Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1381
звонив Roy, казав же точно буде, нас вже точно 3 писка
#1382
так точно і є, про цей цвинтар знаю давно
#1383
ЦитуватиОт додаю ще стержні від себе.  Усміхнений  Небо над Львовом, витримка 30 сек. Було видно 5 якравих круглих об'єктів, котрі разом рухались, переміщались з однаковою швидкістю. Згодом раптово зникли.

а витримка точно-точно була 30 сек? а то якось зорі на задньому пляні повернулись конкретно, явно за 30 с. вони б так не встигли...
#1384
   Завтра об 06-10 до 06-20 здибаємось коло цервки св.Анни, же на перехресті Шевченка-Городоцької, потому шмальцуємо до Янівського кладовища із тим прицілом, щоб об 07-00 випертись на маршрутці в Янтарне (НовоЯворівськ), де по лісах шукатимемо гриби всяческіх мастей и цветофф.

  Наразі 1000% є YserL та Ваш покірний слуга, мож буде SANECKA та Roy. Не знаю чи будуть гриби, але гарно пройдемось - то факт.
#1385
ЦитуватиГуляли ми якось з брательніком уночі по залізниці яка йде зі станції Сихів  і далі на Давидів,Ходорів і т.д.І от коли ми вже доходили до Львова(були приблизно між дорогою що веде на Пасіки-Зубрицькі і розгалуженням залізниці до фак-парку і заводу ''Іскра" я собі просто обернувся(обернувся і братуха) і  ми побачили таку картину: на відстані кількох метрів(тепер тяжко сказати яка відстань розділяла нас і то щось ,але точно невелика) щось рухалося в сторону до колії,перейшло колію і пішло собі далі.Воно було схоже на людину,тільки справа в тому що воно не видавало жодних звуків(наприклад удар взуттям об каміння)воно було білого кольору і воно не йшло-воно пливло.От це я дуже добре бачив. Без сумніву.

     То певно був YETI із Silent-модом 13-о рівня, йшов по мед на Пасіки-Зубрицькі, бо внього сода в лісі закінчилась :) Без образ пліз, а якісь психостимулятори до цього вживали? А якщо направду, якщо людину закрити в чомусь ізольованому, наприклад в темній кімнаті тихій кімнаті (в ідеалі вимкнути гравітацію) & троха зачекати - то ше не такі глюки сі будемо спостерігати. То йно наша клепка домалює це же би не дати збіднілому на інфу моску зовсім чокнутисі.

Цитувати2 інкогніто - і гдє ти побачив скло?
це паходу якийсь блік, але виглядає ехвєктно Усміхнений

    А во у дверях скло було вставлене? Чи на момент коли було зроблене фото у дверях його ніц не було?

Цитуватия був одого зафоткав себто він мені попався в кадр...

    То точно він був? Мож то Лесик самі знаєте після чого...Я такі херні також часто фоткаю, особливо коли матриця і(чи) об'єктив брудний...

ЦитуватиДо теми, у Франкіуську з одного з мостів видно пряму, рівну смугу яка йде по дахах будівель. З'явилась вона років 15 назад і до сих пір її добре видно. То ніяка не фарба, чи т. п. , просто на цій смузі шифер виглядає як новий, на ньому нічого не росте. Що то таке? Від чого воно з'явилось?

    Ти певно нашого чемпіона не знаєш? Лесиком звати, і він тру(навіть Зенек, що пиво робить в істериці сі ховає). Є підозра, же "борода"  на стриху від нього, а то не жарти я вам скажу. Меланж нервово курит в стороні, рімно же як Чужі.  :) (знову пліз без образ Лесику)
#1386
+ із задоволенням побродив. Хех, афтору цього чуда теж би вліпив моцного +. Гарно, я в захваті, що у нас хтось таке робить!
#1388
ИРП-П: читайте і не купуйте (хіба, що на випадок ядерної війни)  :)
#1389
Дякую, мені ATA СD-ROM'у по помідори вистачає
#1390
Цитуватитеба ще вирішити про час - я пропоную поїхати на наступних вихідних (10-12 вересня)

Благословляю Вас...А погоду ти видів на той час?Пертись через 0,5 України, щоб потому робити фото в дощ? Окрім цього, тема цицьок не розкрита - а нам треба тру-якісні фото. Гадаю, варто забити болт до часів кращої погоди (бабине літо) чи зими із купов снігу.
#1391
заберу за 500 + піва
#1392
Та не то шоб дуже раритетна...Ultra 160 @ PCI. Але річ дійсно достойна файного могорича і місця на стінці. Хех, як би ми хто спрезентував файного SAS-RAID контролера + BBU + пацанячий кеш від 256 метрів...А то в хаті SATA-2 @ 7200 вже не рулит
#1393
 Гарно дякую, + , але мушу не погодитись із створенням нової теми, тому об'єднав звіт Golem'a та твій --> результат лежить ось тут
#1394
+ усім, пообгризав си усі лікті. Не думаю, що вартує об'єднувати теми, вони зовсім різні по клясу, хоча об'єкт ніби той самий..
#1395
для тих хто ше не був там - "ЧАСУ НЕ БУДЕ", направду  :)
#1396
  Дубова, неточна, проста яко чобіт, проте надійна совіцька техніка, котра на  жаль не витримує реалій дня поточного. І вчорашнього також! Проте, вона викликає такі приємні ностальгічні відчуття...
#1397
    Ось тут по ДКП-50-А, дослівно:
Саморазряд дозиметра в нормальных условиях за 24 часа, делений, не превышает = 2
  Виходячи із того, що "делений" у нас 26, якщо рахувати крайні положення, то маємо 26 / 2  = 13 днів (звісно за умов того, що девайс по якомусь лінійному закону розряджається + зовнішнє опромінення відсутнє як таке, чого мабуть насправді небуває в природі).
   Тому би сказав, 7-10 днів - і то максимум
#1398
  як воно працює, гадаю більшість давним-давно знають, але не можу собі уявити щоб пів-року заряд тримало...на добу-дві згоден, але шоб пів-року?
#1399
ЦитуватиЗацініть девайс! Заряджається за 10 секунд ручним пєзоелектричним генератором, однієї зарядки вистарчає на пів року точно, хоча розряд на пряму залежить від рівнів радіації. На матовій шкалі тінь платинової ниточки, яка знаходиться в полі дуже добротного конденсатора.

Дякую Капітане! Що куриш? Який нафіг на пів-року заряд? А у конденсаторів буває така характеристика як "добротність"? (у школі вчили, же то файна характеристика, же із індуктивністю та опором пов'язана, хформул вже й не згадаю. але добротність точно відносилась до коливального контуру, де окрім ємності, була ще й індуктивність та опір). Соррі за моє скромне ІМХО та наперед прошу пробачення за допис у кепському стилі.
#1400
Цитата: A_l_e_x від 27.08.2010 22:10:53
хочеться виїхати в провінцію, а то пардон за ціле літо був хіба що в Брюховичах і в Берездівцях за Миколаєвом, а якщо серйозно то вони трішки не пасують, вони сильно замокали судячи з фото, нам потрібні дошки з обшивки стін, просто вкриті сірою патиною ззовні. Ідеальною була б стара стодолі, але і так дуже вдячний за інформацію  ;)

ну на стриху такі приблизно і є, варто перейтись якихось пів-кільометра від місця реставрації та глянути оком на те добро. Не підійде - то не підійде, але шанс (хоча маленький)  знайти потрібний матеріал є. Окрім того, це не єдине місце у центрі де можна old-style дошок набрати