Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - linuxoid

#421
Цитата: Drusja від 29.07.2011 18:45:07
Цитата: :-) від 29.07.2011 18:04:49
Weather Frequency - ВТФ?  Що за величина? Погоду передають, чи як?
Ага тільки внас це, як завжди, не працює. Це для Канади і Гамерики актуально, ну і може ще де є така фіча  :)

Львівський авіадиспетчерський пункт трансює постійно умови для посадки літаків - Львів АТІС (ATIS) частота 128,7 Мгц.
#422
"Під росією" я мав на увазі, що Абхазія зараз під Росією
#423
Гумор / Re: Смішне Відео
28.07.2011 23:35:12
Бувають жуки розбиваються об лобове скло, а буває і... мяааасо ку-ку-ляля:




П.С. Звісно, коров шкода, але таки смішно))
#424
Жесть!. Файне місце. Тільки під проводом Росії можуть курці, що несе золоті яйця робити аборт)
#425
В Лінуксі хард теж безпечно виймати було, ніби, не дуже добре, але краще ніж в конкурентів ;D: файлова система розмонтовувалась, але живлення не знімалось. Але як виявилось то не є страшно: операцій читання/запис не відбувається, отже можна смикати. Флешкам недовіряю хронічно. Мав їх купу і спалив купу, а хардець 2,5" вже три роки бігає і ніц йому не є, хіба в жару при перегонці великої кількості інфи помітно гріється. Мій носій - це коробка від Фліліпс і ВестенДіджитал хардець в середині.

Ще були таки штуки як zip-диски. Хтось що може про них сказати?
#426
В пальник газ для заправки машин (пропан-бутан) йде за миле діло. Мій знайомий сантехнік заправляє таким чином газовий паяльник для мідних труб. Балон він приробив "кастомовий" з-під метану з клапаном для заправки авто пропан-бутаном.
#427
На папері. Термін зберігання в правильних умовах - необмежений :)

А взагалі, ДВД псуються швидше від затасканості ніж СД (перевірив на власному досвіді), тому важливу інфу пишу лише на СД. Ще використовую 2,5" жорсткий диск на 320 ГБ для фільмів, музики, кліпів. Суперважливу текстову інфу зберігаю в Інеті, а де саме не скажу  ;)
#428
Як на мене місцина таки варта: дух покинутого жилого містечка нічим не зімінити. Така собі лайт-версія Прип’яті. Мав би як поїхав)
#429
Взагалі тунель можливо прокласти будь-де. Приклад одна з шахт Червонограда: при проходці вертикального тунелю (ствола) наткнулись на пливун, проте було знайдене рішення - в пливуні набурили свердловин і через них заморозили його і тоді відновили проходку. Ті хто були на екскурсії в шахті бачили: чавунні тюбінги змінились на монолітний бетон на глибині приблизно 200 м., то той бетон стримує воду вже 50 років. Ще приклади: Берлінське і Санкт-Петербурзьке метро. Було б бажання і честь - все б зробили.
#430
Нажаль, є час і велетенське бажання, але -1, фінансова криза.. Еех, ото місце..
#431
Я вкурив в чьом соль і де собака заритий! Ціна 400 папірців Нацбанку))
#432
Людина схильна кожен процес робити містичним і обов'язково пов'заним з предками. От тільки я не думаю, що предкам не було що до роботи як висіти на рибальських крючках... То зараз в світі ідея фікс виділитись з толпи на радість тої ж толпи всіма доступними засобами. Але, все ж, кожному своє і кожен хворіє по своєму.
#433
Цитата: Roy від 23.07.2011 22:07:54
А чому саме на плівку хотів зняти?

Дивився передачі про мисливців за блискавками і вони користувались лише плівкою. Крім того, можна лишити фотік з ручною витримкою і піти від нього геть подалі (не переживати, що спи..дять), бо в полі стояти коло фотіка зі штативом в грозу якось стрьомно...

Цитата: Lesyk від 23.07.2011 22:06:45
На відео знімай) Ібо фотографію важче зробити, аніж зняти усю грозу, і вирізати (якщо таки пощастить) коротке відео з влучанням блискавки.

