та технічні подробиці таких експерементів з ВР, не треба людей лякати та робити за спецслужбовців їхню роботу! все в приват...
#868
Ну та я ж москаль, шо з мене взяти? ;D  Мені однаково паралельно, що російська, що українська, що кітайська, в мене інтернаціональні погляди на мову, так, може і роблю десь помилки, але такє з кожним буває )))
#869
Абсолютно згідний, не треба ненавидіти минуле, треба просто сприймати його, як досвід і просто робити висновки, ссср вже нема, фашистів вже нема, є Україна, і нам з вами тут жити, тому будемо сприймати і розуміти кожну людину як особистість зі своїми поглядими і звісно ж поважати. :)
#870
Цитата: goom від 11.05.2010 11:10:52
чомусь українці їдуть в росію працювати, і там їх не ображають, що вони на українській говорять, а нормально відносяться, бо москалям не треба ні кому ніц доказувати...
    А ти був Росії? пробував говорити там на українській??? В Макіївці в центрі міста тебе не будуть обслуговувати в магазині якщо ти заговориш на українській. (особистий досвід)
...де старенька бабуся, яка працювала все життя на держ роботі у місті Львові, і долею так склалось, що вона російськомовна, бо в 50-х її направили сюди працювати (бо тут не було нормальних кадрів), на старості років боїться ходити на базар, бо продавці-рагулі через російськомовність відмовляються продавати товар, і ще погрожують що поб'ють, і то називається європейське місто? то культура?
Нормальні кадри були зажди, вони не завжди були політично благонадійними. А чому бабуся за 50 років проживання у Львові не заговорила по українські? Маю великий сумнів, що на львівських базарах відмовляються обслуговувати російськомовних і погрожують побити.


Я писав це з власного досвіду і досвіду своїх близьких, бабуся не стала говорити українською, бо працювала на львівській залізниці і там нафіг за стільки років не була потрібна укр.мова, бо на міжнародних сполучєннях вимагали саме знання трьох основних мов: російської, німецької і як не дивно кітайської, бо дуже багато було товароперевезень туди, та ж тенденція зберіглась і сьодні. І так, я такі був в Росії і неодноразово і не в одному місті, і в Україні я багато де бував і багато чого бачів і з того можу робити висновки.
#871
Поки ми з вами отут теревеним, пенсіонери не получають пенсію, солдати патрони, газовики газ, нафтовики нафту, а в Дніпрі перевелась риба, а в коморах миші, бо нема що гризти... а Зеля вже побіг за поп-корном! ;D
#872
То Inkognito: Олег, не треба так різко ображатись, як ніби саме тебе назвали бидлом, не приміряй будьласка каку на себе, ти нормальна свідома людина зі своїми поглядами, а відповідати за всіх ображених теж не варто, бо тупого бидла дійсно багато всюди, але в нас воно чомусь має яскраву радикально-націоналістичну забарвленість і часто лізе в те, що його зовсім не стосується, і то вже проблема країни і міста, такого вами коханого, де старенька бабуся, яка працювала все життя на держ роботі у місті Львові, і долею так склалось, що вона російськомовна, бо в 50-х її направили сюди працювати (бо тут не було нормальних кадрів), на старості років боїться ходити на базар, бо продавці-рагулі через російськомовність відмовляються продавати товар, і ще погрожують що поб'ють, і то називається європейське місто? то культура? чомусь українці їдуть в росію працювати, і там їх не ображають, що вони на українській говорять, а нормально відносяться, бо москалям не треба ні кому ніц доказувати...
#873
Повністю підтримую Санечку, в нас у Львові не виховане, не цивілізоване бидло, люди поводять себе як вівці і не задумуються над тим, що їм тупо пудрять мізки різною агітацією, чомусь на решті України такого не відбувається, і не можуть бути всі не праві, а один лиш Львів правий, тут завжди був осередок "національної свідомості", але її завжди використовували для забивання голів слабким на розум, сказали - "москаль - поганий", всі одразу "- Бе, москаль поганий!", сказали "Упа - герої", всі - "- Бе, Упа - герої!", сказали - "день перемоги - не наше свято!" - всі знов погодились, але багато з тих "свідомих" і самі зовсім не знають історії України, бо прогулювали в школі, а на вулиці в перехожих питають: "- Сємкі єсть? а двацать копачєк нє найдёца?", і то всюди так. На рахунок 9-го травня - пару днів тому сам Тягни-ногу, руку, бок, голову, ср"ку (потрібне підставити) сказав що завадить любим спробам ветеранів пройти парадом по центру Львова, і ветеранам довелось сьодні в супроводі кортежу міліції з обережністю пересуватись до монументу слави, бо минулі роки їм навіть цього нормально не давали зробити. Я не за СССР, я не за Росію, але мені соромно що живу в такому безкультурному місті, де навіть не задумуються що ті хто воював проти фашизму, в більшості були громадянами України і жили до війни на Україні, і воювали за Україну, хоч і в складі СССР, і вмирали за цю країну, і за Львів в тому числі. Проти фашизму воював весь світ, проти агресії і ненависті до роду людського. Я не зневажаю тих хто волею долі воював на стороні фашистів в складі сс галичини, але і не роблю з них героїв, вони були жертвами свого часу, мені їх просто шкода, але я шаную пам'ять тих невідомих вояків які полягли в боях другої світової війни, які були змушені йти на фронт через рагрозу їх батьківщині, залишивши вдома дітей, жінок, матерів, і не важливо хто тоді був "у руля", вони йшли і самовіддано воювали за кожен метр своєї країни і вони за це заслуговують пошани... Слава і вічна пам'ять справжнім героям!
#874
стандартна хата 50-60-х років, зруб, поширена на заході, в нас в Херсонській обл більше поширені з глини та солом'яний стрих, так звані мазанки, багато ще в селах залишилось їх, як буду в літку там - пофоткаю, а такі дерев'яні хати дуже поширені в Росії, бував колись в Воронежі, так там пів міста з таких хатинок складається, дуже багато фігурної різьби, ставні, гарно оздоблені, є на що подивитись... :)
#875
Ну то й не дивно, після всього що там відбулось XD
#879
підбірка від мене:
#880
Цитата: Golem від 05.05.2010 07:58:28
Звідки тоді підбиті танки: підпілля постаралося? Але танка з ручної зброї не підібєш!


а як же ПТРи? їх часто викорисовували в місті, та й у львові все ж таки троха штріляли, і підпілля і коли звільняли від фріців, так шо троха було трофеїв ;D