Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - dragonfly635

#1
Читаючи спеціалізований форум і обговорення пупулярних зараз трітієвих брелків для ключів(ті які можуть світитись без підзаряду до 10 років http://ru.wikipedia.org/wiki/Тритиевая_подсветка#.D0.A2.D1.80.D0.B8.D1.82.D0.B8.D0.B5.D0.B2.D1.8B.D0.B5_.D0.B1.D1.80.D0.B5.D0.BB.D0.BA.D0.B8, а купити тут http://svetilki.com.ua/good/tritievyj-brelok), наштовхнувся на цікаве посилання, де обговорюються речі, з якими абсолютно реально зіштовхнутись у побуті, а враховуючи специфіку нашого сайту, то ймовірність зростає у рази. Ці речі досить поширені і потенційно небезпечні, за посиланням розлянуті ті, котрі несуть небезпеку радіаційного гамма-і бета-випромінювання. Після прочитання складається враження про необхідність наявності хоча б одного дозиметра на групу, яка йде на вилазку. Цікавим буде обговорення даної теми, а можливо і створення власного списку небезпечних речей, який в тому числі може включати і ВОП, у чому допоможуть копаючі друзі. Ось власне і посилання : http://caves.ru/threads/8503-То-что-не-надо-трогать-руками
#2
Можливо в когось є в наявності та існує бажання продати, або траплялась у продажі, тоді буду вдячний за інформацію. Автор: Борис Сулим. Видано: Львів, Поллі, 2007. Феномен Крайової виставки в Галичині 1894 року: Історичний огляд. Буду дуже вдячний !
#3
Модель 49859 Intelligent Quartz (Expedition E-tide), новий у коробці, має корпус із нержавіючої сталі, силіконовий ремінець, мінеральне скло, водозахист до 100 метрів. З додадкових функцій є електронний компас, термометр, показник фаз місяця/приливів, люмінісцентні мітки+фірмова підсвітка Indiglo. Новий у коробці. Ціна 1350 гривень, без торгу. Ось на нього ссилка :http://global.timex.com/watches/intelligent-quartz-tide-temp-compass-t49859za. Можна подивитися при зустрічі.
#4
1. Вінчестер зовнішній Seagate 1Tb http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop/ 960 гривень.
2. Смартфон на Android 2.1 Sony Ericsson Xperia X8 http://www.sonymobile.com/ru/products/phones/xperia-x8/ 1050 гривень.
3. Плеєр Ipod Classic Video 5G 60Gb http://www.everymac.com/systems/apple/ipod/specs/ipod_5thgen.html 850 гривень.
4. Фотокамера Sony DSC-S2000 http://www.sony.ua/product/dsc-s-series/dsc-s2000 480 гривень.
5. Навушники AKG K403 http://doctorhead.ru/catalogue/?i=1376 200 гривень.
Все в хорошому стані, є всі шнури, до більшості є коробки. Деталі в ОП, можу відправити по Україні Новою поштою, якщо не зі Львова. На все можливий аргументований торг+маленький бонус до кожної речі.
#5
Настав час продати дещо із запасів. dragonfly635@gmail.com
Частина 1: мілітарі.
1.Maglite Mini AA - 10$
2.Victorinox Nomad - 20$
3.Byrd Cara Cara FRN - 30$
#6
Привіт всім. Назбиралася величезна купа ідей вилазок. Оскільки однодумців у мене не багато, то звернувся до інтернету і опинився тут. Як новенький, я сподіваюся на підтримку і розуміння. Ось декілька запитань :
1. Артсклади у Брюховичах. Від декількох людей чув про те, що через них можна було під землею потрапити з сторони їх центрального в'їзду до Голоско у районі "Козацького шинку". Де ще декілька років тому було КПП з вишкою, охороною ітд.
2. Такий собі непримітний ангарчик поблизу стрільбища над Тунельною. По розповіді знайомого, що мешкав на Золотій, це був чи не єдиний об'єкт у межах міста з чотирьма-п'ятьма рядами колючого дроту та цілодобовою охороною.  Це лише частина, можливо якась інформація у когось є. Завжди буду радий приїднатись до вилазок, можливо зможу поділитись цікавим.