Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3041
Гумор / Re: Смішні Фотки
21.10.2009 14:41:39
Подарили ми Китайського ліхтарика. Почитав інструкцію на російській мові і поняв, шо китайський албанський жжот ніпадєцкі!

#3042
Хм, цікаво. Дякую. В тому районі є ше кілька шахт біля Дрогобича, так шо можна буде якось все зараз бахнути.
#3043
І шо, за стільки часу з таким розголосом в інтернеті, по радіо і на телебаченні ше досі питання не вирішилося?
#3044
Всяке-Різне / Re: НКАУ
21.10.2009 08:53:56
Гарно, молодець шо пробуєш. МОжна спробувати ше ту шо біля Золочева.
#3045
Підземелля виявилося звичайним погребом на 2 кімнати. Досить красиві, але засрані Бомжами. Потім пішли пофоткали підїз на Лисенка 12, "Бурса Інститута Нородний Домь" чим здивували мєєєєсних. Ломіки і ліхтарики довіря не додавали. Під кінець троха помісили гімно в "бомбіку" біля Юзера. Підвал куда виведена каналізація. Ужосс. Але великим позитивом було те, шо нові учасники перезнайомилися між собою і з дідусями форуму. :)
#3046
Оооо, інформація яку повинен знати кожен. Дякую. В дитинстві то всьо серйозно не сприймалося, а жаль. Зараз перечитав зовсім іншими очима.
#3047
Я буду обовязково. Чекатиму прямо біля точки. Бо там можна машину поставити
#3048
Чекаєм Єгора, мо він шось конкретніше скаже. Живе недалеко, все таки.
#3049
Тема актуальна. На нашому форумі про неї ше ніц не писалосі. Я теж не був. Хоча давно знаю про нього. І в околицях живе знайомий. Напевно енергетика не та. Не даремно там стільки кісток найшли. Але якшо хтось буде йти - підпишусі обовязково.
#3050
До Акелли: та Ромко бухає огого. Більше ніж я коли не мав машини, певно. Тому й не беруть 100%
#3051
Гумор / Re: Смішні Фотки
19.10.2009 16:08:12
Прислали нам передню панель від пральної машинки: відомий Європейський виробник. Там є 4 режими прання: сильний, нормальний, легкий і тільки полоскання. Так от, під кнопкою "Легкий режим" пише "China". Тобто спеціальний режим для китайських речей. Жеби нечайно їх не порвати. :)
#3052
Гумор / Re: Смішні Фотки
19.10.2009 15:28:46
Виявляється є у Львові вулиця Чугайстра. Вітаємо!
#3053
Від Petr Lender одержав повідомлення наступного змісту:

"
На Лисенка був тир. Нижній зал - там ходили міняти мішені, через нього стріляли, стрілки знаходились в верхньому, за 30 років я вже деталі не пам"ятаю. Якісь приміщення зайти, перевдягтись. Знайомий там працював, має пам"ятати ліпше. Зараз там якісь склади. Стрілковий тир незалежній Владі не потрібен.
На Чернігівській пацани залізли в підвали мешканців, я вчора дівчині, в якої там квартира, сказав що туди є вхід через з люк з вулиці, вона якась невесела стала :) Хоча хлопці, які там живуть, про той люк знають. Але вони в інших під"їздах, відповідно полізуть не до них.
"
#3054
Я теж буду. Якраз хтів нині створювати тему і теж на вівторок вечір. Гостримо ломіки, заряджаємо акумулятори.
#3055
В суботу практикував спеціяльний вид діґґерства: копання каналів в. снігу. Результат: порвалася одна з бахіл від чого в шкарі чавкало, промокли рукавиці а мембрана куртки не встигала виводити піт. Так шо тіштеся недруги, яким мукам (з обивательської точки зору) я си піддаю.



Більше фото тут
#3056
Незгідний. Лінк йде, але далеко не завжди. Дуже часто я го дописую значно пізніше, навіть через місяць після самої вилазки. І тільки для того, шоб ліва людина яку кинув сюда гугл все таки побачила сам звіт. І, ще раз наголошую, тема була кілька днів і висіла перша в списку Бомбосховищ. Зрештою, є лінк "Показати Нові Повідомлення" згори форуму і більшість ним і користуються(мені видно шо робить кожен з учасників). Я категорично негативно ставлюся до людей, які люблять писати але не люблять читати. І пишуть нечитаючи. Так шо на мою думку все справедливо.

Зрештою, згідно мною ж придуманих правил, дії адміністрації оскарженню підлягають тільки в приватному порядку. Так шо маєш друге попередження і рекомендую змиритися і припинити суперечку. Інакше бан на 3 дні.
#3057
Шось нині Фенріз дзвонив шо ходив туда. Чекаємо вісточок...
#3058
Шось Стінгер колись розказував мені про нього. Я вже ві Львові. МОжн якось ввечері туда сходити.
#3059
А відповідну тему подивитися слабо? Існує вона вже кілька днів. Маєш мінус і попередження. І наголошую для всіх решта: тут не флудилка. Тому спочатку уважно перечитуйте форум перед тим як шось писати.

ПС: Уявіть собі як буде комусь через визбирувати цікаві пости серед купи дописів "+", "Ооо, класно", "і як" і тому подібних.
#3060
Супер! Молодець. Нескромне питання: а нашо на Тростяні Центрі ратрак? По мойому та траса тим і відома, шо там горби. Хіба би шоб нагорнув ше більші :)