Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1841
ЦитуватиНачохорони злий і недобрий.  >:(

такий він має бути як добрий господар. Бачу маєш якийсь стосунок то ЛьвівТеплоЕнерго - судячи із коментів. Якщо моя думка не є хибною, то можливо підкажи кращий спосіб туди попасти не порушуючи закону та спокою дрімаючих на КПП сторожів. Наперед дякую гарно!
#1842
ЦитуватиМожливо, але навряд-чи.
Поперше, комплекси С-75 вже давно зняти з бойового чергування.

звісно зняті, але ніхто не говорив про діючий об'єкт. Та із твого фото видно, що об'єкт
так би мовити НЕ дуже діючий. А доріжки між стартовими позиціями та радарами могли
були засипані/знищені.

ЦитуватиНаприклад, ось так виглядає покинута позиція ППО біля Запоріжжя.
А всі позиції С-75 мають виглядати однаково?
#1844
 Ще тут вліплю купу фото від себе, проте нажаль не дуже внутрішній інтер'єр фотографував - ніц особливо цікавого там немає. А ось пейзажі із стриху навіть дуже незлі вийшли.
#1845
  Позиція С-75 можливо?
#1847
 коли-кому завтра зручно?
#1848
  Радіо РОКС форева!  89,1 ЧM у Львові
#1849
Цитуватине зовсім згоден.. свого часу за копійки бачив на базарі та у вашмагазині... сам колись мав намір віддати свій "Правец-8Д" в добрі руки, хоч і виріс з ним, але лишив. Тепер не віддам, хоч то і не спектрум %) думаю що знайдеться ще обов"язково

   Мав наувазі оригінальний британський ZХ. Не продам ніколи - так само як ZX-128 із флопом та Yamaha зібраний руками у корпусі від Пошуку-2. А перед ерою пісюків дійсно часто пропозиції по ZX були у Вашому Магазині. Зараз там хтось шось подібне пропонує? Болгарський Правець-8Д (СТОЛБНЯК у народі також гарна машинка і реліквія на даний момент)
#1850
    Цікаво мну побачити вар'ята шо тобі такий скарб за 50 грн. віддав (хоча звісно можливо такі знайдуться). ZХ Spectrum розробки с. Клайва Сінклера на базі 8-и бітного проца контори Zilog Z80 був шальоним бумом у свій час. І я сі тілько тішу, що мав справу із такою забавкою. 16 кБ ПЗП із інтерпретатором Васіка, 48 кБ ОЗП - 1980 (82) рік, специфічна організація відеопам'яті...

   Це було круто та дешево, у Британії у популярних магазинах RadioShark (здається так) продавались набори для самостійної збірки цього чуда. Звісно тоді були РС, Amiga, Atari тощо - але вартували у 3-4 рази більше як мінімум.

   Потому до Спектруму прикрутили Yamaha-звуковий процесор, причому були ще варіянти Ямахівського проца із/без контролера LPT-порту. Потому був Спектрум-128 із 128 кБ ОЗП, ямаха-процом та FDD-контролером на два канали. Але так само мав можливість заливати софт через магнітофон(як приємно згадати ті вечори із магнітофоном, викруткою для налаштування головки та копіювальником та зденервованих сусідів).

   А потому поперли різні варіанти прошивок, схем ітд ітп. Був Спектрум-Scorpion із 256 чи 512 кБ ОЗП, потому Новосибірський варіант із цілим метром ОЗП. Але то вже був не оригінальний Сінклеровський Спектрум - радянські його модифікації (а їх є просто маса), був розроблений IS-DOS (IskraSoft DOS) на заміну ТR-DOS. IS-DOS фактично був аналогом MS-DOS на рідній Спектр-архітектурі, навіть міг коректно читати тексти у PC-кодуванні.

   А загадати ті забавки! Усі DIZZY, Elite, Saboteur, River RAID, Livingstone, Digger, Tetris! Слів не є...

   Так шо си скачай емулятор Спектруму чи купи за гроші реальний девайс. Але не за 50 грн... За 50 грн. знайдеш хіба огризки плат самопайного виробництва, але ніяк не робочий оригінал. Це те саме що пропонувати пиво за яйка Фаберже.
   
   Навіть свій самоспаяний ZX - не певен же віддам за розумні гроші для нашої країни. А це йде рахунок на сотні баксів...

   Радий, що хтось пам'ятає ZX!
#1851
   Вчора Golem переадресував до мене запит Максима Баландюха, котрого цікавило власне це фото із нашого "Тру флеш-мобу по Львівськи". Звісно контент був наданий (правда із деяким запізненням), результатом маємо фото із нашого форуму у сьогоднішньому релізі "Львівської пошти" на першій сторінці.

  Сторінка 1, full-size
  Сторінка 2, full-size
#1852
 і обіцяні наступні листівки
#1853
  Здерто відси, але оскільки там сайт москальський то вирішив залити на рідний форум. 30 фото нижче
#1854
Новий погляд на Путіна:
#1855
Гумор / Re: Смішне Відео
20.01.2010 22:19:07
Вибори 2010, лінк від Одеських друзів
#1856
теоретично так, дуже можливо
#1857
 я must have його помацати усіма канечнастямі! Як найдеш - свисти червону ракету, хоча б антикваріату фотосесію влаштуємо
#1858
Цитата: Pasja від 20.01.2010 19:41:05
Та, погуляли класно.))) Explorer - con(?)ecting dig(?)ers!!!!

Explorer - Connecting Diggers . Вчи English, а загалом дуже правильно написав
#1859
 а во тут наприклад, демократична ціна
#1860
 Фото відеокасет, 135 рублів у грудні 1982, Мінський завод...Мну було три роки...Хтось тепер си може уявити віддати середньомісячну зарплату хорошого інженера за ОДНУ відеокасету паршивої якості, що вічно у Спектрі застрявала та курвилась???

ЦитуватиP.S. Якщо хтось знає що це за завод,або має інформацію(скани інструкцій,інші фото відіка і відеокасет крім тих що я кинув) про цей відік-пишіть.Але найкраще якщо хтось має такий апарат і відеокасети до нього Усміхнений

 Виробник 125-й завод, то що із нього сі зостало позорно зветься ЛОРТА... Думаю погугливши 10 хв усі потрібні інструкції без проблем знайдеш. Особисто розібрали 3 таких девайса на практиці перед першим курсом на радіотеху в Політехніці у 1997 році. Назад збирати було впадло і нецікаво - і так як ше не студенти нам було пофігу, нас просто заставили на даху підсобку прибрати.

  А взагалі-то дякую за гарний пост! Тру девайс!