Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Fozi

#41
Хотілося б додати, що загальну картину доповнюють і шприци, котрі стирчать з дерев... Ну і крім запаху мастила і мазути, та ще частенько попахує лайном, та так, що звідтам втікаєш тільки п'ятки видно. А ще, коли був "Беркут", в них 5 парк був любимим місцем, це було місце числених посиденьок за бутилочкою пива (і не тільки). Любили ж вони палицями по ногах надавати.
#42
Митна-Личаківська ревла як має бути. Особливо гарно на фоні мітингуючих, які перекрили вулицю.
#43
Ряшівська-Городоцька - мертва тишина була.
#44
Плани / Re: По Львову
27.07.2014 18:58:00
Я за! +1
#45
Цитата: akazukr від 24.06.2014 19:23:42
- лічильник гейгера сбм-20, троха помятий, ціну пропонуйте
Можна фото, ну і на яку ціну розраховуєш? Тому, що можна і 1грн. запропонувати. ;)
#46
Цитата: YserL від 09.05.2014 23:48:26
Постараюся бути, залежно від здоровя. Хапну рацію, хто має беріть.
Тоже візмлю, можна буде потестити.
#47
Цитата: :-) від 05.05.2014 13:44:16
1% розчин лимонної кислоти, і пустити на циркуляцію. Не дуже дорого, ефективно та екологічно. Бо ту всю хімку треба утилізувати зазвичай, інакше вона токсична достатньо, але часом прихожани зливають її на город, а потім там нічого не росте. Змиває іржу, відкладення тверді, бруд вимиває. Час відмивання залежить від забруднень, якщо дуже вже печальна ситуація, то є сенс залити розчин по-новій, попередньо здренувавши вже відпрацьований і промивши систему.

Ну і не забувайте, що заповнювати/підживлювати систему після відмивки необхідно підготованою (хімочищеною) водою, із додатками (гліколь, чи що Ви там застосовуєте - залежить від системи опалення) на Ваш смак.
Велика Вам подяка!Будемо пробувати!
#48
Цитата: :-) від 18.04.2014 14:46:27
Цитата: Fozi від 18.04.2014 14:34:50
Виникла така проблема: потрібно промити систему опалення, але хімії в продажі найти не можу. Може хтось знає де можна придбати таку хімію(Радили Металін Т\Т-10\Т-20)? Усі інтернет ресурси черпали свої запаси з Росії, але у зв'язку з погіршенням відносин з РФ, вони більше не постачаються...Львівський Хім Завод такого не має...Може хтось знає якісь інші кислоти, які можна в нас придбати?
Нагадай мені після свят.
Ну, що зможеш порадити?
#49
А чому б, не зробити голосування? Або, запустити тему в тестовому режимі (дати випробувальний термін якийсь)?Тому, що в неї, є як і плюси, так і мінуси.
#50
Клас!Я за, +1!Буде дощик, візмлю плащ-накидку))
#51
По звіті Стінгера, справді, файне місто! Я двома руками за! Але поки 80%\20%, що поїду.
#52
Виникла така проблема: потрібно промити систему опалення, але хімії в продажі найти не можу. Може хтось знає де можна придбати таку хімію(Радили Металін Т\Т-10\Т-20)? Усі інтернет ресурси черпали свої запаси з Росії, але у зв'язку з погіршенням відносин з РФ, вони більше не постачаються...Львівський Хім Завод такого не має...Може хтось знає якісь інші кислоти, які можна в нас придбати?
#53
14-50 Є контакт)Район скнилівського моста, гуде середньо, але звідусіль. Думаю з МРЕВО і перехрестя Виговського - Любінська.
#54
Просто нема є слів...Краса. Ви просто молодці!
Жаль, що сховище під Юпітером затоплене...Хотілося б дізнатись, чи наважився хтось "сік" відкрити...
#55
ЦитуватиДекілька людей із Експлорера дізнавшись, що я захоплююся радіоаматорством, напросилося до мене у гості, але чомусь не прийшло.
А чи можна мені на екскурсію завітати?
#56
Через деякий час,після "екскурсії" ЗІКу, мені зателефонували з Нового Каналу.Така собі Глужко Марія. Я звичайно погодився зустрітися з ними. Зі мною пішов SHELTER, Sunkatalano і ще один знайомий. З самого початку я їх попередив, що зніматися не буду, а тільки познайомлю їх з ведучою і спокійно повернусь додому. Але все таки вирішив з ними пройтись до Садової. Це було того варто, давно я так не сміявся ;D Чого тільки варті її червні штанішки в яких вона лазила ;D Але, самий сік,був ще попереду. Як виявилось, репортер - бідолаха, в Лощині провалилась по пояс у воду. ;D
І ось, вчора вийшов їх репортаж ;D ;D Ну,сама його назва мене вже вбила! :D

#57
Цитата: inkognito від 30.03.2014 16:14:16
Цитата: Fozi від 30.03.2014 12:20:17
Досить корисна таблиця!

Та не те слово, же корисна. Відкоментую корисну таблицю боянистим анеґдотом.прошу пробачення за msk:

Летят в самолете Петька и Василий Иванович, Василий Иванович спрашивает: — Петька, приборы! Петька отвечает: — 200! Василий Иванович: — А что 200? Петька: А что приборы?
Ну тема ж "Радіозв'язок", отже логічно, що таблиця пов'язана саме з цим.
Перший рядок - це кількість каналів.Другий - це номер каналу, загально прийнятої частоти.Третій - сама частота в MHz.
#58
Якщо не помиляюсь,салон зі шкіри з елементами дерева.
#59
Цитата: Bottlehunter від 16.03.2014 21:53:05
Оцей старенький Volkswagen (не можу, правда, визначити модель - Т1 чи Т2) можна побачити в одному з дворів на Науковій. Кажуть, що бусик належить одному з лідерів фан-руху львівських Карпат.

Так,впізнаю цей бусик,це дійсно Volkswagen лідера фан-руху.На ньому ще диски, які крутяться :) :)
#60
Цитата: Hel_2 від 02.03.2014 21:56:39
Слава Україні!
Хто що може сказати мені про ось цей девайс?
Можливо хтось мав досвід користування таким?

Про неї можна прочитати тут
Знаю, що залізничники користуються такими.Також міліціянти. Думаю, що вже ці факти, можуть сказати, що рація дійсно хороша.