Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Marina

#1
Ще одне - я зовсім не ображаюсь на те, хто дехто з вас написав. Усі підлітки такі - хочуть показатися надто розумними! Змінюйте свій підхід до життя і БІЛЬШЕ ПОЗИТИВУ!!!!!!!!!!!!!!
#2
Давно не заходила на ваш форум. Звідки ви берете таку інформацію? Я 100% впевнена, що компанія американська. Я НЕ Є РОЗПОВСЮДЖУВАЧЕМ, просто багато читала форумів, перш ніж спробувати БАДи, теж важко було повірити в їх дієвість. Питали, чим хворіла. Відповідаю - асма! Ця хвороба не є виліковною, її можна довести до стану ремісії. В принципі, я цього добилася, потративши 2 тис на нсп. В 2010 я лікувалася в лікарні, було витрачено приблизно таку ж саму суму, але результати були мінімальні. Лікар мені сказала - все, треба користуватися гормональними балончиками, ми вам дамо картку на знижку. То це не лохотрон? Це правда - кожен обирає сам. Але я впевнена, що краще лікуватися натуральним, ніж хімічними препаратами, не обов*язково нсп, може й є якісь чаї чи натуральні таблетки. А ви бачили скільки в хімічних препаратів протипоказань? ПРОСТО БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ І НЕ ДОВОДЬТЕ СВІЙ ОРГАНІЗМ ДО ТОГО СТАНУ, КОЛИ ТРЕБА КОВТАТИ АПТЕЧНУ ХІМІЮ! Маю на увазі ведіть здоровий спосіб життя, і тоді ніякі бади вам не згодяться. Мені вони були потрібні, бо довела себе до кризового стану. Ще питання до вас  - я не помітила ні однієї людини, яка б спробувала щось в даній компанії, але всі на щось скаржаться  - на що?
#3
Думаю, не треба писати того, чого не знаєш. Мені ці препарати дуже допомогли і я вважаю, що ціна цілком виправдовує якість. Мама моя медпрацівник, але ні знайомі лікарі, ні дорогі аптечні препарати не могли мене вилікувати. А взагалі ліки у нас в аптеках ду-у-уже сумнівної якості :o