Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2741
Во-во, фото кажанів у студію!
#2742
Колись дуже багато подібного секонду було в Стрию. Сам там купував. Ще у Вашому магазині мож попробувати пошукати. Або написати на Бескиді(кнопка внизу форума). Там теж багато лижників.
#2743
Гуд, МОлодці шо так продуктивно злазили. Ще б побільше фото з Музею ПрикВО і що це за загадковий обєкт що його згаджував Санечка?
#2744
В мене в кімнаті працівники слухають Polska Stacia Гарно підібрана музика перевірена часом. Подобається середньому поколінню. Я вже якось також привик до неї. І, що головне, жодних мускалів :)
#2745
Вітаю Олега і Ромашку з виходом їх світлини в друк. І взагалі просто цікава стаття за що зачот сімї Баландюха. Я ще тоді казав що то всьо фігня, від алкоголізму вмирає значно більше, а з ним не боряться, а тільки стимулюють. Та й заяви ВООЗ виглядали як примітивний розвод на привокзальній: "купіть в нас 5 мільйонів вакцини за втричі деешвшою ціною і введіть її всім без перевірки під час самої епідемії. Але перед тим підпишіть папір що ви наперед відмовляєтеся від будь-яких претензій". Чим не лохотрон. Та й достатньо було глянути на ті пики з тої ВООЗ, на лікарів зовсім не подібні :)
#2746
Цитата: YserL від 21.01.2010 15:39:22
Цитата: Rufus від 21.01.2010 15:33:09
Добре. Думаю вас двох буде достатньо.
Більше кажани не зїдять))))

Жжжош сцуко! Дякую, насмішив. :)
#2747
Оооо, найс фото. Світлину з Українським мистецтвом я поставив си на робочий стіл.

Правда на наступний рік мо троха посунемо річницю. Типу теорія відносності, розтягування часу при швидкостях інтернету близьких до світлових, а загальній масі інформації близькій до нескінченності.  Жеби була на теплий сезон. Річниці як і дні народження не вибирають, але все ж. Знаємо стільки бухабельних обєктів :)

А якісь деталі про порвану куртку і фотік можна? ;)
#2748
#2749
Посвяткували дуже файно! Дякую всім хто прийшов. Ділимося враженнями і викладаємо світлини тут
#2750
Що ж. Святкування відбулося і досить вдало. Людисок прийшло аж 23. Була нагода з ними поперезнайомлюватися. Випили у тих дерунах всьо пиво, зїли по 3 порції смачних, круглих і жирних. Ну і зрештою весело провели час. Дякую всім за присутність і хороший настрій!

Фоток багато в мене нема. Думаю інші учасники доповнять.
#2752
Дякую. А фото тих всіх описаних місць можеш викласти?
#2753
Гуд. дякую за місце. гарний відпочинковий маршрутик!
#2754
#2755
Снивсі ми нині сон. Як ми святкували річницю форуму. непогано, я вам скажу, так посиділи :) Правда стільчиків на всіх не вистачило в мому сні. Але в дерунах не стільчики а лавки, так шо всьо гуд!

Хто прийде скорше най заходить всередину і попиває пиффко, чекаючи всіх інших. Щоб не чекати на морозі.
#2756
Цитата: Rufus від 18.01.2010 14:55:23
Якщо не виженете - я з вами!  ;)

Ні тебе, ані будь-кого іншого виганяти не будемо. Усі бажаючі незалежно знайомі чи ні, зареєстровані чи ні, активний ви учасник чи тіко вчора зайшли на наш форум - запрошуюцци! Будемо раді бачити всіх! Багатьох ані я ані Інкогніто теж особисто не знаєми. Тим більше - хороша нагода познайомитисі!
#2757
Дякую всім за плюси. Так, стіл завалений фотками справив на всіх враження. Ше на ньому коробка доміно лежала. Мож в пікасі глянути. Теж гарно. Назагал охоронець казав шо недавно автобус випустив аж ДВА автобуси. Вдумайтеся, всього навсього два автобуси і то ставиться як досягнення.