На відео не те, крім того я маю на відео близкавку. На відео в кращому випадку видно одну полосу і все, а на фото можна побачити всю повністю близкавку зі всіма деталями.
#434
Цитата: :-) від 23.07.2011 21:45:24
Ем, ну вишка наче над місцевістю домінує)))))

Я не маю на увазі на неї лізти в грозу, я ще жити трохи хочу, а маю на увазі зняти як в неї влучає блискавка десь зі сторони. Так попадало, що як їхав з дачі в грозу часто помічав, як в цю вишку потрапляє блискавка, от і хотілось би то якось зфотографувати.
#435
Є в мене думка сходити туди якось ввечері в грозу з плівочним фотоапаратом. Все життя мрію зняти блискавку..
#436
Цитата: t309 від 23.07.2011 05:02:49
мда, про АМД це весело читати
фішка в тому що коли все починалось про відахи ніхто не думав майнили процесорами коли складність виросла тре було щось придумати і хтось хто скоріше за все займався ламанням паролів згадав що відахи класно рахують хеші а відахи аті в силу того що працюють з цілими числами роблять це краще за нвідію яка працює з плаваючою точкою, і от тепер постфактум всі новенькі закричали це вони АМД спонсорнули це діло, но я зараз вас всіх розчарую і обломаю   зараз через велике енергоспоживання приблизно 50ват на 100мегахешів народ знову задумався і хтось згадав про ПЛІСКИ там споживання 5-7ват на 100мегахешів виходить і вже існує опенсорсний проект, просто на плісці це робити десь в 1.5 раза дорожче (стартова вартість і коло тих хто може це сам зробити звужуется), але коли складність виросте ще трошки всі таки кинутся на пліски особливо в штатах та європі там електрика дорога и що тоді будете кричати що мол це все виробники ПЛІСКІВ  і так можна розбити в пух и прах все написане тут скептиками, отут http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=30609&postdays=0&postorder=asc&start=0 я  трошки повідповідав на подібні питання, шкода що всі стали настільки підозрілими і сліпими що не бачать за цим дійсно класної ідеї, ну але кожному своє, може і я помиляюсь але полюбому в програші тут не залишишся, навіть якщо все накриєтся залізо завжди можна продати, а знайти щось з окупністю 2-3місяців і з меншим ризиком ніж біткоіни на мою думку нереально!!!

Реально! МММ!
#437
Згідно статистики фраза котра починається зі слів "згідно статистики і т.п." ніякого відношення до статистики немає.
Принадежність до атеїстів чи агностигів, як і до інших вірувань і переконань не робить людину розумнішою.
Більшість, як і меншість - це не показник якості, а показник кількості.

А все почалось через ОДНЕ некорекне слово..
#438
Цитата: Mike від 22.07.2011 18:14:48
Шановний, за законом України, релігія відділена від держави і споруждення релігійних об'єктів за державні кошти є противозаконним.
Реставрація даних об'єктів за державні кошти можилве, як історичних чи архітектурних пам'яток. Проте будівництво абсолютно нових об'єктів - це явна корупція та порушення закону.

Доречі, якщо будете оглядати статую на Пасічній/лисеницькій, то заїдьте в глуб Лисеницької. Там йде з десяток дев'ятиповерхівок, за ними - особняки. Десь в районі 50-х номерів - "рекреаційний комплекс"(є охорона т.д.) для елітних священослужителів. З усіх сторін - ще по великій статуї. Є статуя Христа перед в'їздом, є статуя Марії біля автостоянки джипів, є статуї в дворі(туди вас наврядчи пустять), можливо ще щось, не пам'ятаю. З двору там офігенний краєвид в сторону Іскри, Сихова, Винниківського лісу доречі  8)

Протестувати проти будівцтва пам’ятника чи свавілля влади та священнослужителів вам ніхто не боронить, але висловлюватись без належної поваги про те, що для когось, в тому числі для мене, є святим - то зовсім зле. Звідси, як ви помітили, несприйняття вашого повідомлення.
Перепрошую за оффтоп.
#439
Цитата: :-) від 22.07.2011 11:09:04
От ми так собі стєбемося, а за трохи часу раз, і біткоін міжнародна основна вільноконвертована валюта, а ми бомжуєм. Все може бути.

Даю гарантію, що ще неодна подібна шняга виникне, таки нас очікує велика фінансова криза. В попередню кризу прозвучав сигнал: сучасна грошова система неефективна і навіть згубна. Ось тут і зголосились нові Остапи Бендери і Мавроді: в нас є рішення - біткоін, шкірки опоссумів, зуби мертвонародженних акул. Є ще від мене ідея (мовою оригіналу, взято звідси):
КЦ — вещество, содержащееся в спичечной головке бытовых спичек, находящихся в обиходе землян (на Плюке огонь добывают с помощью огнива). КЦ, соскобленное с одной спички, стоит приблизительно 4400 чатлов.
#440
Для надскладних обчислень простіше і дешевше купити процесорний час якогось Cloud'а. Усі сучасні нефейкові фінансові системи відрізняє простота, а в цьому випадку чорт ногу зломить і ріг загубить. А ця тема мені нагадала отаке:
"Летіло два грокодили. Один прямо, другий теж в Африку. Почому кілограм цвяхів на екваторі, я якщо твій сусід син брата, а молоко в антарктиді не продають? Відповідь: Навіщо мені холодильник, я не курю." - коротше, абсурд, розвод і просто полахати.