Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Skip

#2
З'явилась ідея після реконструкції висадити на Городоцькій кущі та низькорослі дерева. Ідея належить alex_shutyuk. Детальніше тут і тут
#4
Шафа з вішаками:
-всі розміри в мм
-глибина 360 мм
-колір світлий
-стан - тверда 4
Віддам за символічне пиво, єдина умова - самовивіз
#6
Львів - столиця зимової олімпіади 2022 року. Міф чи реальність ?
Відео
як пише ZAXID.NET
«Концепцію реалізації на Львівщині проекту «Олімпійська надія - 2022» розробила робоча група, що була створена в ОДА на виконання відповідного доручення Президента України Віктора Януковича, – розповів після презентації голова Львівської ОДА Василь Горбаль. – Цей документ стане основою для створення всіх майбутніх детальних програм».

За його словами, концепцією передбачено розміщення об'єктів для проведення змагань із зимових видів спорту. Основні споруди будуть розташовані у Львові та Сколівському районі. Проектанти запропонували спорудити в обласному центрі п'ять льодових палаців для тренувань та проведення змагань із ковзанярського спорту, фігурного катання, хокею та шорт треку. А на базі Сколівського району запланували розвиток спортивної інфраструктури для занять біатлоном, гірськолижним спортом, лижними гонками, сноубордом, фрістайлом та лижним двоборством. Крім цього, консультанти порадили розмістити у лісі між Львовом та Винниками комплекс для занять стрибками з трампліну, бобслеєм та санним спортом.

Окремо в концепції передбачено зведення поблизу Дублян всеукраїнського центру підготовки олімпійців.
#9
Якесь бомбосховище  Тиць
#10
сталася в мене прикра подія - під час грози згорів монітор (був включенийй в розетку в "режимі очікування"). Монітор samsung 930bf. В сервісному центрі на стороженка навішали лапші на вуха - типу якщо він вже не на гарантії вони таким не займаються, та й взагалі то треба в Київ відправляти.і тд і тп. Міг би хтось з форумчан подивитись на то і хоча б поставити діагноз - ремонту підлягає чи ні. В ідеалі, звичайно, було б добре його зремонтувати. Наразі в монітора працює лише кнопка on/off.
З мене само собою - пиво, квас і тд :)

P.S. Варіанти типу - розбери та подивись на то і то краще не пропонувати, бо я як полізу своїми кривими руками в середину монік можна буде використовувати тільки як рамку для картини  :)
#11
З радістю віддам в "добрі руки" 2 старих телевізора які останні років 10 проживають на горищі (це для оцінки робочого стану). Умова є тільки одна - самовивіз. Усьо.

P.S. Подальша доля телевізорів мене абсолютно не цікавить (розбирання/розбивання на запчастини і тд)
#12
може знає хтось що колись було в стрийському парку приблизно тут ?
#17
Москва подземная. ЗКП "Таганский"
http://periskop.livejournal.com/338954.html
#18
http://tustan.com.ua/

Для тих кому подобаються скелі. Є де полазити. Фотки додавати не буду, на їхньому сайті їх достатньо...
Знаходиться воно тут http://www.wikimapia.org/#lat=49.1891226&lon=23.4072304&z=16&l=0&m=a&v=2