Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - :-)

#161
Цитата: akazukr від 12.05.2014 16:04:06
кажуж інфи по ньому не найшов( от і питаюсь чи щось нормальне, я в тім ділі зений як вогірок)

наповнювач  polargurd delta, вага десь 1,2 кг
І не знайдеш, і не в кольорі справа.
Не зирь сюди:
- МХ - то кантора;
- ПГ - утеплювач (доречі, пропущена буква одна).

А ще в того спальника має бути модель, яку вбиваєш і гуглиш. І там параметри. Або на їхньому сайті шукаєш.
#162
Якщо то правильний МХ, то мабуть ы варто, якы параметри спальника? Температура, вага, наповнювач?
#163
Цитата: John від 09.05.2014 10:57:53
http://usi.ua/velo/index.php?gi=3&st=43
http://usi.ua/velo/index.php?gi=3&st=38
Поняття не маю які вони в користуванні, але цікаво було б побачити у Львові.
Такий http://usi.ua/velo/index.php?gi=3&st=79 бачив у Спорттоварах на проспекті Свободи.
Може хтось знає де їх продають?
Теоретично це проста "Україна". Тобто просто і надійно. Але роблють її наразі у канторі "Водан" (а харківські підприємці хитрограніші за галичан), ровер після них треба повністю перезібрати. Ще й варена рама не додає радощів (але то каприз, на це можете не зважати). Краще шукати мінських на Мотозаводі. Хоча і там треба перезібрати, для спокою внутрішнього.
#164
Мммм, паяна рама. І ручки гальм продубльовані, красота. Але я би радив троха на себе руля вивернути і пістолети опустити.
#165
Цитата: Roy від 07.05.2014 16:28:03
Бачу, треба з підвалу витягувати


Може щось на 28-мих колесах маєш?
#166
Сьогодні зранку рихтував "якийсь горний" якісь дєвушці, це було таке убожество що ппц. Із моїх інструментів підішла вижимка для ланцуга та добре, що зажована перекидка кріпилася болтом на шестигранник. ;D

Топікстартер мислить правильно. Я собі теж хочу а-ля "України" щось.
#167
Цитата: Astranotus від 06.05.2014 23:40:09
Гигантские вентильные краны, их гигантность можно удивить в сравнении с стоящим рядом силуэтом человека:

Це засувки, виглядає на Ду800 (а то й Ду600, все ж перспектива), тобто зовсім не гігантські, я така собі середньостатистична не цікава. А дівчина стоїть на трубі Ду1200-1400. Тобто нічого цікавого загалом.
#168
1% розчин лимонної кислоти, і пустити на циркуляцію. Не дуже дорого, ефективно та екологічно. Бо ту всю хімку треба утилізувати зазвичай, інакше вона токсична достатньо, але часом прихожани зливають її на город, а потім там нічого не росте. Змиває іржу, відкладення тверді, бруд вимиває. Час відмивання залежить від забруднень, якщо дуже вже печальна ситуація, то є сенс залити розчин по-новій, попередньо здренувавши вже відпрацьований і промивши систему.

Ну і не забувайте, що заповнювати/підживлювати систему після відмивки необхідно підготованою (хімочищеною) водою, із додатками (гліколь, чи що Ви там застосовуєте - залежить від системи опалення) на Ваш смак.
#169
Незалежним фотографам не потрібно вихвалятися своїми доробками - всі й так знають, що вони або шикарні, або дно. Вони просто постять свої фото у відповідних темах. І їм ставлять плюси або мінуси.
А не Незалежним фотографам тут робити нічого, і фото-відево обговорювати варто на профільних форумах. А то поститимуть тут грьобаних котиків. І підпирання Пізанської вежі. І який телевик краще - чорного чи срібного кольору.

Ібо Roy - цар і бог фотографії, і немає царів і богів фотографії на Експлорері окрім нього, які б часом х6йові фото він не робив. ;D

Вищенаведене - думка чілаєка який останнім часом користується коробкою із фіксованим фокусом і просто натискає кнопку. Сподіваюся дана ініціатива не розбудить дрочерських струн душі Незалежних фотографів.
#170
Це не Urban Exploration, а вийожування а тему "хто більший лемінг" ;D
І ці світлі обличчя молодих мистців, ммм...

