Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - linuxoid

#121
Гугл започаткувала новий сервіс Гугл Ніс, котрий створить нову революцію в пошуку і технологіях взагалі. Розроблено технологію, котра дозволяє шукати запахи, але не просто назву, а ви справді зможете відчути запах прямо з монітора.
Ось офіційна сторінка сервісу, там є відео про те, як цей сервіс працює: http://www.google.com.ua/intl/uk/landing/nose/
ЦитуватиЗадійте органи чуття: тепер можна не тільки вводити, говорити й торкатися, але й відчувати.
Інтернет-сомельє: підібрані експертами відповідні зображення, описи й запахи для панелей знань.
Вдихніть на повні груди: колекція запахів Google – це понад 15 мільйонів аромабайтів.
Нюхайте лише те, що хочете: щоб результат відповідав вашому запиту, ми використовуємо Безпечний пошук.
#122
Мені пощатило застрягнути на 5 годин в заторі, хоча вся дорога зі Львова зайняла більше 10-ти годин, а пощастило, бо дехто стояв 16-20 годин..
Однією з причин таких ситуацій є банальна невихованість і байдужість окремих водіїв. Причиною затору на трасі Львів-Ковель на ділянці між Великим Мостами і Сільцем був не так перемет, як бажання об'їхати застрягшого, що йшов попереду, як результат обгонщик застрягає на зустрічній, а за ним ще з десяток таких самих "розумників", в релузультаті ситуація стає патовою і техніці (котра була на трасі, між іншим) замість розчиски доріг довелось витягувати з затору автівки, щоб звільнити смугу. Після 10-ти годин стояння з допомогою важкої техніки та небайдежих водіїв і пасажирів автобусів автобуси вдалось витягти і провести через затор, пізніше пускали легковики, а вантажівки поїхати вже надранок і пізніше. Були "спішуни та нагляки", що вклинювались між автобуси, щоб поскорше витягти свої зади за затору, один заважав витягти автобус, бо надто близько до нього під'їжджав.

П.С. Слід віддати належне позитивному настрою застрягших та атмосфері взаємопомочі, вміємо ж єднатись, коли припече.
П.С2. Одвічна в нас проблема - це дурні й дороги, така вже в нас ментальність, мабуть..
#123
Я вчора накатався, 10 годин до Червонограда їхав))
#124
Отаке тільки но з офісу зазняв
#126
Цитата: inkognito від 11.03.2013 18:39:21
Нині вітаємо найлєпшого колєгу та просто кльового чувака, комрада Gribkoff777! Ура! Всього тобі та побільше! Побільше таких файних друзів як ми!

Приєднуюсь!
#128
Коротке, але дуже красиве відео "Into coalpit" ("В вугільну шахту"):
http://vimeo.com/58775504
#129
залишилось менше години на голосування)
#130
Цитата: Roy від 10.02.2013 22:58:17
Проголосував. Цікаво, яку загалом кількість голосів ви набрали, і яка різниця була між вами і переможцем?

Деталей ще не знаю, днями відпишусь. Голосів в нас було більш ніж досить, але там була не так війна маленьких фірм, як війна великих інвесторів.
#131
Нажаль конкурс ми не виграли, але і не програли. І знову ми учасники вже іншого конкурсу, і знову хочу попросити проголосувати (http://thenextweb.com/startupawards/poland). Для голосу потрібно лише обрати зі списку betegy.com і залишити свій email, на котрий прийде лист посиланням для підтвевдження голосу, по котрому потрібно буде перейти. Напер вдячний, ну і +100500 в карму кожному, хто проголосує.
#132
Цитата: chyapay від 08.02.2013 06:42:19
на чому будете чат писати? чи будете юзати готовий ?нжин?

Ще не вирішили, але швидше за все в машиних кодах, хоча багато хто радив на асемблері, щоб скоротити час розробки.
#133
Цитата: Roy від 07.02.2013 10:46:48

Які ж вони неугодні, ми їх дуже любимо і поважаємо.  ;D
Рука не підніметься.

Я не про них, а взагалі про тролів, спамерів та флудерів. Без них чат неповноціний, де ще таку дискусію побочиш?))
#134
Цитата: Roy від 07.02.2013 10:35:27
Подібне будь кому буде не дуже приємно читати. Тому, відповідно до подібних випадків вважав, що доступ має бути для користувачів.

