Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - linuxoid

#221
Плани / Re: Чорнобиль 2012
25.04.2012 22:56:57
Приєднуюсь!
Дякую всім тим, хто врятували світ!
Всюди по зомбоящику крутять фільми та нагадування про день окупа.. перемоги, та жодної згадки про аварію на ЧАЕС.. Ліквідація наслідків аварії забрала життя близько 100 000 ліквідаторів (за даними Лікарів без Кордонів), 160 000 залишились інвалідами. Всього через "Чорнобильський фронт" пройшло 600 000 тисяч солдат та офіцерів, пожежників, лікарів, вчених, інженерів, шахтарів, будівельників, добровольців та інших.

Вічна пам'ять героям!
#222
Цитата: inkognito від 15.04.2012 19:05:03
Всіх із св'ятом! Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!

Приєднуюсь, Христос Воскрес!
#223
Цитата: stinger від 12.04.2012 00:23:51
Та, можна все списати на фейк, і що там хтось напридумував, якби цього всього не реєструвалось по всій планеті, якби не викладалось сотні відео, сотні дзвінків в поліцію, в тому ж США та Канаді, якби не показували то телевізєру по різних каналах (можна знайти на ютубі), якби не реєструвалося при цьому підземних товчків, якби, якби. Сам я вживу цього звуку не чув, ну може шось і чув, але не впевнений, тому не чув, і на сто відсотків не можу сказати що воно такє, але якось вже все останнім часом в світі шось часто стало відбуватися всяких катастроф, аварій, атмосферних явищ, і явно все це жжжжжжжжжжж, не до добра... Кажуть що полюси міняються, внутрішнє ядро рухається, літосферні плити шуршать, ось статейка теж в тему, шось пробують пояснити... :)

Є ще версія, що то хтось герму пробує відкрити, а вона не піддається, напевно диггер сильно здоровий забув ВД-40 і пробує зірвати. Це пояснює дивні звуки з-під землі та поштовхи.
#224
Цитата: Bottlehunter від 11.04.2012 10:47:16
Це відео досить боянисте, читав про нього кілька місяців тому на якомусь форумі. Так-от, хтось не полінувався зробити професійний аналіз звуку і чітко довів, що то фейк, ще й зле зроблений.

Підтримую, це схоже до того, що, нібито, були почуті дивні крики в найглибшій в світі свердловині (десь в Росії, точніше не скажу, бо не пам'ятаю), виявилось - фейк.
#225
Буду відповідати на телефоні абонентам:
- А чого в мене Інтернет не працює?
- Бо через декілька годин буде кінець світу!
- Що за контора в вас! За що я гроші плачу? Я гроші втрачаю (важлива зустріч в однокласниках чи вконтакті, може хто де лайк поставив чи комент лишив).
- В вас стоїть маршрутизатор?
- А шо то таке?
- ВіФі!
- Нє, нема нічого.
- Вам ІР дає?
- Нічого не дає, нема інтернету.
- Тицніть сюди і туди, а потім там...
- 192.168...
- Цей ІР не з нашого діапазону, ви ввели його вручну?
- Ну мені туво настроїли...
- Зробіть тето тицнувши там ... поставне присвоєно DHCP

Тим часом я стараюсь дописати скрипт, і тут на телефон дзвонить диспетчер, котрий не може розібратись в новому білінгу, іду до нього, пояснюю де тицьнути треба, повертаюсь на своє робоче місце, допиваю каву, думаю про те, що за нах.. і повретаюсь до скрипта.. Тут знову телефон, я злий беру трубку, диспетчер на мене перенаправляє абонента зі словами: "на говори, бо він мене дістав":

- Що в вас сталось, яка ваша абреса?
- Я тільки шо казав, чим ви там займаєтесь?!!
- Ви говорили з диспетчером, я техпідтримка, ми в різних преміщеннях..
- Вулиця ...  буд. Х кв. Х. В мене не працює скайп!
- Ми скайпа не робили, заертайтесь до їх техпідтримки.
- В мене ще сторінки не відкриваються!
- Через годину кінець світу, сходіть до рідних попрощайтесь, а коли коли повернетесь все буде працювати.
- Мені вже треба. Я від вас відключусь, напевно.
- Вже пізно, на конкурентів попадали метеорити, тільки ми ще працюємо
- Добре, я почекаю.

Я злий, забиваю на скрипт, бо дістали, і його вже не буде нікому використовувати, бо кінець світу, але совість мучить, думаю вдома після роботи допишу, бо тут не дадуть...

Ну чимось отаким)))

#226
Охорона тоді нам вкрала купу часу, а заклав нас, швидше за все, водій великого жовтого трактора..
Доречі, вся фабрика працює автоматично, керує нею ЕВМ 60-тих років, програмує її безцінний програміст, мова програмування - бінарні коди "без ніхто" збережений на перфокартах.
#228
Ось, накопав: як користуватись саморятівником - відео зроблене в нас, якість відповідна)


А ось посилання на сайт Шахти Відродження, звідки взяте відео.
#229
Завтра ніц не буде. Відкладається на невизначений термін.   :-\
#230
Цитата: Roy від 23.03.2012 13:42:42
Чи поїду, ще поки незнаю. Але однозначно виїзджав б з АС-2 десь о 07:30. В тій годині ми завжди відчалювали в Червоноград.
Швидше приїдемо - відповідно будемо мати більше часу для експлору.

