Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - linuxoid

#141
-1. До мене родина приїздить.
#142
Цитата: :-) від 12.01.2013 19:31:45
Дарма поїхав. :'(

Були, все було так:
#143
Виходити треба буде на зупинці коло шахти "Межирічанська" (№3 "Великомостівська"). Проїхавши перехрестя на Соснівку і з/д переїзд будьте готовими і скажіть водієві, щоб зупинив на зупинці коло 3-ї шахти, він буде знати, коло наступного "великого" перехрестя в Гірнику на шахту "Відродження" готуйтесь до виходу. Орієнтир зупинки Каплиця Благовіщення Пресвятої Діви Марії (якщо тицнути по контуру каплички знайдете її фото). Далі я вас зустріну і в путь, а якщо не зможу, то телефоном поясню шлях.
#144
Можу показати Червоноград, як буде мати хтось бажання.
Більш шахтарським виглядає Гірник: там ще експлуатуються типові шахтарські бараки, в Червонограді їх вже майже не лишилось, або вони вже використовуються як сараї для зберігання непотребу і припасів на зиму.
+1
#145
Є коротший маршрут на кілометри два шлях від шахти "Межирічанської", але менш цікавий, але ним можна добратись прямісінько до міжгір'я териконів. Майте на увазі, в холодну погоду терикон може давати сюрпризи у вигляді сірчистого ангідриду. Учасники вилазки на терирон шахти Червоноградська пам'ятають той запашок. Літом, чомусь, не смердить і не димить (коли були італійці газу не було),а зимою очі виїдає, пообідати краще буде в ліску обабіч, або на якомусь дестрої поряд.
#146
Приднуюсь, щиро вітаю!)
#147
-1. Не встигаю по роботі.
#148
+1 стопудовий. Класно їхати з Червонограда поїздом Сокаль - Рава-Руська, що скдадається з маневрового тепловоза ЧМЭ3 і двох пасажирських вагонів, іноді ще чепляють декілька вантажних різного призначання. Їде поїзд через Белз та Угнів, попри польський кордоном дуже мальовничими місцями.
#149
+1 якщо не поїду до родичів, мене цікавить давно Рава.
#150
Цитата: Bottlehunter від 23.12.2012 11:01:59
Сего днє колись уродивсі злий (а насправді добрий, поважний та розсудливий) модератор Inkognito! З Днем народження, бажаю здійснення найсміливіших життєвих планів, міцного здоров'я Тобі та Твоїй родині, смачного пива та побільше приємних моментів в житті.

Приєднуюсь!
#151
Наш проект в номінації на перемогу в конкурсі! Тобто разом з іншими, що набрали максимум голосів, наш сайт відібраний для визначення переможця! Зараз нашу "долю" будуть вирішувати судді кункурсу.

Всім дуже дякую за допомогу, без вас могло б нічого не бути. Ну і +100500 в карму, як обіцяв.
#152
З радістю приєднаюсь. Можу допомогти лише грошима, бо речі і іграшки всі вже роздані.
#153
Цитата: linuxoid від 15.12.2012 00:11:34
Пам'ятаєте вент. штрек? Ось що з ним буває:

Мало не забув, уявіть якого розміру яйця повинні бути в прохідників, що в той завал лізуть і розчищають, та ще позитивні фотки там роблять. В одному з таких місць через постійні обвали утворилась пустота висотою метрі зі сто, коногонка недосвічувала но кінця. З пустоти випаливця камінчик, пробив дерев'яні затяжки і роздовбав в шахтаря каску і її вміст, благо вижив.
Ну як, повторимо вилазку?))
#154
Пам'ятаєте вент. штрек? Ось що з ним буває:
#155
Сьогодні останній день голосування, тому дуже прошу хто не голосував чи має можливість ще раз проголосувати, будь-ласка, проголосуйте
#156
Наш проект це сайт з прогнозами для футбольних матчів. Прогнози генеруються розумним алгоритмом на основі статистики минулих матчів, це відрізняє нас від ресурсів схожого спрямування де прогнози роблять експерти. Поки ми робимо прогнози на футбольні матчі для Британії, Німеччини, Франції, Іспанії та Італії. Наша ціль стати кращим ресурсом зі спортивного прогнозування в світі.  Детальніше можна почитати тут: http://www.betegy.com/about.

Всім ВЕЛИКЕ дякую за голоси, так як хід голосування нам невідомий, передбачити результат ми не можемо, тому нам потрібно якомога більше голосів, тому хто ще не проголосував, прохання проголосувати). Результати повідомлю як тільки то зразу.  Ну і активно роздаю плюси в карму))
#157
Проект моєї команди номінований в конкурсі від www.igbaffiliate.com і потрібні голоси. Проголосувати можна тут:

http://www.igbaffiliate.com/events/igbaffiliateawards/voting-open

Щоб проголосувати потрібно перейти за посиланням вище,  ввести своє ім'я, назву компанії (може бути будь-що написане, але бажано свою компанію вписати) та email. Після введення даних треба обрати номінанта: Best Newcomer -> Affiliate -> в випадаючому списку обрати betegy.com. Під категоріями є капча у вигляді простенької арифметичної операції (додати два числа), далі тиснемо SUMBIT YOUR VOTES.

Всім проголосувавшим +100500 до карми і моя щира вдячність))
#158
Першою була, все ж "Натаха", але тоді Злий Репер Зеник ще не був: ні злим, ні репером, ні, навіть, Зеником))
#159
Колір № "59" згідно ВО (оливковий, схоже) - Linuxoid
Біла  -  Linuxoid

Обі розміру "L"
#160
-1, ррробота(