В твому прикладі якраз користувачі срач і влаштували) Там є своя модер-панель - банити нугодних і крапка)
#135
Цитата: Bottlehunter від 07.02.2013 10:13:21
Моя думка: доступ до чату всім, хто зареєстрований на форумі, без винятку. Крім забанених, звісно.

Статус користувача даємо перевіреним надійним людям. Формалізовані параметри: 50+ дописів на форумі, схвалення кимось з адміністрації + поручення хоча б трьох користувачів.

Цілком згоден
#136
Якби мав час, то би взявся, ох, люблю в таких речах копирсатись.
#137
Цитата: GreenLION від 23.01.2013 13:32:56
Який інстинкт? Про що ви говорите? Люди залишили всі свої інстинкти в далекому минулому... Навіть головний інстинкт до продовження роду вже не діє... Подивіться скільки гомосятіни всякої...
А говорити: я стріляю ворони бо в мене прокинувся інстинкт мисливця - це смішно, аналогічно як і аргумент: я дбаю про долю людської цивілізації, якій загрожують ворони і сороки. Є навалом других глобальних проблем, які набагато більше потребують вирішення і крім відстрілу ворон можна зайнятись чимось, що принесе більше користі. А навіть якщо з'явиться реальна проблема з надмірно великою кількістю будь-яких тварин, думаєте її важко вирішити? Тиждень часу для комунальної служби...
Щодо мисливства: воно полягає у активтивному відпочинку, розвазі, драйві внаслідок вистеження, переслідування ну і вкінці вбивства диких тварин. Вся фішка в тому щоб лазити по лісі, вистежувати і переслідувати, а вбивство то вже для отримання трофея або з метою використати цінні частини звіра. Мисливці самі виступають проти і не поважають псевдоахотніків, котрі никаються в броньованих доміках на деревах і валять кабана (якого женуть єгері) зі снайперки з розривними патронами.  Полювання - це хоббі аналогічно як і риболовля. Не можна сказати що ловлять рибу, бо хочеться її вбити і зловити кайф.
І взагалі кажуть що навіть звичайне мисливство розвиває жорстокість. А коли вибивають і від вбивства отримують кайф, то вже явно не нормально.
То ІМХО. Щоб в тому розібратись треба психологію читати...

Інстинки в нас є, бо ми частина тваринного світу, як не крути, але людина має ще свідомість, з допомогою котрої інстинкти можуть бути частково або повністю "заглушені".
Щодо полювання, то полювання на качок, кабанів, зайців та їнших, кого можна з'їсти я підтримую і сам не проти би пополювати, але за умови, що здобич буде вся з'їдена. Те саме про рибальство.
#138
Вбивають заради задоволення і без наміру забрати м'ясо чи хутро або малолєтки, або ті, кого прийнято називати маньяками ІМХО. Спричинити яку-небуть шкоду популяції вбиваючи одиночні екземпляри нерелально, тому це не є мотивацією, а лише відмазкою.
Мисливський інстинкт розвинутий не у всіх людей, бо не всі люди були мисливцями і хижаками, а всі люди є всеїдні, а отже все залежить від пристосування до місцевих умов.
#139
А я думав в ролику будуть угруповання, мутанти, аномалії, багато зброї і війни з охоронцями, а в Лощині знайдуть новий рівень і в кінці натраплять в Сільмаші на виконувач бажань.. ;D
#140
Колись великий Мао (то що Дзе Дун) віддав наказ винищити горобців в Китаї (в оригіналі воно називалось так: ?????, ??????). Даний елемент (горобці) крав рис, а отже підлягав репресіям як ворог народу без суду і сліддства. Заодно під руку попали всі невеликі птахи, щоб вже точно рис ніхто не смів красти в народу.
Перший врожай після горобиної Варфоломіємої ночі і диво! Врожай збільшився, ворог переможений!
Але, коли почали висаджувати рис для наступного врожаю саджанці були знищені гусінню і сараною, наступні роки врожаю не було і настав голод в котрому загинуло 10 млн. людей.

"На звалищах є стільки чайок, скільки воно може прогодувати" - в тому, що в містах є надмірна чисельність птахів винні не птахи, а наш спосіб життя, отдже винні ми!