Слушно, заодно можна буде залишити зайві речі (якщо такі будуть) в мене, а також щось купити їстівного і/або пального.

Ми будем проходити через ностальгічне, для декого, місце)
#231
Цитата: Estel_Shmidt від 23.03.2012 13:25:06
якщо їхати електричкою,  на станції Гірн_я_ик будемо в 11.22
скільки приблизно займе похід по териконах?
взагаліто можна і маршруткою, мені всерівно, але де тоді нам з тобою зустрітися?

На автовокзалі в Червонограді.
#232
Цитата: Estel_Shmidt від 23.03.2012 12:37:45
ті що їхатимуть  зі Львова, на котру і де збір?
пропоную виїжджати в 9.05 з головного вокзалу

Поїздом 2,5-3 год.? Краще маршруткою: швидше та зручніше, проте трохи дорожче.
Хоча можна й поїздом, тоді треба буде зійти на станції "Гірник", звідки прямо підем жовтим маршрутом. Станція Гірник буде після станції Соснівка.
#233
Забув попереити: бажано мати високе і міцне взуття, бо порода є мілкою і гострою, а тому охоче набивається в взуття спричиняючи не малий дискомфорт.
#234
Народ, відпишіться, хто 100% буде і на скільки днів. Хочу знати чи думати щось з готелем.
#235
+1, прийду запорожцем)
#236
Всяке-Різне / Re: ИЖ-21251
20.03.2012 12:03:06
Цитата: Цезар від 20.03.2012 11:43:07
Доброго ранку.
Ось стоїть в мене біля дому такий залізний кінь ИЖ-21251 , діда мого.   Думаю , що з ним робити. Для того , щоб їздити потрібно його троха варити і новий бензонасос . Може його продати , чи поміняти на якийсь ровер? Чи краще здати на метал , або по запчастинах продати.

Підкажуть щось)

В мене теж є подібне напівзігнивше диво радянського автопрому - ВАЗ-2103. Теж думаю, що з ним робити. Продавати не хочу, бо дорогий як пам'ять, я таки, на ньому вчився їздити, та й крім того не мало приємних спогадів, а ставити його на коеса нема ні часу ні фінансів...
#237
Цитата: Estel_Shmidt від 14.03.2012 22:29:56
тоді я теж +

Цитувати
Пишу раніше, щоб могли всі запланувати свій час. Вилазка не для новачків, терикон, хоч легкодоступний, але небезпечний об'єкт і, судячи з запаху, що шириться зранку містом, якийсь з них горить.

Пояснювати довго не хочу і образити теж, я не поведу людей, в котрих я не впевнений. Якщо хтось  поручиться, тоді я буду не проти, а так, перепрошую.
#238
Пишу раніше, щоб могли всі запланувати свій час. Вилазка не для новачків, терикон, хоч легкодоступний, але небезпечний об'єкт і, судячи з запаху, що шириться зранку містом, якийсь з них горить.
#239
В суботу 24-го пропоную вибратись, таки, на терикони. Маршрути складені, місця визначені, тож хто "+" мельдуйтесь.

Так як перспективна промка виявилась безперспективною, залишається лише терикони і об'єкти коло, соди входять: 2 шламосховища (одне я зпутав з териконом, через те, що супутникові фотки не дають змогу розрізнити чітко "папку з мамкою"), 2+ терикона, напівзруйновані будівлі ШБУ (підприємство закрите та розділене на кусочки різними фірмами з продажу всього, але єпокинуті місця), об'єкти, що траппляться дорогою та, мало не забув, "заборонена зона", що нагадує острів Пальма.

Якщо ктось хоче вибратись на 2 дні пишіть якомога скоріше, щоб вирішити питання з готелем.
#240
Я з хакінтошом награвся в свій час (робив його на базі свого старого і вже не живого ноута Acer Aspire 5930G), доки не купив Макбука. Коли я запустив iDeneb'а (збірка Mac OS X 10.5 Leopard для хакінтошів) - я був безмежно задоволений собою, але потім набридло і я повернувся до рідної Убунти, коли купив Макбука - трепетне відкриття коробочки, звільнення від захасних плівок, знаменитий звук Startup Chime, а далі охання від якості збірки, клавіатури, тачпада, дисплея, самої операційки і ціла ніч просто крутіння в руках) Єдине, поставити Убунту на мак - це схожий  подвиг до хакінтоша..
Звісно, хакінтош за ціною, інколи, в рази дешевше, але відчуття, все ж, як від звичайного пісюка з прикреченою OS X.
Я ніскільки не хочу применшити пророблену роботу, атже зібрати хакінтош - це  подвиг, за що респект.