Хоча дещо нормальне таки трапляється, що тішить.
#171
Цитата: tolik від 15.04.2014 16:16:50
Всім привіт.
Організатори цієї карти: Громадське об'єднання "Urbanideas або Урбан Ідеї" http://urbanideas.com.ua/
Сторінка на фейсбуці: https://www.facebook.com/urbaanideas
Якща у Вас є питання\пропозиції звертайтесь до сторінки на фб або до модераторів карти, наприклад https://www.facebook.com/Niemtsov
Мля, лол, там проект електрифікації який перший стоїть - де аж чотири автора - взагалі ніачьом для того місця. От другий і третій варіанти - такі нічьо. Львову у центральній частині не пасує багато скла.
#172
Цитата: Fozi від 18.04.2014 14:34:50
Виникла така проблема: потрібно промити систему опалення, але хімії в продажі найти не можу. Може хтось знає де можна придбати таку хімію(Радили Металін Т\Т-10\Т-20)? Усі інтернет ресурси черпали свої запаси з Росії, але у зв'язку з погіршенням відносин з РФ, вони більше не постачаються...Львівський Хім Завод такого не має...Може хтось знає якісь інші кислоти, які можна в нас придбати?
Нагадай мені після свят.
#173
Є колонія у мене біля вікна. ;D
#174
Мля, треба було Тобі того кажана принести, певне він хотів на забаву втрапити ;D
#175
Сьогодні вийшовши на роботу під будинком надибав кажана, який валявся на доріжці, взяв його гілками і запхав під лоджію, але бачу там всже висхлий труп іншого такого ж. Можливо коти його не зжеруть.
То вже вдруге - першого із два місяці тому від сороки відвоював, запхав під двері двірникової підсобки. Подзвонив Rufus'у, каже мов він так чи інакше здохне,бо холодно, їжі немає.

Річ в тому, що в тому місці зверху їхнє гніздо, чи як воно там, і вони час до часу звідти можуть випадати, куди їх нести/ховати в такому випадку?
#176
Mil-Tec не є якісним. Принаймні років так із 10 тому не був, хіба парка, після того оминаю їхню продукцію.
#177
Податкова, слабко але розчути можна.
#178
Пододавав, ще б то хтось робив.
#179
Як на мене, то Stinger - то був наразі найкращий бармен там - то людина до якої приємно приходити щось бахнути. Навіть якщо то лише квас.
#180
Цитата: Alter від 02.04.2014 22:33:43
По-перше ти краще скажи що саме рахувати буш? Якщо математична симуляція, обрахунки, всяке різне, то треба аццкого проца. Якщо із картинками 3Д (що в принципі логічно випливає з назви), то таки так, треба сотні оперативки і якусь хорошу радеонку (не жлобся, воно того варте).
Машина буде в основному мольбертом. І не мені, я може часом випадково, принаймні так заплановано. На основі досвіду експлуатації цієї машини збиратиму собі щось, наразі новта достатньо.
Ансіса я так і не маю коли опанувати для розрахунків, хоча це б зекономило купу часу і грошей, але не мені. Але декому совкувати і оріентуватися на відсталі ринки, зручніше ніж йти кращим шляхом. Хулі не на кулманах креслять, я не розумію.  ;D

Цитата: Alter від 02.04.2014 22:33:43
ПеС. Пан мають толк у збоченнях? То я про креслення і графічну роботу на старому конченому моніку. Візьми собі щось б/в, так щоби не менше 22", і тоненьке, зара вони не в ціні, тож по кишені не вдарить, а зручність зростає на порядок..
19", майже промисловий. Хіба дещо дешевша начинка - кондюки от полетіли. Вигляд такий, але хз вже саму модель точно. До нього звикли, робить норм і зважаючи на стіл, на якому стоятиме - на більше 19" буде не так зручно працювати.

Цитата: linuxoid від 03.04.2014 08:27:13
Mac Mini всі питання вирішує, дорогий лише. Автокад на маках літає і є в наявності, він там майже такий самий як під Віндовс але в двіста разів няшніший, але Rhinoceros, поки, лише в девелопмент-версії (може бета).
У мене ліцензії на мак немає (вони там наче різні, я хз) і грошей. А ставити він7 на мак, ну так можна і в Ростові потім звуки видавати. ;D
Ну і чекаю коли пофіксять більшість багів 13-ї опенСЮЗІ - то як друга система.

Чекаю на коментар злого модератора.