Останні повідомлення

#41
Охохххххохх. . .  Я вже сподвіався, що форум офіційно здох і мені більше ніколи не доведеться писати звіти, але злий адмін закрив мене у своєму підвалі, прив'язав наручниками до батареї, включив на повторі пісню "Два бункери" і сказав, що не відпустить, поки я не вивалю сюди хоча б кілька фото з гнилих теплиць. Так, що ловіть.



Фото були зроблені у різні часові проміжки, тому не дивуйтесь, що десь листя зелене, а десь жовте.


































Хух, тепер я вільний. ПА ПА!!!
#42
Цитата: Нелегал від 31.10.2022 13:53:01Звіт Роя?? Ооооо... тре глянути, бо це обнадіює. Якщо це про годний унікальний об'єкт, може ше троє-четверо форумчан шось напишуть після "весняно-літньої сплячки"?

Один раз в житті був там ще коли теплиці працювали. У 2003 р. рибалив біля них.
Якщо тепер це все у вбитому стані, то
1. хтось захоче там збудувати житло.
2. у теплицях своя акустика. Було б кльово, якби їх внесли у місця зручні для кінозйомок і одну-дві сцени зняли, поки це все саме у такому стані.
Та чого, сплячки не має. Просто, актуальність написання звітів з якихось сяких-таких об'єктів просто відпала, враховуючи воєнний час, та наслідки "популяризації" колишнього адміна. Тусимо собі потихенько, у своєму колі.
А, теплиці, схоже, й справді забудують. Хоча, інша їхня частина виконує свою функцію і досі.
#43
Звіт Роя?? Ооооо... тре глянути, бо це обнадіює. Якщо це про годний унікальний об'єкт, може ше троє-четверо форумчан шось напишуть після "весняно-літньої сплячки"?

Один раз в житті був там ще коли теплиці працювали. У 2003 р. рибалив біля них.
Якщо тепер це все у вбитому стані, то
1. хтось захоче там збудувати житло.
2. у теплицях своя акустика. Було б кльово, якби їх внесли у місця зручні для кінозйомок і одну-дві сцени зняли, поки це все саме у такому стані.
#44
 о санки ... мені такі треба!
p.s. Це ті самі біолабораторії?)
#45
Ого! Здається це звіт :)
Атмосфера закинутих теплиць мене давно переслідувала. І, ось, вдалось нарешті її відчути та побачити.
Багато тексту не писатиму, надам деякі факти та звісно, фото.
Отже:
- Тут справді гарно. Закручені рослини, які нарешті ростуть так як заманенеться, тотальна атмосфера закинутості, яка ще підсвічена західним сонцем, справді найс!
- Кліщів повно! Незважаючи на кінець жовтня. Очевидно, що пташки заносять, гнізд яких тут не мало. І крім людей, їм тут особливо не має до кого чіплятися;
- Є окреме велике виробниче приміщення, з котельнею, складом хімікатів, хімічною лабораторією, душевими для працівників та інші техприміщення. Звісно, це все давно знищене;
- При цьому, охорона є та робить обходи території.

3X3A2258" border="0

3X3A2262" border="0

3X3A2259" border="0

Васіч крадеться)

3X3A2263" border="0

3X3A2246" border="0

3X3A2280" border="0

3X3A2274" border="0

3X3A2276" border="0

3X3A2284" border="0

Професійна оцінка цінного обладнання.

3X3A2286" border="0

3X3A2279" border="0

Цінний мускус

3X3A2299" border="0

3X3A2303" border="0

3X3A2314" border="0

3X3A2315" border="0

3X3A2293" border="0

Той вираз обличчя, коли там один мускус.

3X3A2321" border="0

3X3A2311" border="0

3-X3-A2323" border="0

Дякую за перегляд :)





#46
Я з радістю піду, пиши в приват)
#47
Цитата: LUNAR_LIGHT від 29.06.2019 15:18:52Всім привіт. Шукаю компанію однодумців які скучили за рідним ЛАЗом.
В планах: Пройтись по території, піднятись на дах та спуститись в бомбосховище.

на коли плануєш ? (можна в приват)
#48
Я не проти, давно вже там не був)
Можна якісь контакти для зв'язку?
#49
роки минають, даху нема, руху по передачі християнам-католикам також. міська рада зробила трошки піару, ми також і три крапки...
#50
Всьо, тепер коли Андрій Риштун не зможе вкрасти мої фото, я напишу сюди самий настоящий звіт. Ну і тому що війна, то напишу про закордон.
Тільки шо фоток мало буде, бо ну якось з часом я все менше і менше фоток виношу з якихось двіжів.

Карочє, якщо хтось буде в Болгарії, можете найти @Alekurbex і дати йому по їбалу. Тому що попри те, що він нас запросив, вигуляв, він ватний підарас і пішов він нахуй. Так само, як дехто тут хехе. Але в принципі в Софії можна глянути кілька помойок.

Ось, напрклад, недобудова на якій приємно зустрічати захід сонця з видном на гори









Там поряд, якщо пройтись метрів 300 (і не принятись копам, які зразу прилетять шукати хто там лазив на заброшці), в звичайному дворі можна найти наклон. І якщо не бути таким немічним, як алекурбекс. який нив нам що місяць не міг попасти туди, то навіть з зірваним нігтем на руці можна найти щілинку і прошкеритись в бомбарік. Прикольний, зацініть.



















Якщо хтось любить заміські пейзажі, то недалеко є військові бази(НАТО), алек казав що там убивають смертельно і показував фотки простреленої там ноги свого друга, але він дуже багато пиздить, тому я не впевнений чи це правда. В чому я впевнений, так це в тому, що там колись були танки, а тепер їх нема. Тільки пара капонірів, які вже хтось викупив, два штука літак - один стоїть розбитий, другий втикнули носом в землю і зробили памятник (вроді якийсь Міг був). Перший отакий



А до другого тільки підійшли, до нас прилетіло дві тачки і почався аццкий двіж. Але ми звалили, почекали і, гуляючи далі, побачили прикольну конструкцію - насипний бункерок, герми, вшухи, наклон, а всередині один ЗДОРОВЕННИЙ дизель генератор і всьо.



Також колись в Болгарії був комуніст, який хотів лежати в мавзолеї - Дімітров. Історію ту багато хто знає, хто не знає, то лана сатор розкаже, а я покажу тільки дві фотки, бо Болгарська тюрма - теж тюрма.





Все.


232 Гості, 0 Користувачів