Моя особиста думка відома всім - виробництво в Україні неможливе. Є Китай, що випускає якісніше та краще. І всякі Богдани і тому подібне зроблені на 90% на готовому шассі існуватимуть лише за умови заставляння підприємців купування своїх автобусів під загрозою позбавлення ліцензій.

В нас це сфера послуг, с\г, природні ресурси і звісно ІТ. Але не машинобудування, випуск електроніки і тому подібне

#2758


На річницю форуму дівчина вирішила зробити мені подарунок і зорганізувала мандрівку на ЛАЗ - обєкт цікавий та зовсім ще не досліджений. ЛАЗ зараз складається з трьох адміністративних частин. За любязної згоди Тараса(Охоронця) ми облазили одну з них. Що де є позначено на карті. Здається мало - але згадайте скільки то займає місця вживу і Ви зрозумієте - навіть тут лазити є де! також він пообіцяв домовитися за іншу, пофоткати церкву.







Тарас бере дебелу палицю і ми йдемо на територію заводу. "Це на випадок якщо хтось зустрінеться", пояснює він. Виявляється тут полюбляють ночувати бомжі, один раз в нього навіть кидали цеглою. Ліхтариками, балончиками, кийками та іншими спецзасобами власник їх не постачає. Та й обходити територію теж не потрібно. Просто ночувати собі в будці та й усе.











Йдемо в найбільший корпус де колись збиралися коробки передач. Всі станки, обладнання винесли. Та по кабінетах полишалося ще багато всяких плат, електрорадіоелементів, є кілька ящиків з протигазами. Все ж таки наявність охорони забезпечує певний рівень закритості, тому дроти зі стін, вентиляцію і ще багато чого ніхто не повидирав. В одному з залів видно розписи на стінах які мали б емулювати великі красиві вікна вікторіанської епохи.







Ліземо на дах - основна родзинка мандрівки. Цікаво поглянути на ЛАЗ зверху, пофотографувати Львів з незвичного ракурсу. Дах повністю засипано товстим шаром снігу, ступаємо обрежно. Нам відкриваються незвично красивий вигляд на Високий замок, на фоні масивного крану та червоного неба. Гігантських розмірів сихів, що більше скидається на ілюстрації фільму жахів, де показують житлові квартали майбутнього. Красиво виглядає освітлене подвіря бетонного заводу та перехрестя Стрийська-Наукова. Тарас попереджає жеби ми не світили в сторону іншого ЛАЗ-у, бо тамті охоронці можуть навіть вистрілити.









Вертаємся назад і йдемо в сторону довгого корпусу, що розміщується зразу паралельно вулиці Стрийській і в вікна якого всі ми заглядали. По дорозі заглядаємо в гаражі з ямами, лде проводили ТО автобусів. Цікаво дивляться ворота корпусу, забарикадовані ніби назавжди, ще енстарі оголошення за 2009 рік. Але зараз там все пусто, хоча за моєї памяті було ще багато станків, бачив через вікна. запамяталася фотографія зі столом, заваленим тисячею чорно-білих фотокарток робочих. По дорозі назад зауважуємо неймовірно великих розмірів вентшахту. Всередину вхід прикритий решіткою. Але видно що йдуть труби теплотраси а попри них - коридор, по якому вільно може пройти людина. Лишаємо цей кусок недослідженим за браком часу. Також знаходимо відкритий резервуар з мазутом 4 на 4 метри, закопаний прямо в землю. Згадується як колись тут були великі пожежі.







Прощаємося і Дякуємо Тарасові за екскурсію. Рідко попадаються настільки привітні охоронці. Думаю це не остання наша мандрівка на цей обєкт.

Всі 63 фото тут
#2759
Ну а як без мене. Будуть футболки, хто замовляв ;)
#2760
Ура! Футболки готові!!!!!!!

Всі бажаючі можуть забрати їх в мене, живу на кінцевій 7 трамваю на Шевченка. Завтра цілий день аж до вечора буду дома. Або роздача слонів відбуватиметься в вівторок на святкуванні річниці форуму. Час і імсце уточнюється, але шо вівторок - то точно. Бо в неділю не всі можуть, а понеділок - релігійне свято. Так шо приходьте, забирайте. Ціна лишиласі без змін - 60 грн + пиво адміністратору.