Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - goom

#121
Загальний вигляд заводу від місця висадки.З лівої сторони третій переїзд через колію.
#122
Залізобетонний завод  свого часу був призначений д ля виготовлення бетонних виробів військово-оборонного призначення, а це капоніри , ангари, ДОТи  і їм подібні.  Обслуговували завод цивільні і основною робочою  масою були хлопці з буд.- бату.  Завод можна розділити на приміщення кантори – в якому поєднались роздягалки для робочих, ідальня, душові і кабінети начальства; котельня , 3 великих цехи, елеватор.  Два з цехів досягають 200м в довжину. На території  я нарахував 8 козлових кранів. Звичайно проводки і металу який легко можна зрізати вже нема.  За заводом закріплено своє власне бомбосховище, невелике – десь на 30 чоловік. Двері заварені а через вент шахту видно воду. До заводу прокладено колію кінцем якої є вантажний двір, там розвантажували пісок, щебінь, цемент.
Завод знаходиться в с Грабівці ( воно межує з містом хата в хату). З вокзалу добиратись маршрутним таксі  1В (рух таксі в бік Дрогобича) Орієнтир для виходу з маршрутки третій переїзд по ходу руху таксі. В неділю охорони ми не зустріли, але знаю точно, що один кінець заводу орендує організація яка займається порізкою і збором металобрухту.
Від себе додам, коли коли потрапили в один із цехів почував себе сірниковою коробочкою в порівнянні з масштабом цеху. 
#125
Ооо Сокаль, люблю це місто, там у мене похресник. Найцікавіші архітектурні будівлі зосереджені в центрі міста. Костел - за часів СССР там зробили критий базар. Цікавою  є церква Св Михайла, варто зайти в середину. Біля старої синагоги проводять дискотеки для місцевої молоді, тому часто можна почути  щось типу: "Ти сьогодні будеш в синагозі?".
Монастир Бернардині сьгодні зона посиленого режиму. В середині 90х на озброєнні Чорноморського флоту України знаходився підводний дизель човен Сокаль. Маленьке місто якому варто присвятити поїздку одного дня.
#126
http://nkps-mps.ru/ Цікавий ресурс про нагороди залізничників від 1943р.
#127
В мене теж баунті, працюю завжди на олметал, як є сигнал переключаюсь на діскрім і тоді вирішую копати чи ні. Найбільше дістають (збивають з толку) корки від горілки часів до незалежності (на закрутку) і фольга від кефіру (0,5 скляна тара).
#128
Про джерело. Вода тече постійно, краником можна збільшувати напір. Свердловина дісталась в спадок від колишнього підприємства по розливу мінеральної води під маркою Розгірчанська. Свердловину добре видно з дороги. Дійти, підїхати можна безпосередньо до самої свердловини. Смак солений, запах сірководню не дуже концентрований.
#129
Так як ми  були в монастирі 14. 10. 10р то думаю фото буде в тему до того дня.
#130
Стіна іноземних автографів.
#131
Найстаріші дати на стінах, був вражений 1951.
#132
На стінах можна розгледіти от такі образи.
#133
На другому поверсі стоїть ікона і маленький буклетик про історію монастиря.
#135
За формою подібні, але палац Потоцьких має більш складну архітектуру. Допускаю, що вони збудовані в одному столітті, але з різницею десь у 50 років.
#136
Червоним позначено маршрут від автодорожнього моста через р Стрий. Чорним як добирався я. Для всіх хто захоче повторити мою подорож, прохання бути дуже обережним. Будівля в надзвичайно аварійному стані.
#137
Колишній парк без догляду злився з лісом. Екзотичних мешканців парку ліс проковтнув в своїх обіймах. Дерево платан - не частий гість в наших кліматичних умовах.
#138
Сходами можна дістатись на другий поверх і горище.
#139
Перший поверх зустрів обвислими потолками і проваленою підлогою.
#140
Пронизливий ренген-погляд з підвалу на горище. Гвинтові сходи, якими носили їжу в покої.