Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yaroslav21

#101
Посилання / Re: gryada.org.ua
13.10.2011 18:14:12
Пприкольно,фотки то шо треба ;)
#102
То всьо х-ня,поїли ми з кумом раз грибів.. ;D
#103
Цитата: Dima_ber від 05.10.2011 16:03:34
а що, допис від "ЯРОСЛАВА21" багато що пояснює :),
нормальний допис, а головне в тему :)
тисну руку

Цитата: inkognito від 05.10.2011 16:27:01
Цитуватиа що, допис від "ЯРОСЛАВА21" багато що пояснює :),
нормальний допис, а головне в тему :)

    Насамперед, просив би адекватно ставитись до дописів користувачів. Якщо людина таки написала тут про побачене нею, це як мінімум означає, що вона це бачила - неадеквати, нензи та матолки давно побанені. Тому друзі прошу в конструктивне русло.
    А допис Ярослава21 не видаляв, рука не піднімається(це зовсім не означає, що ту довільно креативити подібним чином) - кавалок ґумору нікому ще гет не завадив.
Саме на це і розраховував,привіт зі Сихова  ;)
#104
То всьо х-ня,як ми з кумом єдного рази напилисі гурівки,дуже такої файної(від цьотки Маруньки-то є гарантія качества(жиби ніхто не сумнівавси))пішли за стодолу посцєти...Вижу йдут двійка якихсь не наших,очі сі світют,голова як в кумового бика морда,їден такий вулухатий як сусідский вівчур(шоб він кур.а здох)...кум зразу попустив у портки,бо я почув жи смердит паленою гумою- я добре знаю як то буває як закусуєш "Родиннов ковбасков",я си троха наполохав,але тримав в руках то за чим пішли за стодолу і не мав права ним рискувати >:(.Короче підійшли вони близько,кум падає в обмороч,я ніц вже не вижу бо піт мене заливає,палена гума смердит,пробую піднєти кума,бо не годно перед лицем врага так сі поводити.Починає їден шось штиркати на мене,пойняв жи то вони хочут робити експеременти(чи як то сі правильно називає),але вони були білі на писках,то страшне!!!! я сі вже дуже перепудив,кум смердів ше більше,значить тре шось робити,хапнув я борзо свій банясик,та й як не тепліпну тего волохатого по крижох АААААААААААААААААААААААААА! почали вони кричати,тіко за ними курилосі,ше мій мацур по кличці Барсік гнав їх ген аж до клюбу,так йому полюбиласі та забава ;Dдуже потімка тішивси(дав йому за відвагу миску сметани).Вроді ше потім ше троха пили?памїтаю як кум зі штанки цілу белегу витріпав...Але то ше нічо,прийшов зранє участковий,за ним поволі кум плентавсі,а оказія сі трафила така жи то йшли сусідскі дітиска(нєформали чи металісти) на то шо сі називає "хеловін",та й троха від мене дістали по ,а кур.а другий раз будут знали,а тому волохатому я казав жи як штири сутки в криміналі відсижу,то я його пострижу на коліно ;D
#105
Цитата: Roy від 22.09.2011 23:47:38
Цитата: yaroslav21 від 22.09.2011 22:29:31
P.S.А ті турки ху.рат як молоді :)

Як має бути! Я сі сплакав, коли нині дививсі як вони направляють. Аж два фонтани з трубопроводу пустили, одного меншого а другого більшого  ;D


Ото лайдаки,тіко треба дивитисі,жиби вони так як в Ужгороді не пхалисі до елєктрики.
#106
Шановні кулєги,я си так подумав жи може тоби файно було десь спозаранку взєти тотого металоіскатєля і трохи ся по Конвальця перейти?Га?А ше троха тотих людисьок шкодую,жи мусят такво як ті козлики по тих розпатраних вулицьох скакати,і гавтівку мус лишєти десь ген далеко.

P.S.А ті турки ху.рат як молоді :)
#107
А напустити червоний дим ????
#108
Жовкву нікому не нагадує?
#109
Можу хіба скласти кумпанію на коп
#110
Опап-па,думаю з такою картою одразу з"явиться багацько дігерів,і внапевно при найлегших входах в Полтву,чи якийсь бомбік будуть черги :D
#111
Цитата: Drusja від 23.06.2011 11:38:04
Цитую кусок свого посту з ОП піся питання про зміщення реальних координат.
Цитата: Drusja від 22.06.2011 15:14:39
Ну з цим я теж мав проблему. Там потрібно коректно виставити настройки проекції (центрального меридіану, зміщення), системи координати.
Я виходив з положення простіше, брав найближчий лист і передирав звідти ці настройки.  ;D
Тому це не просто "вказання реальних координат для кількох точок з растрового файлу мапи яку калібруєш" а ще трішки копі\пасту  ;D про який не зразу здогадаєшся
Повернувся домів,прочитав,підтверджую,з ним проблєма.
#112
 :o
Цитата: Цезар від 16.06.2011 23:42:58
Таким щастям Друся займався , намучився але вийшло супер . Залив усю Україну гентштаб...
Хлопаки інструкціями з інтернату вже намордувавсі,нема сили до кінця дочитувати :P,а де Друсю (я) шукати?
#113
Цитата: linuxoid від 16.06.2011 22:10:01
Колись вЕЛИКИЙ Маю Дзе Дун  оголосив горобців "врагамі народа" за те, що вони, гади такі, тирять народній хліб, тобто рис і всі сумлінні китайці повинні були ловити горобців. Я не знаю яке співвідношення китайців до горобців, проте горобців таки переловили  всіх.  Через деякий час рис таки пропав через жучків, котрими горбці успішно харчувались. Жучків "врагамі народа" з невідомих причин оголошувати не стали але дустом все ж полили і стали завозити гороців з інших країв. Тепер в Китаї горобці по китайськи не цвірінькають, а цвірінькають якось по іншому.
Не тільки Дядюшко Мао,так си поводив з вурубцями,дідо повідав жи за колгоспів пару копійок платили за слоїк битих вурубців
#114
Люди добрі встановив озік на комп і на кпк,цілий день крутив вертів(ніби в колобка шукав дупу),пробував калібрувати карти,привязувати і т.д., нічого не вийшло,я розстроївся плюнув на то всьо і си думаю,може сі знайде такий добрий чоловік який тото раз покаже як то сі робе,я буду вже потімка знав,тій добрій душі поставлю флєшку,потисну краба і буду мав чистий спокій.Дуже прошу.
#115
На правах новенького на експлорері,просвітіть мене про пивничку,шо,де,як???
#116
Те,що в 80-х були люди які возилисі по Карпатах,та за 5 ре. тєгалисі по людских стріхах і забирали "хлам",видів на свої вочи.
#117
Фотки хороші,але дійсно потенціал дуже великий ;),як побачив рибу на фотці до останньої не впевнений шо ви її не з"їли ;D
#118
Чимось нагадує примусову реєстрацю мобільних телефонів :(,невже копарський рух набрав таких обертів?

#119
Хлопаки давайте будем реалістами :)якшо порєдний галичанин небуде час від часу наябувати земляків,то назбирати пару крейцерів на новий S-клас невдастьсі.
#120
Мої коняки!