Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - _BuR_

#141
Кому заважають, може хто збирається викинути, чи у кого припадають пилом.
Розгляну всі пропозиції.
#142


Розмір  20*30 см під невелику філейку(с)
Товщина 8мм.
Матеріал Іжевський Ізолон 1508
Довжина резинки 60-65см., ширина 2см.
Вага  40г.
2528грн/шт.

+ невеликого розміру - малогабаритна, не виступає обабіч задниці, легко пакується у будь-яку кишеню чи відділення рюкзака.
#144
дякую
#145
така ситуація: є фото місцевості яка для мене цікава,  по опису це одне місце , фото прикріплене в гугл ерс кілька кілометрів в ін. бік.
На фото можна бачити ЛЕП (в якості орієнтира) .
Питання: чи існує якась карта ЛЕП України доступна широкому загалу.
#146
офтоп трохи, але по темі
пісковий кар,єр біля Бібрки

летимо на Марс
#149

здалеку
#150
те саме влітку


#151
можливо це потрібно було в "Звіти" про шу виправити, якщо так.
Було це давненько в липні місяці 2007р.
Дома (в Червонограді)не сиділось.
Завжди коли їхав поїздом на Львів проїзджаю повз величезний Териконище, що в околицях м.Соснівка.
Надзвичайно довгий і високий,


конкретних даних немаю,але є паскудні фото з мильнички.Звичайні терикони що були навіть в межах міста були облажені ще в дитинстві(щоб мама не читала  8) )Груди червоної породи, різного шлаку, і т д, гул шахт і купа пилюки під ногами , як на місяці, зараз шахти позакривали,породу розвезли, розпродали разом з радіацією.Малі були, дурні.
А цей завжди був недоступний, та й цікавол ще й досі.
От і вирішили проїхатись повз залізничну колію до цього гіганта, зведений він завдяки Центральній Збагачувальній Фабриці(Центральна збагачувальна фабрика «Червоноградська» — збудована за проектом інституту «Південдіпрошахт» і введена в дію у 1979 році. Проектна потужність — найбільша у Європі — становила 9600 тис. тон на рік, що передбачало охоплення збагаченням усього вугілля, яке видобувалося шахтами Львівсько-Волинського вугільного басейну. )
, що й знаходиться біля м.Соснівка.
Не думали колись і не зважали в що це все обернеться у майбутньому.
Гіпоплазія,нездале повітря і осади грунтів, і ще купа всього,в підніжжі гарні оранжево - червоні води, в засуху такіж потріскані болота.Картина гнітюча.
Так от, породу вивозять великими Білазами, траверсуючи по колу на сам верх,схоже на торт багатоповерховий, тільки тхне місцями зовсім інакше).Таких ярусів понад шість(не знав що писатиму звіт, а так під впливом Голема і його цим захоплення, і собі пригадав), спочатку була думка їхати теж кругом, та діло йшло до вечора, а не проїхавши і половини(по довжині) зрозуміли що ми до ранку їхати будем, тому форсували прямо в лоб, (так як Любко вміє) висота не одинакова, місцями більше, місцями менше, між рівнями(ярусами), скрізь видно великі вимиті водою рівчаки і канави,

є і то такі , що ого.
Знизу на цій мертвій землі ростуть берізки, і ще якісь подібні до них, дерева, і деревці,подекуди з помаранчевої води росте очерет з камишами.
Кілька зусиль і здавалось на вершині,але ні ,

з низу не видно те що на горі,він просто сам собою заступаєє свою верхівку.Ця величезна територія породи з-за якої не видно горизонт,сумерки, місяць, поруч хіба видно труби заводу, враження що тут і знімали всі фільми про Марс чи космос.Брррр.
Проїхали блище до середини, і таки назад не знали в яку сторону, дороги якось по дивному, не відомо чи то в низ чи то в гору, трохи блудили).
Може не все так погано, поставити кілька бугелів, роратрачити, і зробити гірськолижний , якби це назвати, базу на рівннинній частині України, а шо?
Літом там спекотно , щоправда, іноді пожежі,іноді всередині, так каміння теж горить, тоді дуже запашний аромат на всю округу.
#152
Дорогою на с.Сасів по ліву сторону
#153
ще є такий будинок біля ст.Підзамче(якщо їхати до гол.вокзалу(колією звісно) то можна його побачити по ліву сторону не доїзжаючи до першого моста)Як знайду фото - викладу.