Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lvivnet

#1
Як тим археологам вдається робити такі рівні зрізи грунту при розкопках?
#2
Я думаю це для того щоб будинок не розвалився, там ще стальний прут йде через весь будинок від цієї штуковини до такого ж анкера на іншій стороні.
#3
Всі би хотіли, но верхи не дають  дозволів :)
#4
Цитата: gribkoff777 від 19.03.2013 16:06:56
Цитата: Lvivnet від 19.03.2013 15:25:48
Цитата: vasja0101 від 19.03.2013 12:09:58
Puxing PX-2R трохи глуховата рація... в умовах міста за рахунок поганої вибірковості падає чутливість... Два тижні тому переговорювався з такою за 100 км, я чув співрозмовника (в якого Puxing) чудово, він мене - ні, інші співрозмовники чули нормально.
100км? Підключали нормальну антену?
P.S. На радіоринку в 4-5 ряді по діагоналі від входу є тіп який спеціалізується тільки по раціях. Є всі ті кваншенги, баофенги пуксинги і ще купа іншого.
тіпочка звати Олексій, його ДжЕсЕм 067 670 25 86
ПеС. 15 канал рулить!!!  :)

Я радий Вашій обізнаності но я питав за 100 км через пуксинг а себто мабуть на 144 Мгц.
#5
Цитата: vasja0101 від 19.03.2013 12:09:58
Puxing PX-2R трохи глуховата рація... в умовах міста за рахунок поганої вибірковості падає чутливість... Два тижні тому переговорювався з такою за 100 км, я чув співрозмовника (в якого Puxing) чудово, він мене - ні, інші співрозмовники чули нормально.
100км? Підключали нормальну антену?
P.S. На радіоринку в 4-5 ряді по діагоналі від входу є тіп який спеціалізується тільки по раціях. Є всі ті кваншенги, баофенги пуксинги і ще купа іншого.
#7
Та купіть щось з wouxun,quansheng або baofeng і матимете спокій, всі вони мають дуалбендові моделі (144/440) себто працюють в діапазонах 140-170 і 400-470 а то і ширше , це вже як запрограмуєте.
#8
Якщо є потреба виміряти споживану потужність прилада то візьміть львівський стабілізатор LVT http://lvt.ua/. Там є режим - на екрані показується споживана потужність, точність до 1 Вата. я собі на котел купив, заміряв всяких споживачів. Ноут 30-50 ват. холодильник 150 ват в режимі роботи. Котел Junkers BOSCH 80 Ват (коли працює циркуляційний насос, і 2 Вт - коли насос не працює) .
#9
Фігасе в тебе робота  ;D. Мабуть треба рити на торпеді, там в глибині є Шанхай (Старе Торпедо) там багато радянського ще, думаю щось там знайдеш. А взагалі Knipex http://knipex.com.ua/tovary.html?category_prod=79 наше все  ;)
#10
Страшенний сморід був сьогодня вночі , вул. Ковельська.  Скільки тут живу а сьогодня аж голова боліла і в горлі дерло, не зміг спати. Ср@ний Садовий :-X
#11
2 Sensei В якому сенсі працюєш з Китаєм? Оптові поставки  чи так погратися на діалекстрімі і з десятком подібних магазинів?

А по темі підтверджую. Якісний китайський інструмент відразу видно, варто  тільки взяти в руки. Так само видно і підробки  ;D

Останнім часом спостерігаю багато будівельників  які кажуть практично одне і те ж ,типу "Перфоратор за 800 грн Einhell працює в шаленому темпі вже 5 рік, а Макіт відніс на сервіс за останній рік вже 5 штук"
#12
Ковельська, в 6  ранку було  десь на 1 бал і то на 5 хвилин, і пропало.
#13
Ковельська, ні вчора ввечері ні вночі ні зранку не смерділо зовсім
#14
В нашому районі а це Польова-Рогатка сморід переважно може "прорвати", тобто несподівано появитися причому різко або увечері або зранку, коли сідає\сходить сонце(тобто коли темніє\світає),коли йде зміна вологості. На районі відсутня ливнева каналізація, і ще на більшості вулиць відсутня навіть какашкова каналізація, всі\більшість мають персональні вигрібні ями( тобто каналізація  це не причина на нашому районі бо вона відсутня, ну і ями не причини бо вони закриті). Штиняє натуральний гівном, не дріжджями, не шкурами, не шоколадом і не кавою. І це не дивно - за 500 метрів у нас очисні. Але штиняє тільки як я написав вище. Вночі і вдень абсолютно не чути.

Щодо центра - моя незмінна думка , відсутність гідрозатворів в нових зливних решітках, міняли дороги кругом, міняли решітки кругом, решіток сотні, от і причина одночасної появи смороду в центральній частині міста.
#15
Ковельська 7:00, страшний сморід на десятку
#16
Ковельська, ніч-ранок, штинить страшнюче на 12 з 10, таке враження ніби варишся в говнокисілі.
#17
Ковельська, ніч-ранок штин відсутній, пахне какао\кавою з Світоча\Галки.
#18
Вулиця Ковельська, 6:30. 10 балів
#19
2Alter космічні програми може в них і на висоті, но ширпотреб вони таки не вміють робити ізза ,всетаки, відсутності інженерів і практики в тій галузі, на разі в них рівень "скопіював-виготовив", або просто працюють на заводах Макіти Боша і інших як прості зборщики готового. Те що у них суперпупер інститути не означає що він може ЗПРОЕКТУВТИ ЗМОДЕЛЮВАТИ ВІДЛАГОДИТИ і ВИГОТОВИТИ перфоратор. В Росії вон ракети літаки і  танки роблять а інструмент і автомобілі за скільки років і наявності мозгів так і не навчились.
#20
Цитата: Sensei від 18.08.2012 18:48:36
На скільки мені відомо китайська техніка одна з кращих у світі.
Просто є так звана "підвальна" техніка.

Куди гірше якщо виробник Тайвань,Вєтнам і в більшомі Росія(ніякого націоналізму)

В тайвані якщо роблять то роблять покищо краще, маю на увазі заводи відомих виробників, просто економічно вигідно виробнику там розташовувати завод і все. Головне щоб це не була тайванська "на колінка". Ну і від типу техніки ще залежить. Допустимо зварювальні інвертори - то тут Україна одна з найкращих (як в дешевих так і в дорогих моделях), а вот Китайози ну ніяк не можуть зробити.

В Китаї досі нема "інженерної ємності",покищо вони не інженери з СТАЖЕМ і ПРАКТИКОЮ а прості робочі на ГОТОВОМУ конвеєрі, тобто вони виробники чужого( принеси-подай-приклепай), можуть зробити копію чужого і пробувати виробляти но результат нам відомий - подивіться краш-тест Чері Амулета на ютубі, її прозвали Капсулою Смерті, а це ж просто копія Сеата.При КОНСТРУЮВАННІ чогось є купа нюансів, і це далеко не виробництво копій і клонів.
Тобто в них зараз нема інженерних мозгів І СВОЄЇ ПРАКТИКИ, но от-от будуть. Вот коли вони почнуть ПРОЕКТУВАТИ СВОЮ ТЕХНІКУ і ВИРОБЛЯТИ, оце буде якраз ото "перехід кількості в якість".